- 9 Şubat 2016
- 141
- 147
- 53
- Konu Sahibi 1melegimolsun
-
- #1.381
Yaptığım test normal gebelik testi değildi, ultra erken test yaziyordu ama demekki o bile yetmemiş :) teşekkür ederim hakkımızda hayırlısı olur inşallahInsAllah hamilesindir hayirlisiyla.evet erken yapmissin testi oyuzden cikmamis.ama simdi adet gununde gecmis simdi yapa bilirsin testi hayirlisi olsun.varsa cikar
Acemilik biraz da merak işte :) ama şimdi hiç cesaretim kalmadi test yapmaya adetimin biraz daha gecikmesini beklicem sanırımbattan 2 gün önce en erken cevap verir testler ortalama olarak.
Hayir en erken gosteren test bile gosteremez canim cok erken yapmissin.adetin kacinci gunu yapdin?Yaptığım test normal gebelik testi değildi, ultra erken test yaziyordu ama demekki o bile yetmemiş :) teşekkür ederim hakkımızda hayırlısı olur inşallah
Bide saba birsey oyreteyim yapa bilirseb yap.sabah 6da yerinden hic kipirdamadan vucut isini olc hamileysen 37 1 olacakdir isin.Acemilik biraz da merak işte :) ama şimdi hiç cesaretim kalmadi test yapmaya adetimin biraz daha gecikmesini beklicem sanırım
Bugün 30.gundu ortalama 26 27 günde oluyordum. Ama hayatımda ilk kez gecikti. Hep erken olurdukac gun gecmisti canim ? hayirli olsun. silikse cok yeni galiba
Makattan olcmen gerekBide saba birsey oyreteyim yapa bilirseb yap.sabah 6da yerinden hic kipirdamadan vucut isini olc hamileysen 37 1 olacakdir isin.
Hayırlı olsun canım allah isteyen herkese nasip etsinArkadaşlar biraz önce namaza kalkınca yaptım testi.silik bir çizgi belirdi. Var galiba hamilelik. Allah'ım tamamına erdirsin İnsallah. İsteyen herkese nasip olsun
darisi basimaBugün 30.gundu ortalama 26 27 günde oluyordum. Ama hayatımda ilk kez gecikti. Hep erken olurdu
Hamilesiniz, tebrikler.Beni de ekleyin kizlarrr bat 19'u sabah ilk idrarla yaptim bugun silik ikinci çizgi çıktıbende beklemedeyimm Rabbim hayırlısını versin. Diger gunlerde de yaptim onlarda bir sey cikmamisti
Yaa hala inanamiyorum siz simdi öyle diyince daha bi inandim coook mutlu oldummm ultrasonda gorunce inanicam herhaldeHamilesiniz, tebrikler.
Yaa hala inanamiyorum siz simdi öyle diyince daha bi inandim coook mutlu oldummm ultrasonda gorunce inanicam herhalde
Eger silik cizgi sadece size gorunen hayalet cizgi degilse Hamilesiniz.
Ben de ilk inanamamistim. Iki tane yapmistim ust uste. Sonra esim bu testlerle bir yilliksa eskimistir ondan yanlis cikmis olabilir demisti. Baska daha pahali bir test yapmistik.
Ilk gebeligimde akintim çok vardı benim. Şimdide cok var adet oldum sanip surekli wc gidiyorum hayirlisi3 gündür çok fazla akıntım var, hamile olup da yoğun akıntısı olan oldu mu varmı kızlar aranızda?
Peki gebeliğin ilk haftalarında mı öyleydi yoksa ilerleyen süreçte mi canım?Ilk gebeligimde akintim çok vardı benim. Şimdide cok var adet oldum sanip surekli wc gidiyorum hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?