Kolay gelsin kuzum. İnan bitiyor , insan sürünüyor ama degiyor :)) ydsyi şimdiden halletmen en iyisi seneye ben gibi sıkışırsın yoksa :))Yuksek lisansi bitirdin yani darisi basimaseneye tez var afakanlar basiyor nasil bitecek diye
Hocam sen yüksek hedefdesin maşallah. Ben 60 alsam bayram edicem. Ben D eonline kurs aldım . Kaynak da gönderdiler. Henüz baslayamadim ama umarım faydası olur. Vaktinde çok kitap aldım ama hiç cozmemisim çok haklısın o konuda, gerekli gereksiz kitap almamak lazım. Kaynaklar arasında okuma parçaları da var. Önerinizi dikkate alicam okumaya önem vericem. Arada bizi yoklarsaniz sevinirim :) topik canlanır bizler de hırsa geliriz bu sayede :)
Vay maşallah çok iyi gelistirmissiniz o halde. Ben de pek gecinemiyorum İngilizce ile. Remzihocadan aldım :) siz hangisinden almistinizAslında demek istediğim ben ilk girdiğimde 18 almış insanım ben bu 85 hedefleyebiliyorsam ki yabanci dil öğrenmekte hep zorlanan birisi olarak, siz hiç korkmayın. Hangi online dersi aldınız?
ah ben de neler çektim o dilden :) Remzi hoca ile belli bir seviyeye getirdim sonra Akın dil online eğitim aldım ama hiç takip edemedim desem yeridir yine de biraz arttı. Tekrar Akın dil aldım sitemi hoşuma gidiyordu. Remzi hocanında sıkı yönetimi güzel mesela pekte sivri dillidir :) Remzi hocadan hangi grubu aldınız?Vay maşallah çok iyi gelistirmissiniz o halde. Ben de pek gecinemiyorum İngilizce ile. Remzihocadan aldım :) siz hangisinden almistiniz
Onhazirlik ve yds hazirlik aldım hocam :) ben de henüz baslayamadim alese de gireceğim bir daha. Alesi halledip sonra ydsye başlayacağım. Bir dersine girdim çok ödev verdi remzi hoca. Eylüle dek yeyistirebilirim umarım :) umarım siz de ydsyi 85e tasirsiniz hocam :)ah ben de neler çektim o dilden :) Remzi hoca ile belli bir seviyeye getirdim sonra Akın dil online eğitim aldım ama hiç takip edemedim desem yeridir yine de biraz arttı. Tekrar Akın dil aldım sitemi hoşuma gidiyordu. Remzi hocanında sıkı yönetimi güzel mesela pekte sivri dillidir :) Remzi hocadan hangi grubu aldınız?
hocam Remzi hocanın püf noktası ödevleri yapmak benim kaç tane arkadaşım Remzi hocayla tek dönemde 60 70 bandında aldılar. Dediklerine uymak gerekiyor ama Remzi hoca biraz ağır çalıştırıyor :) hakkını verirseniz çokta iyi başarırsınız. zaten Temmuz'da yök dil var ona girin o hem ölçme olur hem de kolay biraz daha, belki iyi puan gelir.Onhazirlik ve yds hazirlik aldım hocam :) ben de henüz baslayamadim alese de gireceğim bir daha. Alesi halledip sonra ydsye başlayacağım. Bir dersine girdim çok ödev verdi remzi hoca. Eylüle dek yeyistirebilirim umarım :) umarım siz de ydsyi 85e tasirsiniz hocam :)
YÖK dilin içeriğini tam bilmiyorum ama arastiririm çok teşekkür ederim hocam ya ilginize :) sayenizde güvenim geldi biraz, inşallah atlaticam İngilizceyi. Yökdil önerisi için ayrıca teşekkür ederim :))hocam Remzi hocanın püf noktası ödevleri yapmak benim kaç tane arkadaşım Remzi hocayla tek dönemde 60 70 bandında aldılar. Dediklerine uymak gerekiyor ama Remzi hoca biraz ağır çalıştırıyor :) hakkını verirseniz çokta iyi başarırsınız. zaten Temmuz'da yök dil var ona girin o hem ölçme olur hem de kolay biraz daha, belki iyi puan gelir.
