- 27 Temmuz 2018
- 6.602
- 7.315
- 31
- Konu Sahibi hayatbeklemezz
- #2.001
Kesinleşip keseyi bebeği görmek içindir.Doktorum 10 gun sonra cagirdi cok gec değilmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinleşip keseyi bebeği görmek içindir.Doktorum 10 gun sonra cagirdi cok gec değilmi
Aminn insallah canim darisi sizlere insallah ole guzelmis ki bu duyguÇok şükür cnm sağ salim kucağına al inşallah duanı eksik etme bizden
Bugun 6.gunum canim idrarda cikinca dayanamayip kan verdim cokk tesekkur ederim canimKaçıncı günün canım? Gözünaydın ❤
Ayyy güzel olmaz mı hiç dünyanın en güzel hissi olsa gerek Allah razı olsun cnm belirtin varmıydı hiç cnmAminn insallah canim darisi sizlere insallah ole guzelmis ki bu duygu
Yumurta çok toplandığı için doktorum rahim dinlendirmesini tercih etti sizin neden dondurulduSizin neden donduruldu
Canim ben cok usuyodum elim ayagim buz hep halada ayniyim.. adet olcak gbi sancim oldu hep baskada bsy haa bide gaz ve ishal vrdiAyyy güzel olmaz mı hiç dünyanın en güzel hissi olsa gerek Allah razı olsun cnm belirtin varmıydı hiç cnm
Ay bndede aynıları var hatta ishal olunca tutmadı sandım hep kabız diye duymuştum Allahım ne olur bnmde pozitif olsunCanim ben cok usuyodum elim ayagim buz hep halada ayniyim.. adet olcak gbi sancim oldu hep baskada bsy haa bide gaz ve ishal vrdi
Bende hic kabiz olmadim hep ishal vrdi ayy hadi insallah canimAy bndede aynıları var hatta ishal olunca tutmadı sandım hep kabız diye duymuştum Allahım ne olur bnmde pozitif olsun
Benimde öyle 24 yum toplandı rahim dinlendiriyoruz ihtiyacı varmışYumurta çok toplandığı için doktorum rahim dinlendirmesini tercih etti sizin neden donduruldu
Sagol canim rabbimm seninde gonlune gore versin insallahPozitif gören arkadaşlar hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bende cok heyecanlıyım haftaya trasferim olucak dua edin canlar
tarih bile verdilermi canım 21. gün düyeBende kasımda olucam. İkinci adetimin 21.gününde transfer yapılacakmış sanırım.
benimde dondurulmuşla canım eylülde transfer yapmadı doktor cok fazla yumurtam toplanmıştı gerçekten yumurta toplandıktan sonra cok rahatsızlık geçirdimDondurulmuşlarla mı sizinde ilk deneme mi
Dinlenmek en guzeli canim dinlenen rahme daha kolay tutunuyor embryobenimde dondurulmuşla canım eylülde transfer yapmadı doktor cok fazla yumurtam toplanmıştı gerçekten yumurta toplandıktan sonra cok rahatsızlık geçirdim
nasıl gidiyor süreç..Transferden önce kullanmaya başlıycam valla bende korkmaya başladım bu iğneden bakalım nasıl olacak
Dün transferim oldu. 5 gün 1 tane embriyo transfer edildi. İğneler bebişim ve ben evdeyiz iştenasıl gidiyor süreç..
Bende öyle yumurta toplandıktan sonra 2 defa hastanelik olucak kadar bi ağrı yaşadım ne ayağa kalkabildim ne yatabildim cok kötüydü ama doktoru dinlemedim dr iş yapma cok yumurtan toplandı dinlen dedi bende 3-5 gün sonra bide yani baya ağır temizlik yaptım ondan sonra mahvoldum Allahm zor süreçlerden geçiyoruz inşallah transferde böyle bişe yaşamayızbenimde dondurulmuşla canım eylülde transfer yapmadı doktor cok fazla yumurtam toplanmıştı gerçekten yumurta toplandıktan sonra cok rahatsızlık geçirdim
Ben varımKızlar benim gibi kasımda dondurulmuş transfer olacak var mı aranızda
Senin neden donduruldu canımBen varım