- 16 Şubat 2012
- 991
- 457
- 35
-
- Konu Sahibi wish-hope-love
doktor da karasızdı tatilde olduğumuz için. bilmiyorum gidince ne diyecek. ama ben gitmeden önce memden bi fikir alıcam yaz tatilinde çalışabilir raporu almama gerke var mı ya da alsam aktarabilir miyim bunu sorucam, bundan daha iyi bi yöntem gelmedi aklıma.Merhaba,
20 Eylül 2010 da doğum yaptım. Şunu biliyorum ki fiili olarak çalışmadığın günleri doğum sonrasında kullanamıyorsun. Benim 8 haftanın 5 hatası yaz tatilinde yanmistı.
Doktor seni 37. Haftada izne ayirmak zorunda yasal olarak. 32. Haftanda da hala çalışabilir (37 ye kadar) raporu için çağırmış olabilir. Bir yanlış anlama olmasın aranızda?
slm canım evet ya o izin hep boşa gitti. doğumdan sonra başka ne şekilde izin alabiliriz ki ya da böyle bir şey mümkün müdür. hic araştırma imkanın oldu mu bu konuyu.Slm,
Benim doktorum da 32.haftada bu raporu almam gerektiğini söyledi. Ağustos ayında alıcam bende. Yani sonuçta kontrole gidiyoruz , gittigimizde alalım dursun diyorum. İsterlerse veririz. Ben onu değil de şu kullanamadığımız doğum öncesi izne üzülüyorum. Doğum sonrası kullansak ne iyi olurdu.
Ben rapor alıcam. Zaten doktorum eşimin dayısı. Merak Etme ben hallederim dedi. Ücretsiz falan almak istemiyorum. Benim doğum eylül sonu Ekim başı. Kismetse ikinci dönemde başlarım diye düşünüyorum.slm canım evet ya o izin hep boşa gitti. doğumdan sonra başka ne şekilde izin alabiliriz ki ya da böyle bir şey mümkün müdür. hic araştırma imkanın oldu mu bu konuyu.
heyet raporu verecek o zaman. ne güzel senin doktor akrabanmış ben de doktorun ağzını bi arıcam bakalım rapor vermeye nekadar yatkınBen rapor alıcam. Zaten doktorum eşimin dayısı. Merak Etme ben hallederim dedi. Ücretsiz falan almak istemiyorum. Benim doğum eylül sonu Ekim başı. Kismetse ikinci dönemde başlarım diye düşünüyorum.
Ücretsiz izin başka çare yok. Rapor alanlar da oluyor ama ben etik bulmuyorum.slm canım evet ya o izin hep boşa gitti. doğumdan sonra başka ne şekilde izin alabiliriz ki ya da böyle bir şey mümkün müdür. hic araştırma imkanın oldu mu bu konuyu.
peki 32. haftada yasal olarak izne ayrılman gerekiyor ya da doktor 37 ye kadar çalışabilir raporu veriyor onu nasıl yapacaksın canım.AdaNis