-
- Konu Sahibi hayatbeklemezz
- #2.021
canim ben dinlendimde bende midemden cok usuttum terlemeyen ben terliyordum iki kez midemi cok usuttum hastanelik oldum diger karin agrisi dayanilmiyacak gibi degildiBende öyle yumurta toplandıktan sonra 2 defa hastanelik olucak kadar bi ağrı yaşadım ne ayağa kalkabildim ne yatabildim cok kötüydü ama doktoru dinlemedim dr iş yapma cok yumurtan toplandı dinlen dedi bende 3-5 gün sonra bide yani baya ağır temizlik yaptım ondan sonra mahvoldum Allahm zor süreçlerden geçiyoruz inşallah transferde böyle bişe yaşamayız
Ayyy cok geçmiş olsun valla işimiz zor kaç yum toplandı senin 5.güne giden var dimicanim ben dinlendimde bende midemden cok usuttum terlemeyen ben terliyordum iki kez midemi cok usuttum hastanelik oldum diger karin agrisi dayanilmiyacak gibi degildi
Yok canım 2. adetin 21.günü dediler sadece.tarih bile verdilermi canım 21. gün düye
Taze transfer olsaydın ilaclara devam edecegin için adet olmayacaktın. İlaclar regli önlüyor. Dondurulmus her zmn tutma ihtimali daha yuksekEylül ayında dondurma işlemi yapıldı. Rahim dinlendirmesi yapmak için doktor erteledi transferi. İlk denemem olacak. İyi ki de öyle oldu çünkü o ay bir hafta erken adet oldum.
Doğrudur. Ama hormon ve rahim kalınlığına göre demek ki doktor öyle uygun gördü. İlaçların vücuttaki etkisi geçtikten sonra transferi uygun gördü sanırım.Taze transfer olsaydın ilaclara devam edecegin için adet olmayacaktın. İlaclar regli önlüyor. Dondurulmus her zmn tutma ihtimali daha yuksek
21. günüymüş canım. Öyle dediler bana hastaneden. Önümüzdeki ay adetimle başlıycam tekrar sürece. Ama rahim kalınlığı önemli olan. Belki daha erken yada daha geç yapılıyo olabilir.Dondurulmuş embriyo transferi adetin kaçıncı günü yapılıyor ki?
Artış gayet güzel. Endişelenme boş yere. İyi düşün iyi olsun.Canlar merhaba pazartesi gunu kan tahlilinde beta hcg 144 du doktor cuma gunu tekrar kan ver bakalim yukselmismi dedi bugun kan testi yaptim kizlar sonuc 513 cikti
Bebek 4 haftalik 3 gunluk yani 5.haftanin icindeyim sizce 513 normalmi bu haftada
Canim aynen oyle birde benkm doktor baska hastahaneye gececek napayim bilmiyorum. Benim 5. Gun degil canim bizim gittigimiz gun 4. Gundu ve o gun dondurdular anlamadim hatta sordum neden 5. Gun yapmiyorsunuz riske atmak istemiyoruz blastokist mi neymis 2 tane ondan ama esim kasimda askerde ben araligi bekleyebilirimAyyy cok geçmiş olsun valla işimiz zor kaç yum toplandı senin 5.güne giden var dimi
Dusukmu diye endise ettim canim hala kendimi hamile gibi hissetmiyorumArtış gayet güzel. Endişelenme boş yere. İyi düşün iyi olsun.
Ay hadi yaa Dr u beğendiysen devam ette dondurulmuşları nası hallediceksin bi konuş olsun yinede 4.günde iyi tabi riske atmak istememişlerdir kendni ne zaman hazır hissedersen o zaman yap vallaCanim aynen oyle birde benkm doktor baska hastahaneye gececek napayim bilmiyorum. Benim 5. Gun degil canim bizim gittigimiz gun 4. Gundu ve o gun dondurdular anlamadim hatta sordum neden 5. Gun yapmiyorsunuz riske atmak istemiyoruz blastokist mi neymis 2 tane ondan ama esim kasimda askerde ben araligi bekleyebilirim
İlk 3 ay jel ve prulotex iğne devam edecek. Estrofemide bebeğin kalp atışı duyulunca bırakacaksın diye biliyorum. Benim tedavi prosedürüm öyleydi yani.Dusukmu diye endise ettim canim hala kendimi hamile gibi hissetmiyorum
Birde doktora sormayi unuttum bu kulandigim prolutex igne crino jel estrofem daha ne kadar devam edicek
Hormon ala ala patlayacak gibiyim
Canim bu karindaki odemi yapan estrofemmi prolutex ignemi yememde bir degisiklik yok ama karnimi goren 3-4 aylik hamile sanirİlk 3 ay jel ve prulotex iğne devam edecek. Estrofemide bebeğin kalp atışı duyulunca bırakacaksın diye biliyorum. Benim tedavi prosedürüm öyleydi yani.
Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum karnım çok şiş hormon almaktan artıkCanim bu karindaki odemi yapan estrofemmi prolutex ignemi yememde bir degisiklik yok ama karnimi goren 3-4 aylik hamile sanir
Bu ilaclar sendede kilo yaptimi canim
Kuzum ya patlayacak durumdayim pantolnlarimin dugmesi kapanmio tayt giyiyorum surekli daha simdidenBu sorunun cevabını bende merak ediyorum karnım çok şiş hormon almaktan artık
Benimde öyle prolutex oksapar estrofem progestan ecopirin prednol b12 plus, folbiol günlük tükettiğim ilaçlar mahvoldum şişkinliktenKuzum ya patlayacak durumdayim pantolnlarimin dugmesi kapanmio tayt giyiyorum surekli daha simdiden
Ama ise giderken zor oluyor giyim mevzusu
Anladım canım21. günüymüş canım. Öyle dediler bana hastaneden. Önümüzdeki ay adetimle başlıycam tekrar sürece. Ama rahim kalınlığı önemli olan. Belki daha erken yada daha geç yapılıyo olabilir.