• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Eylül,ekim,kasim,aralik :) gibi nisanlanacaklar hadi bizde burda toplanalim

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
canim bennim bizim safagimizda az kaldi 134 günümüz kaldi su an almanyadayim o gelince bende hurraaaaaa ANKARA ya :34: ama benden heyecan yapiyorum her gün saatlerce mobilyalara kiyafetlere nikah sekeri davetiye salon fotografci gelinlik...vb seylere bakiyorum mobilyalara bile simdiden bakiyorum bizim evimiz hazir sadece esyalari alip yerlestircez o yüzden bu kadar telas sardi beni :32::32::32:
eee sırada söz nişan olunca karşılaşmamk ne mümkün tatlımm :82: heyecanla o günleri beklemekteyimm :52:
günaydınnnnn!! :3:

[sıze="2"]selam kızlarrr.....:21:[/sıze]
merhaba kızlarr :71:

kizlar nisani evde mi yoksa salondami yapmayi düsünüyorsunuz ? Ben salonda olsun istiyorum ama o zamanki sartlar ne olur bilemem tabi...

canım ben bu konuya ilişkin konu dahi açmıştım.. ama evde değil kapı önünde büyük nişan olarak.. sizin orayı bilmiorum ama bizim burda hala kapı önü nişanlar mevcut.. kısmet olursa bende öyle düşünüyorum cnm :82:

canım ben bu konuya ilişkin konu dahi açmıştım.. ama evde değil kapı önünde büyük nişan olarak.. sizin orayı bilmiorum ama bizim burda hala kapı önü nişanlar mevcut.. kısmet olursa bende öyle düşünüyorum cnm :82:

canim sözlümün evinin oldugu yerdede oluyor hala ama ben su an Almanyadayim canim Ankarada evimiz var bizim evin oldugu yerde yapilmiyor malesef artik ya evde yapcaz ya salonda büyük ihtimalle kalabalik olcak salon sart oldu...

kızlar bı sorum daha olcak bu nısan bohcası olayı var ya bazı arkadaslar sandıkla bazıları bavulla götürdük dıyor bana sız neyle götürceksınız bız aynı sehırde olcaz yanı onun askerlık kalksın aradan az kaldı zaten uzaga gıtmıycek bohca yanı bır de nısan bohcasını götürürken yanında tatlı cıkolata fılan götürcez mı hıc bılmıyorum ?

kızlar bı sorum daha olcak bu nısan bohcası olayı var ya bazı arkadaslar sandıkla bazıları bavulla götürdük dıyor bana sız neyle götürceksınız bız aynı sehırde olcaz yanı onun askerlık kalksın aradan az kaldı zaten uzaga gıtmıycek bohca yanı bır de nısan bohcasını götürürken yanında tatlı cıkolata fılan götürcez mı hıc bılmıyorum ?

şu günlerde beni merkata bırakan diğer konu :26: .. bavulda veriolar erkeklere genelde.. ama snein içinden nasıl geçiyorsa öyle hazırlarsın canım :34:

kızlar nerdesiniz bakalım
ben geldim ben büyük bir nişan istemiyorum açıkca sebebinide yazayım para harcamak istemiyorum sadece dayı amcalar gb büyklerin olacağı evde nişan töreni istiyorum ama ne yemek yapalım ne verelim konuklara bilemiyorum
canlar ben bohçayı bavulun içine koymayı düşünüyorum süslerimde bi güzel sonra balayında faln kullanmak için iyi olur bizdede adet erkek tarafı sandık alır gelinliği içine koyar getirir bide bizm nişanda aldğımz sandığı düşünrseniz gereksz her yer sandık mı olacak o yüzden bavul uygun bnm için
nişan yastığı düşünüyorum ben çok beğeniyorum onları ama tepside arada kanıma giriyooo

kızlar nerdesiniz bakalım
ben geldim ben büyük bir nişan istemiyorum açıkca sebebinide yazayım para harcamak istemiyorum sadece dayı amcalar gb büyklerin olacağı evde nişan töreni istiyorum ama ne yemek yapalım ne verelim konuklara bilemiyorum
canlar ben bohçayı bavulun içine koymayı düşünüyorum süslerimde bi güzel sonra balayında faln kullanmak için iyi olur bizdede adet erkek tarafı sandık alır gelinliği içine koyar getirir bide bizm nişanda aldğımz sandığı düşünrseniz gereksz her yer sandık mı olacak o yüzden bavul uygun bnm için
nişan yastığı düşünüyorum ben çok beğeniyorum onları ama tepside arada kanıma giriyooo

ayni benim gibi inan :61: ama ben yastik istiyorum daha cok tepsiden ziyade yinede belli olmaz fikrim degisir ne görürsem ona hevesleniyorum bi karar veremiyorum annemle konustuk biz annemde bavula koyalim diyor herkes bavula koyuyormus bizde öyle yapcaz haklisin canim benimde aklima geldi o balayina giderken lazim olur o bavul bize :34:

kızlar dugunu yapacagım zaman bellı oldu....hemen sızlerle paylasmak ıstedım gercı tam tarıh belırleyemedık ama en azından 2012 yazında olacagı kesınlestı :21:

kızlar bi kaç elbise ekledim bakalım beğenecekmisiniz

Eklentiler

• $tesetturlu-abiye-kiyafetler-4.jpg
    $tesetturlu-abiye-kiyafetler-4.jpg
    26,5 KB · Görüntüleme: 41
  • $Abiye_2009_075.jpg
    $Abiye_2009_075.jpg
    42,2 KB · Görüntüleme: 28
  • $TESETT~2.JPG
    $TESETT~2.JPG
    40,3 KB · Görüntüleme: 34
kızlar bi kaç elbise ekledim bakalım beğenecekmisiniz

ben begendim özellikle en bastaki güzel ama bolero yerine uzun kol daha hos oluyor bolero emanet gibi duruyor artik cok güzel seyler cikti valla herkesin kesesine zevkine göre ahh ahhh gelcek mi bizimde carsiya cikip gezip alisveris telasinda olcagimiz günler :97::97::97:

canım bende sana katılıyorum bolero sevmiyorum ben pek uzun kollu daha mantıklı geliyo elimde kadife güzel bir kumaş var sanırım elbise diktireceğim ama içime sinen bir model bulamadım sende bulursan ekle buraya olurmu
bu arada geçen gün metro markete gtmişitm çok uygun bavullar 47 57 67 87 büyklüğüne göre değişiyor askerim bi gelsede şu telaş bi başlasa yaa:16:

canım bende sana katılıyorum bolero sevmiyorum ben pek uzun kollu daha mantıklı geliyo elimde kadife güzel bir kumaş var sanırım elbise diktireceğim ama içime sinen bir model bulamadım sende bulursan ekle buraya olurmu
bu arada geçen gün metro markete gtmişitm çok uygun bavullar 47 57 67 87 büyklüğüne göre değişiyor askerim bi gelsede şu telaş bi başlasa yaa:16:

hangi sehirdesin sen canim ben su an Almanyadayim önümüzdeki ay geliyorum Ankara ya normalde Ankara da yasiyoruz sen istanbul mu ? tamam tatlim bende eklerim :34::34::34:

Back