eylülde doğum yapacak öğretmen arkadaşlar bakar mısınız?

Herhangi bir gerekçeye dayandırmamız gerektiği söylenmedi. Ben randevumu aldım, pazartesi günü doktorumla konuşacağım, umarım ne yazacağı konusunda fikir sahibidir. Yine sana haber veririm sevgili wish..

Çok sevindim umarım ben de aktarabilirim, bence her halikürda raporda o 5 haftayı yazdırmak da fayda var belki olur aktarılır. Bu arada raporların alındığı hastanenin önemi var mı kızlar? yani devlet hastanesi özel hastane vs?

merhaba canım biz de sevinmiştik ama hevesimiz kursağımızda kaldı. milli eğitimle görüştüm aktaramayacağımı ama raporla falan ilk dönemi kapatabileceğimi söyledi. gel gelelim bu sefer de doktor doğumdan sonraki 8 hafta iznim bittiğinde rapor vermeye yanaşmadı. heyet raporunu sağlığında sorunu olmayanlara veremeyeceğini, ancak 10+10 olacak şekilde 20 gün rapor verebileceğini söyledi. durum böyle olunca ilk dönemi raporla bitirme hayali de suya düşmüş oldu. gelelim senin soruna bazı okul müdürleri özelden alınan raporları kabul etmeyebiliyormuş hani parayla falan alınma ihtimaline karşı. bu sorunun cevbını ancak idarenle görüştüğünde netleştirebilirsin.inşallah senin izin sorunun olmaz da aktarabilirsin.

bu arada kızlar ben 32. hafta doğum öncesi iznimi alıp okuluma verdim, gerisini onlar halledecekler. merak edenler vardır belki diye yazmak istedim.

çok teşekkür ederim, inşAllah tüm çalışan anneler lehine işletir süreci.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…