- 30 Nisan 2011
- 1.665
- 3.544
- 133
- 39
- Konu Sahibi burhaninaysesi
-
waowww 2. ye bayıldımmmMersiiii kuuzuuuu
sanki bence çok sadeler.. sade derken taşlı işli felan ama dümdüz klasik kesiim etek gibi.. belki aklına fikirler gelir bak bende gönderim sana.. Eki Görüntüle 271310 Eki Görüntüle 271308 Eki Görüntüle 271309 Eki Görüntüle 271311
bu elbiseler çok güzelmiş gerçekten bunların bi markası internet adresi falan varmı ??
canım fotolar öyle dağınık ki herkeste biraz biraz var. stüdyo fotolarını bugün yarın alırım o zaman yükleyecektim ama siz sevgili takipçilerimi daha fazla bekletmemek adına bi kaç tanecik yükledim. Profilimde albümde.. sanırım linki doğru verebilmişimdir.. :26:
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=22555
son 2 resimdekini beğendim canım, model olarakYaa kızlar bende göstereyim bari aklımdakileriRenklere takılmayın değişiklik yapılabilir hani en azından model olarak nasıllar benim nişanım salonda olacak
Eki Görüntüle 271295 Eki Görüntüle 271296 Eki Görüntüle 271297 Eki Görüntüle 271298 Eki Görüntüle 271299
tatlım tam hayalimdeki gibi olmuşsun.. zaten elbiseni daha önce görüp beğenmiştim, saçın makyajın da herşeyiyle tamam olmuş...canım fotolar öyle dağınık ki herkeste biraz biraz var. stüdyo fotolarını bugün yarın alırım o zaman yükleyecektim ama siz sevgili takipçilerimi daha fazla bekletmemek adına bi kaç tanecik yükledim. Profilimde albümde.. sanırım linki doğru verebilmişimdir.. :26:
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=22555
Hayırlısı olsun canım, geç olsun da güç olmasın...kızlaaarrrrrkonu almış başını gitmiş
ama bende varım
henüz tarih yok
biz hazırlanıyoruz onlar hazır olamıyorlar, onlar hazır oluyor biz olamıyoruz
allahım ne olacak yaa
sanki bence çok sadeler.. sade derken taşlı işli felan ama dümdüz klasik kesiim etek gibi.. belki aklına fikirler gelir bak bende gönderim sana.. Eki Görüntüle 271310 Eki Görüntüle 271308 Eki Görüntüle 271309 Eki Görüntüle 271311
karamel baktım nişan fotolarına,maşallah öyle güzel olmuşsunki
ve çoook yakışmışsınız nişanlınla
Allah tamamına erdirsin,tü tü tüüü deyimde nazarda değimesin
eee artık sıra bizde :18:
tatlım yüzük kesilirkenki müzikleri de yazıver bi zahmet beşimdi senin yolundan ilerlicez biz de
teşekkürler tatlım çok yardımcı oldun :))Melancoly - sad piano - violin music (secret garden) _ Yüzük kesilirken çalan
secret garden -nocturne devamında takı sırasında çalan minik minik fonda kalmış şarkılar
Alihan samedov - yaz akşamı
Pasta _ sean paul got to love you
Hareketli
Katy pery - I kissed a girl
Hande yener - Atma
Gökçe - Tuttu fırlattı kalbimi
AJda: çerçeve , yakar geçerim
demet akalın - evli mutlu çocuklu
Hande yener - bodrum
Hande yener - Bitmesin bu rüya
Atiye - salla
böle işte :)
Kızlarrrrr yarın nişan bohçası için alışverişe çıkıyoruz Eminönüne :)) Çok heyecanlıyımmmm çooookkkk :)))
12 kasımda benim arkadaşlar.. izmirde kendime göre hiç bişi bulamadımmm alışveriş için istanbula geliyorum hepsi oradan alınacak bohça için v.s istanbulda oturan arkadaşlar tesettür abiye tarzı kıyafetler için yardımınıza ihtiyacım var gidebileceğimiz yada duyduğunuz alan birileri varsa yardımcı olurmusunuz..
çok teşekkürler karamelcimMelancoly - sad piano - violin music (secret garden) _ Yüzük kesilirken çalan
secret garden -nocturne devamında takı sırasında çalan minik minik fonda kalmış şarkılar
Alihan samedov - yaz akşamı
Pasta _ sean paul got to love you
Hareketli
Katy pery - I kissed a girl
Hande yener - Atma
Gökçe - Tuttu fırlattı kalbimi
AJda: çerçeve , yakar geçerim
demet akalın - evli mutlu çocuklu
Hande yener - bodrum
Hande yener - Bitmesin bu rüya
Atiye - salla
böle işte :)
ohh ohh aldıklarını anlatırsın burdaKızlarrrrr yarın nişan bohçası için alışverişe çıkıyoruz Eminönüne :)) Çok heyecanlıyımmmm çooookkkk :)))
hayırlı olsun canım, allah tamamına erdirsin. Ama bu konuda yardımcı olamayacağım, istanbullu değilim çünkü:26:12 kasımda benim arkadaşlar.. izmirde kendime göre hiç bişi bulamadımmm alışveriş için istanbula geliyorum hepsi oradan alınacak bohça için v.s istanbulda oturan arkadaşlar tesettür abiye tarzı kıyafetler için yardımınıza ihtiyacım var gidebileceğimiz yada duyduğunuz alan birileri varsa yardımcı olurmusunuz..
Hoşgeldin aramızaaŞimdiden hayırlı olsun canım. ben atlatanlardanım ama sırada çok arkadaşımız var bol bol fikir alırsın inş.
İstanbulda tesettürlü abiye için Avrupa yakasında fatih, Anadolu yakasında ümraniyeyi önerebilirim. Çok güzel modeller var. Fatihi bilmiorum da ümraniyede fiyatlar çok uygunnninşallah aklına uyan bişiler bulursunnn :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?