Selamlar hanımlar Eylül yds ye girmeyi planliyorum. Daha önce bu sınava girip 60 barajını geçen var mı ? Varsa neler yaptı, neler tavsiye eder ? Bilmek isterim. İngilizce seviyem lise terk6 ayda neler yapabilirim ? Fikirlerinizi bekliyorum
Evet ben de öyle düşünüyordum bir arkadaş bir site önermiş oraya baktım. Online ders veriyorlar ve not gönderiyorlar. 1500 e yakın parası, kaydolsam mı bilemedim . İngilizce hep başıma bela oldu eskiden beri, bu kez onu yenmem lazım ama nasılBenim hic bir dikrim yok ama ben olsam ilk önce bir yds hazirlik kitabi alir sayfa sayfa aciklamalari örnekleri dahil bakardim.
Evet ben de öyle düşünüyordum bir arkadaş bir site önermiş oraya baktım. Online ders veriyorlar ve not gönderiyorlar. 1500 e yakın parası, kaydolsam mı bilemedim . İngilizce hep başıma bela oldu eskiden beri, bu kez onu yenmem lazım ama nasıl
Katilayim birine mutlaka, teşekkür ederimBurda yds calisma gruplari var .
Rica ederim. Umarim cok basarili olursunKatilayim birine mutlaka, teşekkür ederim
Umarım çok teşekkür ederim iyi dilediğiniz içinRica ederim. Umarim cok basarili olursun
Merhaba hoşgeldin :) ben daha önce girdim ve cuvalladim maalesef. Ydsnin belli bir geçerlilik süresi yok , ömür boyu kullanılabilir . Ben de güz dönemine hazirlanacagim. Beraber hazırlanmaya ne dersinMerhaba!
Ben de güz döneminde ydsye girmeyi düşünüyorum. Siz daha önce girdiniz mi sınava? Sonucun geçerlilik süresi ne kadar biliyor musunuz
Merhaba hoşgeldin :) ben daha önce girdim ve cuvalladim maalesef. Ydsnin belli bir geçerlilik süresi yok , ömür boyu kullanılabilir . Ben de güz dönemine hazirlanacagim. Beraber hazırlanmaya ne dersin
O zaman süper beraber calisiriz bol bolOlur derim tabii hatta çok sevinirim çünkü tek başıma asla başlayamıyorum, başlasam da devamı gelmiyor
Şimdi vizelerim var bu hafta başlıyor iki hafta falan boş geçer benim ama yine kitap okurum. bilmediğim kelimeleri çıkarıyorum kitaptan baya faydasını görüyorum bu işin
Bu arada hiç girmedim ydsye. geçerlilik süresinin olmaması iyiymiş, ben kpss gibi belli bir süresi vardır belki demiştimm
O zaman süper beraber calisiriz bol bolben de online kursa kayıt olacağım umarım faydalı olur. Ydsde en çok çıkan kelimeleri ezberlemekte fayda var. Daha başlamadım ben de çalışmaya
Bu tür sınavları okul bitmeden halletmek en güzeli :) okul bitince zor oluyor :) o zaman sık sık beklerim buraya. Ben de bu hafta ptesi başlayacağım calsimaya umarım düzeni tuttururum :) bence sen çok kolay halledersin sınavları, o ışığı gördüm ben sen deEn son 2015 lys'de dil sınavına girmiştim valla 10000'de falandım ama yds diyince farklı bir telaş oldu şimdiden deneme çözmek lazım sanki soru tiplerine alışmak için. Ben aynı zamanda kpss'ye de girmeyi düşünüyorum 2018'de. YDS'nin de yararı oluyor kpss tercihlerinde. Gerçi daha okul bile bitmedi de işte bana kalsa alese bile giricemBakalım inşallah istediğimiz seviyeye ulaşırızz
Kuzum işin açığı genel İngilizce kursları ile ilgili bilgim yok. Ancak ydsnin genel ingizliceden farklı olduğunu söylüyorlar. Bence yds kursuna gitmek daha faydalı olur senin için. Ben remzihoca dan kurs aldım ama daha baslayamadim. Ben de Mayıs sonu gibi başlayacağım. Bence iyi çalışırsak eylüle güzel bir puan alabilirizBen de güz dönemine hazırlanacağım da daha başlamadım genel İngilizce kursuna gidiyorum bu ay sonu b1 seviyem bitecek. Bu kursa devam edip kendim yds ye mi hazırlansam yoksa direkt yds kursuna mı yazılsam bilemedim:/. Mayıs sonu başlayabilirim ancak çalışmayaVaktim olmuyor.
Hocam sen yüksek hedefdesin maşallah. Ben 60 alsam bayram edicem. Ben D eonline kurs aldım . Kaynak da gönderdiler. Henüz baslayamadim ama umarım faydası olur. Vaktinde çok kitap aldım ama hiç cozmemisim çok haklısın o konuda, gerekli gereksiz kitap almamak lazım. Kaynaklar arasında okuma parçaları da var. Önerinizi dikkate alicam okumaya önem vericem. Arada bizi yoklarsaniz sevinirim :) topik canlanır bizler de hırsa geliriz bu sayede :)Arkadaşlar ben Eylül Yds'ye +85 için gireceğim online ders alarak hazırlanmıştım yine aldım. Hem kaynak olarak hem de fikir olarak yardımcı olabilirim. Sıfırdan başlayacak arkadaşlar, her iyi denilen kitabı almayın yoksa benim gibi evde gereksiz bi ton kitap yığarsınız. Belli başlı çalışma şekilleri olsun. Yani her hocanın taktiği ayrı belli bir hocanın yayınlarıyla öğrenin, diğerlerinden de bol bol test çözün mesela. Ama bu işin bel kemiği okuma yapmak. Öyle gelişi güzel kelime ezberlemek değil.. O kelimeyi cümlede öğrenmek.. Herkese başarılar dilerim..
Genel ing ve yds cok farkli evet ama ben kursu sevdim o yuzden devam edesim var:) Yds ye online ya da kendim falan mi calissam diyorum da bu hafta gidip hocayla konusmam lazim.Kuzum işin açığı genel İngilizce kursları ile ilgili bilgim yok. Ancak ydsnin genel ingizliceden farklı olduğunu söylüyorlar. Bence yds kursuna gitmek daha faydalı olur senin için. Ben remzihoca dan kurs aldım ama daha baslayamadim. Ben de Mayıs sonu gibi başlayacağım. Bence iyi çalışırsak eylüle güzel bir puan alabiliriz
Hocalarına bir sor canım. Online da zaten iyi bir online kurssa pahalı. Belki hem genel hem yds alabilirsin şuan gittiğin yerden. Ben doktoraya devam için istiyorum da ah sadece istiyorumGenel ing ve yds cok farkli evet ama ben kursu sevdim o yuzden devam edesim var:) Yds ye online ya da kendim falan mi calissam diyorum da bu hafta gidip hocayla konusmam lazim.
Sen nicin yds ye gireceksin?
Yuksek lisansi bitirdin yani darisi basimaHocalarına bir sor canım. Online da zaten iyi bir online kurssa pahalı. Belki hem genel hem yds alabilirsin şuan gittiğin yerden. Ben doktoraya devam için istiyorum da ah sadece istiyorum