Eylül yds çalışma taktikleri, çalışma arkadaşı

Kanka sen cozmusun bu işi ben şu yazdiklarindan bir İ anladım bir de yds anladım gerisini sonra anliycam inşallah

İyi olanları ise yarar belki yine de tam detayli öğren bakalım üniv kurşunu canim

Hahahah i love you the plate of tea

Sanırım o kursa yazılıcam ama yazılmadan önce genel ingilizce kursumdaki hocama sorup birkaç kitap alıp çalışmam lazım:)

I understood you.
I started to learn English at English course. Now I am keeping going a course. I finished B1 level last weekend.
Also I am going to start YDS course on july. But until july I going to study alone.
I hope we will be successful on september.
Thanks so much, So long

Your welcome! I can really say that your writing skill is better for B1 level. I believe that you will get good score,too :)
Good luck everybody!

Aynen en son lisede görmüştüm sen kursu ayarla da beraber başlayalım canım destek olalım birbirimize
Tamam kitap konusunda bilgin var mı bu gidişle temmuzdaki kursa yazılıcam ama ondan önce kendim çalışayım diyorum. Mayıs ayı bir geçsin bir sürü sınav var ödev teslimi var haziranda başlarım tam anlamıyla

Takıldığın konularda ozelden yazarsin yardimci olurum yds icin bol bol paragraf sorusu oku ve kelime calis. Kolay gelsin

İrem yayıncılık kitapları iyi imiş canım bir de cesur Öztürk ün bir kitabı vardı unuttum adını. Bir arkadaş önermişti şimdi tam animsayamadim. Bu ikisini al mutlaka canim çok faydaliymis bunlar

İrem yayıncılık kitapları iyi imiş canım bir de cesur Öztürk ün bir kitabı vardı unuttum adını. Bir arkadaş önermişti şimdi tam animsayamadim. Bu ikisini al mutlaka canim çok faydaliymis bunlar
İrem yayıncılık duydum evet bir de 60 günde yds duymuştum ona da bakarım sağ ol canım :)

Öncellikle temelinizin sağlam olması gerekiyor. Essential Grammar In Use ya da English Grammar In Use ile başlamanızı öneririm. Bunlar dilbilgsini geliştirmenizde faydalı olur. Okuduğunu anlama soruları için ise Reader at Work 1 ile başlayın. Kelimeleri bulun özellikle de bulduğunuz kelimelerin eş anlam ve zıt anlamlarını da yazın. Bu kaynaklardan elinizde olanlar yoksa özel mesajla bana mail atın elimde olanlardan size pdf dosyalarını yollayım.

Çok teşekkürler hocam size zahmet olmazsa isterim aslında çünkü bu kaynaklar yok ben de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…