- Konu Sahibi burhaninaysesi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım kaç gündür şehr dışındaydım nete giremiyorum güzel modeller eklemişsin eline sağlık elimde kadife bi kumaş var rengini beğeniyorum diktirmek istiyorum ama dışarda da baya güzel modeller var mağazayı biliyorum ama bakmak kısmet olmadı artık gidip bakmak şart oldu bu aralar hiç bşi yapmıyorum saldım nedense...
Eki Görüntüle 179900 nişan bohçalarımdan biri nasıl kızlar
güzel canim bu sana gelen mi yoksa sen mi götürceksin erkek tarafina ?
arkadaşlar merhaba; 2 eylülde nişan yapıcam ama nasıl bi nişan yapacağıma karar veremiyorum. kalabalık olacağımız için mecbur dışarda olacak. Ama çokta düğün gibi olsun istemiyorum. nolur yardım edin. kafam çok ama çok karışık...:44:
selam ben de yeni üyeyim çok güzel paylaşımlarınız
arkadaşlar merhaba; 2 eylülde nişan yapıcam ama nasıl bi nişan yapacağıma karar veremiyorum. kalabalık olacağımız için mecbur dışarda olacak. Ama çokta düğün gibi olsun istemiyorum. nolur yardım edin. kafam çok ama çok karışık...:44:
hosgeldin aramiza canim
kızlar....sıze bişi danısmak ıstıyorum. çeyız sandıgını kız mı alıyo yoksa kayınvalıde mı alıp getırıo fıkrı olan var mı acaba