• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Eylül,ekim,kasim,aralik :) gibi nisanlanacaklar hadi bizde burda toplanalim

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
benim nisanim Ankara da olcak biz büyük bi ihtimalle salon tutacagiz,evde olmuyor cünkü hem zahmetli hem iki tarafta kalabalik olunca pek zor olcagini düsünerek salon tutalim dedik daha var tabi ama ben simdiden arastirmalara basladim sen Istanbul daymissin malesef yardimci olamiycam canim ama imkaniniz varsa salon/cafe gibi bi yerde yapin derim,cünkü ev ortami artik cok zor oluyor gercekten...

evet tatlım ya evde olmasını bende ıstemıyorum hem daha fazla masraf hemde kalabalıkdır bızım sülale en az bızden 30 kişi gelır oda en yakınlar salon için o kadar acılamamda cafe dusunuyorum bakalım ınş. işim rast gider allah yardım edecek inş. :)

evet tatlım ya evde olmasını bende ıstemıyorum hem daha fazla masraf hemde kalabalıkdır bızım sülale en az bızden 30 kişi gelır oda en yakınlar salon için o kadar acılamamda cafe dusunuyorum bakalım ınş. işim rast gider allah yardım edecek inş. :)

insallah canim insallah ALLAH hepimize yardim etsin :34:

kızlr nısan tarıhlerımız cogumuzun bellı dugun tarıhı konsunda kafasında tarıh olusan var mı yada kesın karar veren

kızlar bir elbise beğendim bakın resmini de ekliyorum rengini çok beğendim özellikle

Eklentiler

• $max-mara-6-550x771.jpg
    $max-mara-6-550x771.jpg
    43,7 KB · Görüntüleme: 33
Bende geldim kızlarrr:1:
2 EKİM 2011 Nişan tarihim:69:
Şimdiden heycanlanıyorum ve yavaş yavaş hazırlıklara başladık.:nazar:

bnmde 17 aralık cnm bende heyecan son sevıyede sımdıden böleysem gun yaklastıkca heyecandan olucem sanırım :))) bızde yavas yavas hazırlıkları yapıyoruz bakalım umarım hersey gonlumuzce olur

bende 2 aylık sözlüyüm daha yeniyim :1:
Evet canım salonuda tuttuk biz iki hafta oluyor:66:

bende subatta tuttum salonu canım bende eylul ekım gıbı ıstedım amayer kalmamıstı o yuzden aralıga kaldı benımkı ama olsun her ıste bı hyr vardır dedık

bende subatta tuttum salonu canım bende eylul ekım gıbı ıstedım amayer kalmamıstı o yuzden aralıga kaldı benımkı ama olsun her ıste bı hyr vardır dedık

evet cnm ya salonlar kaç ay önceden tutulmuş biz bile zor yer bulduk
bnm istediğim tarihti ekim ayı bklm hyrlısı olsn herseyn
salonuna bktım ck bgndm

canlar hepinize hayırlı uğurlu olsun
kısmetse bizde 11.11.2011 düşünüyoruz
ama sevdiceğim askerde olduğu için hiç bir hazırlığa başlamadık
zaten ben salonda yada dışarıda bi nişan istemiyrum
7 yıl oldu birlikteyiz adı konsun düğün tarhimiz konuşulsun yeter
küçük ev organizasyonu yani
hepimizn hakkında hayırlısı olsun

kızlar bu topik bu sene eylül ekim kasım aralık için mi yoksa çok eskiden açılmış bi topik mi
eğer 2011 ise bende varım sanırım
aralıkta nişanlanıcam gibi görünüyor kızlar
şimdiden heyecanlıyım

bnmde 17 aralık cnm bende heyecan son sevıyede sımdıden böleysem gun yaklastıkca heyecandan olucem sanırım :))) bızde yavas yavas hazırlıkları yapıyoruz bakalım umarım hersey gonlumuzce olur

canım merhaba sen sözlümüsün istemen falan oldumu 17 aralık diye belirlenmiş çünkü
ay benim istemem falan olmadı ama hepsi aralıkda olur diye konuşuyoruz
ama daha çok var diye ben pek heyecanlanamıyorum yaa
gün olarak hiçbişey belli değil sadece aralıkda hepsini yapmayı düşünüyoruz canım inşallah ikimizde aralıkda nişanlanırız

hoşgeldin canım hayırlısı olsun hazrlıkların başladımı

canım hoşbuldumm çok teşekkür ederim
ama inanki hazırlığın h si bile yok
çünkü kimsenin haberi yok biz sevdiğimle öle kararlaştırdık annesine söledi aralıkda gider isteriz nişan takarız diye anneside onayladı da daha heyecan falan yok bende çoook zaman var ondan galiba
ama size bakıyorumda çok heyecanlısınız galiba zaman azaldı da ben farkında değilim galiba

canlar hepinize hayırlı uğurlu olsun
kısmetse bizde 11.11.2011 düşünüyoruz
ama sevdiceğim askerde olduğu için hiç bir hazırlığa başlamadık
zaten ben salonda yada dışarıda bi nişan istemiyrum
7 yıl oldu birlikteyiz adı konsun düğün tarhimiz konuşulsun yeter
küçük ev organizasyonu yani
hepimizn hakkında hayırlısı olsun

canım istemen oldumu peki

canım benim sevdğim asker benm az kaldı kavuşmamıza ailelermizn haberi var ama kesin değil iş durumuna göre flan o yüzden bnde pek heyecanlı değilim bizde bayramda ailelerle gidip geliriz die konuştuk eylül sonu gb isteme yaparsak kasımdada nişan diye konuşulr evde düşünğüm için pek öle hazrlaycak bşey olmaz ytşir herhalde iki ay içinde tüm hazrlıklar bohçalar fln yani tabi bunlar şimdlik bizm planımız ama zman ne gösterir belli olmayablilr

Back