- Konu Sahibi burhaninaysesi
-
evet yaa birde alyans seçmek varken. ben ist. anadolu yakasında oturuyorum. kapalıçarşıyı düşünüyoduk alyans için ama kuyumcukentte daha mı ucuz gitmeye değer mi sizce?
tamam canım çok saol. en kısa zamanda kuyumcukentteyim...
ben bugün ayarladım biryer. güzel nezih bir restorant. canlı müzik, foto falan onlardan hafifte bir süsleme yapacaklar. 3000tlye falan mal olacak. ordövr tabağı kuru pasta birde meyve verecekeler.
umarım istediğim gibi olur. Ama benim aklıma takılan başka şeyde ufak bir farklılık yaratıp herkesin çok güzel olmuş diyeceği küçük bir ayrıntı yaratmak istiyorum. napabilirim bilemiyorum.
selam arkadaşlar hepimizi düşünerek bir blog açtım henüz çok yeni ancak evlilik nişan düğün kına söz vs. konular ev dekorasyonu da olacak ilgilenen herkesi beklerim.
Love of Cottage
sevgilim şuan askerde bende haziranda okulu bitireceğim.. eylül gibi askerlk bitince hemen nişan istiyor sevgilim yaza da düğün ben kpss 2012 e hazırlncağım diorum ve kendimi daha kçük hissediyorum evlilk için 23 yasındayım.......... ne yapayııımmmmmmmmmm bi fikir verinnnnnnnnn lütfeeeeeeeeeeeeennn :/
8 Mayıss nişanımmm
fenalardayımmmmm
sevgilim şuan askerde bende haziranda okulu bitireceğim.. eylül gibi askerlk bitince hemen nişan istiyor sevgilim yaza da düğün ben kpss 2012 e hazırlncağım diorum ve kendimi daha kçük hissediyorum evlilk için 23 yasındayım.......... ne yapayııımmmmmmmmmm bi fikir verinnnnnnnnn lütfeeeeeeeeeeeeennn :/
kızlar slm.... cumartesı gunu nısan ıcın saatımı aldık bakalım begenıcek mısınız
Eki Görüntüle 188126
kızlar bırde nişanınızı nerde yapdınız evde mmı salon damı yoksa orta buyuklukde cafe lerde mı eger cafe tarzıında yapdıysanız nasıl gecdi fikir verrmmısınız ben de ist /şişli deyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?