- Konu Sahibi hayatbeklemezz
Sen kalbinin sesini dinle hayırlısı olsun bu süreç cok yorucu ve uzun süreç İki tüb bebek merkezinide gör öle karar ver derimAman Allahı m suan içimdeki cem çelik merakı kocaman bir korkuya dönüştü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen kalbinin sesini dinle hayırlısı olsun bu süreç cok yorucu ve uzun süreç İki tüb bebek merkezinide gör öle karar ver derimAman Allahı m suan içimdeki cem çelik merakı kocaman bir korkuya dönüştü
Günaydın hanımlar.
Yine gözümü iğnelerle açtım.
İnşallah canım. Yarın yine kontrol var. Doktorum muhtemelen yarın akşam çatlatma iğnesi yap cuma opuya gel diyecek. Allahın izniyle güzel haberler alıcaz inşallah hepimiz.Günaydın canım Güzel olucak hersey acı kalmıcak yakında
Bol bol kaliteli yumurtan toplanır, onlarda sağlıklı embriyolara dönüşür inşallah.Mrb kizlar bende katiliyim araniza benim de yarin opum var bana dua edin lutfen Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah
Insallah hersey guzel olur canim kac yumurtan varİnşallah canım. Yarın yine kontrol var. Doktorum muhtemelen yarın akşam çatlatma iğnesi yap cuma opuya gel diyecek. Allahın izniyle güzel haberler alıcaz inşallah hepimiz. ❤
Amin canim insallah ikimizinde cok guzel gecer yaBol bol kaliteli yumurtan toplanır, onlarda sağlıklı embriyolara dönüşür inşallah. ❤
Yarın son kontrol olacak benim yüksek ihtimal. Opu sonrası ne olacak diye heyecanlıyım bende. Ağrı sızı olacak mı, kolay mı geçecek, kaç yumurta toplanacak, kaç yumurta döllenecek, kaçı kaliteli olacak,...? Kafamda deli sorular.Amin canim insallah ikimizinde cok guzel gecer ya
Insallah en az agriyla ve guzel bir sekilde atlatiriz bende cok merek ediyorum onlariYarın son kontrol olacak benim yüksek ihtimal. Opu sonrası ne olacak diye heyecanlıyım bende. Ağrı sızı olacak mı, kolay mı geçecek, kaç yumurta toplanacak, kaç yumurta döllenecek, kaçı kaliteli olacak,...? Kafamda deli sorular.
Tabi ki herşey bi yana rabbimin dediği olacak. Emeğimizi, hevesimizi boşa çıkarmasın inşallah..
Aynen canım artık kanım hangisine daha çok ısınırsa , hangisi hayırlıysa ..Sen kalbinin sesini dinle hayırlısı olsun bu süreç cok yorucu ve uzun süreç İki tüb bebek merkezinide gör öle karar ver derim
Merak etme ağrı olmuyor korkma hiç inşallah sağlıklı embriyolar olur ve pozitif görürüzİnşallah canım. Yarın yine kontrol var. Doktorum muhtemelen yarın akşam çatlatma iğnesi yap cuma opuya gel diyecek. Allahın izniyle güzel haberler alıcaz inşallah hepimiz.
Aynen canım artık kanım hangisine daha çok ısınırsa , hangisi hayırlıysa ..
Mrb kizlar bende katiliyim araniza benim de yarin opum var bana dua edin lutfen Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah
Teşekkür ederim tatlım Allah razı olsunÖyle yap canım aklına takılan birşey olursa sor çekinme
İnşallah canım.Merak etme ağrı olmuyor korkma hiç inşallah sağlıklı embriyolar olur ve pozitif görürüz
canım hiç heyecan yapma hiç ağrı sızı olmuyor merak etme kaliteli embryolar olsun inş bende bugün transfer oldum bekleme süreci başladıYarın son kontrol olacak benim yüksek ihtimal. Opu sonrası ne olacak diye heyecanlıyım bende. Ağrı sızı olacak mı, kolay mı geçecek, kaç yumurta toplanacak, kaç yumurta döllenecek, kaçı kaliteli olacak,...? Kafamda deli sorular.
Tabi ki herşey bi yana rabbimin dediği olacak. Emeğimizi, hevesimizi boşa çıkarmasın inşallah..
Kati meyve sikacagini bi yerden temin ettim bende. Havuç buldukça sıkıp onuda içiyorum canim. Bende asilama yaptirdigimda sabah aksam iciyordum havuc suyu
kızlar havuç suyunu transferden sonramı içmek gerekli hani yumurtayı çatlatma özelliği varya siz aşılamadan öncemi sonramı içmeye başladınızGünaydın hanımlar.
Yine gözümü iğnelerle açtım.
Hayırlı olsun canım. Güzel haberlerini bekliyorum.canım hiç heyecan yapma hiç ağrı sızı olmuyor merak etme kaliteli embryolar olsun inş bende bugün transfer oldum bekleme süreci başladı
Ben aşılamadan sonra başlamıştım. Şimdide transferden sonra içicem.kızlar havuç suyunu transferden sonramı içmek gerekli hani yumurtayı çatlatma özelliği varya siz aşılamadan öncemi sonramı içmeye başladınız