- Konu Sahibi hayatbeklemezz
- #1.961
opu dan kalkınca çok ağrı oluyormu
[/QUO bende olmadi sonrasında 1 2 gün hafif kramp oldu rahattı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
opu dan kalkınca çok ağrı oluyormu
[/QUO bende olmadi sonrasında 1 2 gün hafif kramp oldu rahattı
İnşsllah güzel sonuçlar alırsınızBu sabah saglik ocaginda yine kan verdim umarim saglikla artar yarin belli olur dedi hemsire ama gecenkini aksam 8 de ogrenmistim netten . herkese hayirli haberler gelsin sırayla
kanda pıhtılaşmaya baktırdınız mıKizlar bana tüp bebegi fiyatlarını falan anlatirmisiniz özelde ne kadar istiyor devlette universite hastanesinde ne kadar maal oluyor sartlari neler ben gebe kalabiliyorum ama hep 8. Haftada bebeklerimin kalbi duruyor nedeni bulunamiyor
Transfer olacak dimi cnm bu aykızlar bende adet oldum bugun itibari ile
Ben devlette yaptırdım ücretli olarak ortalama 6 bin kadar tuttu raporlu ne kadar tutar bilmiyorum birde ilaçların dozlarına miktarına göre değişiyor fiyatlar benim düşük dozdu ilaçlarımKizlar bana tüp bebegi fiyatlarını falan anlatirmisiniz özelde ne kadar istiyor devlette universite hastanesinde ne kadar maal oluyor sartlari neler ben gebe kalabiliyorum ama hep 8. Haftada bebeklerimin kalbi duruyor nedeni bulunamiyor
yok canm bu ay donduruldu doktorum kasimda dedi ama kasimdada esim askere gidiyor araliga kaldim nedense hep erteleniyor bu tup bebek nasip olmuyor hayirlisi tabi ne diyimTransfer olacak dimi cnm bu ay
Anladım cnm herşeyde vardır bi hayır geç olsun güç olmasın derleryok canm bu ay donduruldu doktorum kasimda dedi ama kasimdada esim askere gidiyor araliga kaldim nedense hep erteleniyor bu tup bebek nasip olmuyor hayirlisi tabi ne diyim
Cok tesekkur ederim sartları ne oluyor pekiBen devlette yaptırdım ücretli olarak ortalama 6 bin kadar tuttu raporlu ne kadar tutar bilmiyorum birde ilaçların dozlarına miktarına göre değişiyor fiyatlar benim düşük dozdu ilaçlarım
Evet hersey yapildi pihtilasmam.var ama tedavisi dahilinde 8. Haftada duruyor kalbikanda pıhtılaşmaya baktırdınız mı
Napayım canım oyalanıyorum. Kasımda transfer olacak galiba tekrar. O zamana kadarda çok düşünmek istemiyorum.@canimmkendimm cnm nerelerdesin hiç sesin çıkmıyor merak ettim
Kuzum hic moralini bozma rahmin kendini topliycak ve rabbimin izniyle bu kez tutcak ben inaniyorumNapayım canım oyalanıyorum. Kasımda transfer olacak galiba tekrar. O zamana kadarda çok düşünmek istemiyorum.
İnşâllah bu sefer pozitif olsun cnmNapayım canım oyalanıyorum. Kasımda transfer olacak galiba tekrar. O zamana kadarda çok düşünmek istemiyorum.
Benim ücretli oldugu için bi şart aranmıyor fakat raporlu ücretsiz olarak yaptıracaksanız 2 negatif aşılama veya eşinizin sperm sayısının 5 milyondan düşük olan 3 tane tahlil sonucu olursa rapor alabiliyorsun ücretsiz olarak yapılıyor sadece belirli miktar işte ilaclara ve düşük miktarda transfer ücreti ödüyorsunuz ben 3.500 lira transfer ücreti ödedim raporlu olunca 900 lira diye biliyorumCok tesekkur ederim sartları ne oluyor peki
Benim ücretli oldugu için bi şart aranmıyor fakat raporlu ücretsiz olarak yaptıracaksanız 2 negatif aşılama veya eşinizin sperm sayısının 5 milyondan düşük olan 3 tane tahlil sonucu olursa rapor alabiliyorsun ücretsiz olarak yapılıyor sadece belirli miktar işte ilaclara ve düşük miktarda transfer ücreti ödüyorsunuz ben 3.500 lira transfer ücreti ödedim raporlu olunca 900 lira diye biliyorum
Rica ederimmAnladım cok sagolun