Eylül yds çalışma taktikleri, çalışma arkadaşı

Online kurs icin kimleri tavsiye edersiniz ? Gina geldi artik bir yerden baslamak istiyorumm...

Herkes onu tavsiye ediyor :) seviye gruplari var mi peki? Ingilizcem B1 seviyesinde. Yoksa herkes ayni dersi mi goruyor.
Herkes aynı dersi alıyor temelden anlatıyor Remzi hoca YDS hazırlık grubunda. Soru çözme grubu var eğer daha önce YDS den 40 50 aldıysan soru grubunu tavsiye ederim. Birde akademik çeviri grubu var çeviri ve soru grubu birlikte yürütebilirsen çok daha iyi olur. Sayfasından grupları inceleyebilirsiniz. Yeterli bilgi mevcut sorularınız olursa canlı destek ya da telefonla ulaşabilirsiniz

Cok tesekkur ederim :)

Online kurs icin kimleri tavsiye edersiniz ? Gina geldi artik bir yerden baslamak istiyorumm...
ben Remzi hocadan almıştım ama dersleri çok ağır gelince tempoya yetişemedim vaktiniz varsa alın. Çok ağır ödev veriyor. Bir çok arkadaşım Remzi hocayla istediği puanı aldı. Ben Akın Dil ile çalıştım daha sonra istediğim puanı aldım, yine onunla devam ediyorum daha yüksek almak için.. örnek derslere bakın hangisi çalışma şeklinize uyarsa :)

Teşekkür ederim yarın normal bir kursla görüşmeye gidicem. Bakalım kaç saat onlarınki. Akın dil e de bakarım.

Şu YÖK DİL kafamı kurcalıyor 9 temmuzdakine başvurmadım pişmanım şansımı denerdim en azından

Benim bir fikrim yok ama , bende İngilizce calismaya basladim ilerisi için.. hangi site bu dedigin ?

Kizlar selam nasil gidiyor calismalar. Ben daha oturup baslayamadim sinav sonu kafami duvara vurucam yuksek olasilikla. Akraba ziyaretleri gezmelwr vs derken daha oturamadim. Sizler ne durumdasiniz

Benim kurs ağustos 15 te bitiyor gramer konularını bitirdik bundan sonra soru çözümü olacakmış ama ben çok zorlanıyorum çok yanlışım çıkıyor

Benim kurs ağustos 15 te bitiyor gramer konularını bitirdik bundan sonra soru çözümü olacakmış ama ben çok zorlanıyorum çok yanlışım çıkıyor
Senin kurs zaten temmuzda baslamadi mi canim ? Cok erken bitmiyor mu daha 1 ay olacak kurs baslayali zaten 1 ay mi surmus olacak o zaman kursun ?

Senin kurs zaten temmuzda baslamadi mi canim ? Cok erken bitmiyor mu daha 1 ay olacak kurs baslayali zaten 1 ay mi surmus olacak o zaman kursun ?
Evet yogunlastirilmis kurs bu canim aslinda hemen bitmesi de isime geliyor biraz cunku cok bunaldim kendi basima calismak istiyorum. Ama cok zor ya

Evet yogunlastirilmis kurs bu canim aslinda hemen bitmesi de isime geliyor biraz cunku cok bunaldim kendi basima calismak istiyorum. Ama cok zor ya
Seni cok iyi anliyorum canim gercekten zor ben bugun basladim cok sukur ama simava yetisir mi bilemiyorum. Evde biraz ipin ucu kaciyor program yap kuzum ona gore calisirsin en azindan kendini salmamis olursun

Seni cok iyi anliyorum canim gercekten zor ben bugun basladim cok sukur ama simava yetisir mi bilemiyorum. Evde biraz ipin ucu kaciyor program yap kuzum ona gore calisirsin en azindan kendini salmamis olursun
Zaten eyluldeki sinavdan istedigimi alacagim supheli e yds sansi var sukur ki artik cabalamak zorundayiz olana kadar Yokdil bir daha ne zaman olursa ona da giricem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…