• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Ocak,Şubat,Mart,Nisan 2012 :) gibi nişanlanacaklar bizde burda toplanalım

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
beni de 3 ocakta istediler kızlar.
12 şubatta da nişanım var.ufak bir salon tuttum kına salonu gibi.
7 katlı pasta ve piyanist dahil 650 lira çok da sevimli bir yer.
nişan kıyafetim kırmızı kabarık çok tatlı bir elbise saçlarımı da sıkı büyük topuz yaptırıcam.
nişan elbisemi prenses model istiyordum fakat 1000den aşağı dikicek yer bulamadım o kadar para da vermek istemedim.çünkü ailemden tek bir kurus bile almadan yapıcam nişanımı.
yüzüklerimizi aldık bütün hazırlıklar hazır gibi şimdi bir tek bohça hazırlıcam.ona da öyle çok bir şey koymucaz öyle anlaştık karşı taraf ile.usulen olucak yani.
çamaşır,pijama,gömlek,kravat,cüzdan,kemer,çorap,traş takımı gibi olucak içindekiler.
onların takması içinde mini set ve bir bileklik aldırdım.takıda parada gözümde değil inanın.huzur arıyorum sadece.

Canım Allah tamamına erdirsin... 650 tl çok iyiymiş :32: Mutlu ve huzurlu olalım hepimiz inşallah :16: vee biz vazgeçtik nişandan :30: zaten geçen sene haziranda sözlendik baya zaman geçti aradan bide ailemizde hem benim hem onun ailesinde hastalıklar var bu durumda nişanı iptal ettik haziranda kısmetse düğünümüz. Ben bütün hazırlıkları bıraktım :27:

hayırlısı olsun canım.biz ailede de hastalıklar var özellikle halam kanser tedavisi görüyor ama ağır değil o yüzden yapmakta bi sakınca görmedik ama ağırlaşırsa (allah korusun) bizde iptal edip sadece yüzük takabiliriz.

Back