• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Eylül,ekim,kasim,aralik :) gibi nisanlanacaklar hadi bizde burda toplanalim

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
evet yaa birde alyans seçmek varken. ben ist. anadolu yakasında oturuyorum. kapalıçarşıyı düşünüyoduk alyans için ama kuyumcukentte daha mı ucuz gitmeye değer mi sizce?

kapalıçarşıdan daha uygun olup olmadığını bilmiyorum ama alışveriş merkezlerindeki adı bilinen mağazalardaki modellerin aynısı ve daha fazlası mevcut hemde büyük fiyat farkı ile... bir de eğer iyice uygun olsun diyorsan eğer imalathane kısmına gir,toptan satış yapılan bu kısımda perakende satış da yapılıyor. istediğin modeli yaptırabiliyorsun. tavsiyem sırayla gez,fiyat öğren.bir sonra gittiğin yerde "ben bunun aynısına az önce baktım ... tl idi" diye konuya gir fiyatların nasıl düştüğüne ben kendi adıma inanamadım. sadece alyans değil takıya da aynı şekilde bakın. özellikle set,bilezik için imalathane kısmına girin ve fiyat kırdırın.

tamam canım çok saol. en kısa zamanda kuyumcukentteyim...

rica ederim canım. bir de tavsiyede bulunayım mümkün olduğunca az mağaza gez alyans için. ne kadar çok gezersen okadar kafası bulanıyor insanın ve kararsız kalıyorsun. aa bu da varmış dediğin an bittin, beğen karar ver ve kesin kararını verdikten sonra sakın başka alyans bakma aklın takılır. acaba bu daha mı güzelmiş diye geçer kafandan. yaşanmıştır... :)

ben bugün ayarladım biryer. güzel nezih bir restorant. canlı müzik, foto falan onlardan hafifte bir süsleme yapacaklar. 3000tlye falan mal olacak. ordövr tabağı kuru pasta birde meyve verecekeler.
umarım istediğim gibi olur. Ama benim aklıma takılan başka şeyde ufak bir farklılık yaratıp herkesin çok güzel olmuş diyeceği küçük bir ayrıntı yaratmak istiyorum. napabilirim bilemiyorum.

ben bugün ayarladım biryer. güzel nezih bir restorant. canlı müzik, foto falan onlardan hafifte bir süsleme yapacaklar. 3000tlye falan mal olacak. ordövr tabağı kuru pasta birde meyve verecekeler.
umarım istediğim gibi olur. Ama benim aklıma takılan başka şeyde ufak bir farklılık yaratıp herkesin çok güzel olmuş diyeceği küçük bir ayrıntı yaratmak istiyorum. napabilirim bilemiyorum.

canım hangi semtte ayarladın? 3000 iyi bir fiyat ama kaç kişi için bu? inşallah istediğinden de güzel geçer.

aklına takılan şeye gelince bence takılma. böyle nişan düğün gibi şeylerde insanlar beğenmeye gelmez,eleştirmeye gelir. yakınların zaten senin mutluluğuna çok güzel olmuş derler biraz daha mesafelileri ise mutlu etmek imkansızdır. sen ne ile mutlu olacaksan onu yap,başkalarını düşünme

sevgilim şuan askerde bende haziranda okulu bitireceğim.. eylül gibi askerlk bitince hemen nişan istiyor sevgilim yaza da düğün ben kpss 2012 e hazırlncağım diorum ve kendimi daha kçük hissediyorum evlilk için 23 yasındayım.......... ne yapayııımmmmmmmmmm bi fikir verinnnnnnnnn lütfeeeeeeeeeeeeennn :/

sevgilim şuan askerde bende haziranda okulu bitireceğim.. eylül gibi askerlk bitince hemen nişan istiyor sevgilim yaza da düğün ben kpss 2012 e hazırlncağım diorum ve kendimi daha kçük hissediyorum evlilk için 23 yasındayım.......... ne yapayııımmmmmmmmmm bi fikir verinnnnnnnnn lütfeeeeeeeeeeeeennn :/

fikir vermeye gerek yok ki senin fikrin zaten belli. madem kendini evlilik için küçük hissediyorsun,hazır değilsin öyleyse ertele evliliği.

23 bana cok kücük gelmedi acikcasi ama siz bilirsiniz bazi insanlar 19-20 yasinda bile olsa kendilerini cok hazir hissederler ve oldukca evlilige olgun bi halle bakarlar bazilari ise 27-28 yasina geldiginde evlenmek isterler kendilerini hazir hissetmediklerinden, yani evlilik tabi ki büyük bi sorumluluk hazir olmayan yasi kac olursa olsun hic farketmez bence ertelemeli ama hazir olan insanin ertelemesi cok sacma

kızlar slm.... cumartesı gunu nısan ıcın saatımı aldık bakalım begenıcek mısınız

$e7dfbRef%20No_%202987%203.jpg

slm kızlar topiği yeni gördüm konulara geç kalmısım ama sonradan bende sohbede katılayım dedım.
bızım inş. eylül gibi düşünüyoruz (gerci isteme olmadı ama ) Sevgilimin bazı sağlık problemı varda onun sonucunu beklıyoruz temmuz gıbı bıtcek ınş. ondan sonra zaman kaybetmeden bu yola gırmeyı planlıyoruz. aslında herseymz hazır sadece adetlerın yerıne getrılmesı gerekıyr o kdr :) öle yanii

kızlar bırde nişanınızı nerde yapdınız evde mmı salon damı yoksa orta buyuklukde cafe lerde mı eger cafe tarzıında yapdıysanız nasıl gecdi fikir verrmmısınız ben de ist /şişli deyım

kızlar bırde nişanınızı nerde yapdınız evde mmı salon damı yoksa orta buyuklukde cafe lerde mı eger cafe tarzıında yapdıysanız nasıl gecdi fikir verrmmısınız ben de ist /şişli deyım

benim nisanim Ankara da olcak biz büyük bi ihtimalle salon tutacagiz,evde olmuyor cünkü hem zahmetli hem iki tarafta kalabalik olunca pek zor olcagini düsünerek salon tutalim dedik daha var tabi ama ben simdiden arastirmalara basladim sen Istanbul daymissin malesef yardimci olamiycam canim ama imkaniniz varsa salon/cafe gibi bi yerde yapin derim,cünkü ev ortami artik cok zor oluyor gercekten...

Back