-
- Konu Sahibi hayatbeklemezz
- #2.041
Benim 12. Günde 1410 du ama tekti. Bhcg den çok belli olmuyor ikiz olmasi sağlıkla alın kucaginizaBence iyi. benim 5.gun embriyosu idi 12.gunde kan tahlilim 722 cikti doktor muht ikiz dedi haftaya cumartesi keseyi görmeye gidicez
Bakalim bende merakla bekliyormBenim 12. Günde 1410 du ama tekti. Bhcg den çok belli olmuyor ikiz olmasi sağlıkla alın kucaginiza
Kullandığım sürede hiç kilo almadım. Şişlik çok hissettim, ama ödemde olmamıştı. Ben şişkinliği opuya yordum hep.Canim bu karindaki odemi yapan estrofemmi prolutex ignemi yememde bir degisiklik yok ama karnimi goren 3-4 aylik hamile sanir
Bu ilaclar sendede kilo yaptimi canim
Canım nasılsın? Nasıl geçiyor hamilelik?Benim 12. Günde 1410 du ama tekti. Bhcg den çok belli olmuyor ikiz olmasi sağlıkla alın kucaginiza
Merhabalar bişey soracaktım da size dondurmuş embriyolar ile tekrar transfer sürecine girdim eylül 30 da tek seferlik lucrin vurundum yani eylül adetinin 21. Günü ekim adetine 9 gün kala oluyor. Benim adetim 4 gün geçti hala olmadım göğüslerim şiş ve hassas yan etkisi olabilir mi ilk transferimde de aynı süreç yasadım ama adetim gününde gelmiştiCok sagol canım ,ben de yarın dr a ugrıcam içim rahat etsin.ben bu ayda iğne vurunup reglinikinci gunu transfer surecıne baslıcaktık ama o da gelmeyebılıo demekki.. senin dondurulmus embrıyomu transfer edilcek?opu içinmi hazırlancan regl oldugunda?
Lucrin bende de ilk ay adet gordurmedı.normal adet tarıhım ıkı gun gecınce dr a gıttım ,rahmımın kalınlıgını olctu ,sen bu ay adet olmıycan,cunku rahmın ınce,lucrın bazen bıle yapar,her bünyede farklı,bazısına adet gordurur baxısına gordurmez dedi. Hatta ıkıncı lucrını mı adet olmadıgım halde adet olmusum gıbı o gun vurunduk hemenMerhabalar bişey soracaktım da size dondurmuş embriyolar ile tekrar transfer sürecine girdim eylül 30 da tek seferlik lucrin vurundum yani eylül adetinin 21. Günü ekim adetine 9 gün kala oluyor. Benim adetim 4 gün geçti hala olmadım göğüslerim şiş ve hassas yan etkisi olabilir mi ilk transferimde de aynı süreç yasadım ama adetim gününde gelmişti
Teşekkür ederimLucrin bende de ilk ay adet gordurmedı.normal adet tarıhım ıkı gun gecınce dr a gıttım ,rahmımın kalınlıgını olctu ,sen bu ay adet olmıycan,cunku rahmın ınce,lucrın bazen bıle yapar,her bünyede farklı,bazısına adet gordurur baxısına gordurmez dedi. Hatta ıkıncı lucrını mı adet olmadıgım halde adet olmusum gıbı o gun vurunduk hemen
Hadi inş hayırlı haberler gelirKizlar dün yine kan verdim beta 722 cikmis ilk persembe verdim 115 di 4 gun arayla 450 500 olmasi gerekirken bana yüksek geldi 2 emb transfer oldu ikiz ihtimalide var. bugin kendi doktorumdan randevu alcam ne zaman çagirrsa. yalniz dun aksam kahverengi bi ip akintim oldu bu sbaahta biraz o beni korkutuyor simdi uzandim hic bise yapmıyorum
İyi çok şükür 8+2 olduk 2 hafta önce kalp atimini duyduk haftaya bi daha gideceğim. Sizin?Canım nasılsın? Nasıl geçiyor hamilelik?
Kacinci gunun embiriyosu ???Selam kızlar transferden sonra 6.günüm kan testim 26 çıktı Rabbim bu uğurda emek veren herkesin yüzünü güldürsün
Kizlar hepinize iyi aksamlar.Bugun tup bebek denemesi icin bahceci klinigine gittik.Yas 36 yumirtaliklarim ve rezervim iyi durumdaymis hormon testlerim normal esimin de bir sorunu yok bizim sorunumuz is dolayisiyla biraraya gelemiyor olmamizdi.Bu yuzden tup bebek denemesi yapmayi uygun gorduk.Doktor da hersey yolunda bi de rahil filmi cekelim dedi.Cekildi filmim tuplerim acik ancak rahimde yapisiklik var diyip histereskopi onerdi.Histereskopi sonrasi tup bebek yapicaz dedi.Ancak benim dogal yolla 2 gebeligim var ikisini de kendi istegimle sonlandirdim.Bi tanesi 9 ay onceydi.Merak ettigim histereskopi sart midir sizce.Sadece hsg ile de dogal yoldan gebe kalmam olasi olabilir mi.Dusunceleriniz nedir kizlar.Bu arada lutfen daha onceki gebelik sonlandirmalarim hakkinda argida bulunmazsaniz sevinirim.Amac bilgi alisverisi yapmak simdiden tesekkur ederim kizlar.
Canım merhaba naptılar transfer ettiler mi inşallahCanm ben ilaçlara başladım. Yumurta oluşuyor şimdi. Rahîm kalınlığı yeterli olmadığı için diğer ay transfer olacak
Çok Şükür canm transfer gerçeleşti. Bugün dördüncü gün beklemedeyimCanım merhaba naptılar transfer ettiler mi inşallah
Canım benim inşallah tutmuştur hayırlısıyla benimde yarın transferim inşallah dondurulmuş 5.embriyosu senin kaçıydı canım taze embriyomuyduÇok Şükür canm transfer gerçeleşti. Bugün dördüncü gün beklemedeyim
Ben dondurulmuş 2 tane 3.gün embriyosu transfer edildiCanım benim inşallah tutmuştur hayırlısıyla benimde yarın transferim inşallah dondurulmuş 5.embriyosu senin kaçıydı canım taze embriyomuydu
Hadi hayırlı ve sağlıklı sonuçlar alalımBen dondurulmuş 2 tane 3.gün embriyosu transfer edildi ☺
Canımm nasılsın bugğn transferin kaçıncı günü benim transfer gününü saymazsak 4. Günüm hafif bel ağrılarım var sabah ağladım annemle korktum ama bel ağrısı olabiliyormuş dua edip bekliyorum sen nasılsınİnsallahhh canmmmm