- 3 Kasım 2017
- 6.123
- 9.329
-
- Konu Sahibi hayatbeklemezz
- #1.981
İkiz olabilir canım bence. Artış 2 katından fazla.Kizlar dün yine kan verdim beta 722 cikmis ilk persembe verdim 115 di 4 gun arayla 450 500 olmasi gerekirken bana yüksek geldi 2 emb transfer oldu ikiz ihtimalide var. bugin kendi doktorumdan randevu alcam ne zaman çagirrsa. yalniz dun aksam kahverengi bi ip akintim oldu bu sbaahta biraz o beni korkutuyor simdi uzandim hic bise yapmıyorum
Doktorum 10 gun sonra cagirdi cok gec değilmiİkiz olabilir canım bence. Artış 2 katından fazla. ❤
Ben varım inşallah herşey güzel giderse 7-8 kasım olucam donduruldu ilk denemem olcak sizinde mi ilkKızlar benim gibi kasımda dondurulmuş transfer olacak var mı aranızda
Evet benimde ilk kasımda olucak inşallah her şey güzel ilerlerBen varım inşallah herşey güzel giderse 7-8 kasım olucam donduruldu ilk denemem olcak sizinde mi ilk
Sizin neden dondurulduEvet benimde ilk kasımda olucak inşallah her şey güzel ilerler
Kan ver ama bebis var burdaKizlar idrar testim iki dk icinde bu ciktiEki Görüntüle 2543722
Bugun vericem canim insallh vrdirKan ver ama bebis var burda
Çok sevindim canım rabbim tamamına erdirsin
bende kasımda transfer olmayı planlıyorum.Ben varım inşallah herşey güzel giderse 7-8 kasım olucam donduruldu ilk denemem olcak sizinde mi ilk
Dondurulmuşlarla mı sizinde ilk deneme mibende kasımda transfer olmayı planlıyorum.
Çok sevindim cnm hayırlı olsun kan vercek misinKizlar idrar testim iki dk icinde bu ciktiEki Görüntüle 2543722
Sagol canim verdim bekliyorum dua et nolur kandada pozitif goruyumÇok sevindim cnm hayırlı olsun kan vercek misin
Dualarım seninle cnm bizede haber verSagol canim verdim bekliyorum dua et nolur kandada pozitif goruyum
Çok şükür cnm sağ salim kucağına al inşallah duanı eksik etme bizdenKizlarr 34 cikti sonucum ya rabbime binlerce kez sukurler olsun Rabbim sizlerede nasip etsin insallahhhhh
Kaçıncı günün canım? GözünaydınKizlarr 34 cikti sonucum ya rabbime binlerce kez sukurler olsun Rabbim sizlerede nasip etsin insallahhhhh
Bende kasımda olucam. İkinci adetimin 21.gününde transfer yapılacakmış sanırım.bende kasımda transfer olmayı planlıyorum.