Rica ederim hocam asla umudu kaybetmeyin yapılmasa ben yapamazdım emim olun :) zaten bu süreçte irtibatta kalırız:)YÖK dilin içeriğini tam bilmiyorum ama arastiririm çok teşekkür ederim hocam ya ilginize :) sayenizde güvenim geldi biraz, inşallah atlaticam İngilizceyi. Yökdil önerisi için ayrıca teşekkür ederim :))
İnşallah hocam ya iyi geldiniz bana , yalnız bırakmayın inşallah bu süreçte beni :)Rica ederim hocam asla umudu kaybetmeyin yapılmasa ben yapamazdım emim olun :) zaten bu süreçte irtibatta kalırız:)
Bırakmam hocam konuşuruz zaten bol bol ben de 10 güne kadar çalşmaya başlayacağım :)İnşallah hocam ya iyi geldiniz bana , yalnız bırakmayın inşallah bu süreçte beni :)
Sağol hocam o zaman beraber motive oluruz inşallah ben de basliycam 10 gune :)Bırakmam hocam konuşuruz zaten bol bol ben de 10 güne kadar çalşmaya başlayacağım :)
Yds nin geçerlilik süresi 5 yıldır. Ama dille ilgili bir işiniz varsa (ıngilizce öğretmenliği gibi) o zaman 3 yıl.Olur derim tabii hatta çok sevinirim çünkü tek başıma asla başlayamıyorum, başlasam da devamı gelmiyor
Şimdi vizelerim var bu hafta başlıyor iki hafta falan boş geçer benim ama yine kitap okurum. bilmediğim kelimeleri çıkarıyorum kitaptan baya faydasını görüyorum bu işin
Bu arada hiç girmedim ydsye. geçerlilik süresinin olmaması iyiymiş, ben kpss gibi belli bir süresi vardır belki demiştimm
Yds'nin geçerlilik süresi yok, dil bölümlerinden birisi bitirilmiş ise 5 yıl..Yds nin geçerlilik süresi 5 yıldır. Ama dille ilgili bir işiniz varsa (ıngilizce öğretmenliği gibi) o zaman 3 yıl.
Şimdi kontrol ettim. Evet dedginjniz gibi süre yokmuş. Ama yeni değişmiş sanırım. yanlış bilgilendirme için özür dilerim.2 senedir meslekten uzagim gelişmeleri takip edememisim herhaldeYds'nin geçerlilik süresi yok, dil bölümlerinden birisi bitirilmiş ise 5 yıl..
evet süresi yoktu Yds'nin yakın zamanda dil bölümleri için 5 yıl sınırı getirildi. Gün geçmiyor ki yeni yeni şeyler karşımıza çıkmasın :)Şimdi kontrol ettim. Evet dedginjniz gibi süre yokmuş. Ama yeni değişmiş sanırım. yanlış bilgilendirme için özür dilerim.2 senedir meslekten uzagim gelişmeleri takip edememisim herhalde
Evet haklısınız . Bu arada ben ıngilizce ogretmeniyim. Bence bol bol pagraf okuyun v özellikle sınavda çıkmış paragraflar) , kelimeleri kullanıldıkları şekilde görmek en iyisi. Gramer için de aslında belli taktikler var onları bilince cumlelerdeki herşeyi anlamaya bile gerek kalmıyor. Bbahar dönemi ydsye girdim ve bence daha öncekilere göre daha kolay bir sinav di. Yani taktik bilmek ve bol soru çözmek en mantiklisi.evet süresi yoktu Yds'nin yakın zamanda dil bölümleri için 5 yıl sınırı getirildi. Gün geçmiyor ki yeni yeni şeyler karşımıza çıkmasın :)
Evet en önemli kısmı bol bol okuma yapmak öyle ince şeyler var ki. Ben 0'dan başladım çalışmaya belli bir seviyeye geldim şimdi daha yüksek almak için yine başlayacağım çalışmaya inşallah hepimiz güzel sonuçlar elde ederiz :)Evet haklısınız . Bu arada ben ıngilizce ogretmeniyim. Bence bol bol pagraf okuyun v özellikle sınavda çıkmış paragraflar) , kelimeleri kullanıldıkları şekilde görmek en iyisi. Gramer için de aslında belli taktikler var onları bilince cumlelerdeki herşeyi anlamaya bile gerek kalmıyor. Bbahar dönemi ydsye girdim ve bence daha öncekilere göre daha kolay bir sinav di. Yani taktik bilmek ve bol soru çözmek en mantiklisi.
Taktiklerle ilgili önerilerimiz nelerdir :) ben hiç bilmihorum da taktik vs bana ne onerirsiniz taktikleri nereden öğrenebilirim :)Evet haklısınız . Bu arada ben ıngilizce ogretmeniyim. Bence bol bol pagraf okuyun v özellikle sınavda çıkmış paragraflar) , kelimeleri kullanıldıkları şekilde görmek en iyisi. Gramer için de aslında belli taktikler var onları bilince cumlelerdeki herşeyi anlamaya bile gerek kalmıyor. Bbahar dönemi ydsye girdim ve bence daha öncekilere göre daha kolay bir sinav di. Yani taktik bilmek ve bol soru çözmek en mantiklisi.
Evet en önemli kısmı bol bol okuma yapmak öyle ince şeyler var ki. Ben 0'dan başladım çalışmaya belli bir seviyeye geldim şimdi daha yüksek almak için yine başlayacağım çalışmaya inşallah hepimiz güzel sonuçlar elde ederiz :)
Remzi hocadan ders almıştınız demi ona göre Fatih Terim misali "taktik maktik yok bam bam bam"Taktiklerle ilgili önerilerimiz nelerdir :) ben hiç bilmihorum da taktik vs bana ne onerirsiniz taktikleri nereden öğrenebilirim :)