• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Eylül,ekim,kasim,aralik :) gibi nisanlanacaklar hadi bizde burda toplanalim

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Canım yüzüğün ve setinin resmi varmı :17: yada marka model vs vs.. :17:
canım fotoları yok henüz satın almadık model beğendik ama yüzüğümüz burgarinin yüzüklerinden olucak. set dediğimde biz düğünde ayrı set alacağımız için alacağımız takı kolye ve küpeden oluşuyo bide onun üçlü bileziği var kvalidemlerde onları alıcak aldığımız zaman fotoları eklerim tabiki

Ohhh işleri kolayladım desene:34:
Biz de haftasonu yine bohçalık bişeyler aldık kayınvalidemle. Etek ceket takım, ayakkabı çanta, bitane de elbise aldık. Nişanda başıma takacağım tacı değiştirdim, başka model aldım, bu daha güzel:69:
Bide kuaförle fotoğrafçıyı ayarlasam acayip rahatlıcam:30::31:

ohh sende bayağı kolaylamışsın canım senin tarih ne zamandı. bizim daha zamanımız olduğu için almadık model beğendik acele etmek istemiyorum sonra aklım başka bişeyde kalmasın diye ama önümüzdkei hafta almaya başlarız. istla bakmayı düşünüyoruz bide ondan sonra almaya başlıcaz çok zevkliiiii :52:

canım fotoları yok henüz satın almadık model beğendik ama yüzüğümüz burgarinin yüzüklerinden olucak. set dediğimde biz düğünde ayrı set alacağımız için alacağımız takı kolye ve küpeden oluşuyo bide onun üçlü bileziği var kvalidemlerde onları alıcak aldığımız zaman fotoları eklerim tabiki

ohh sende bayağı kolaylamışsın canım senin tarih ne zamandı. bizim daha zamanımız olduğu için almadık model beğendik acele etmek istemiyorum sonra aklım başka bişeyde kalmasın diye ama önümüzdkei hafta almaya başlarız. istla bakmayı düşünüyoruz bide ondan sonra almaya başlıcaz çok zevkliiiii :52:
10 kasım bizimki tatlım, nişanlığım bitti, sadece bohçalıkları tamamlamaya çalışıyoruz. Bide şimdi davetiye dağıtmaya başlayacağım.
Sonra askerim gelince yüzükler ve onun bohçalıkları alınacak...:31:
Sizin ne zamandı?

Saoll canım benım :54:

10 kasım bizimki tatlım, nişanlığım bitti, sadece bohçalıkları tamamlamaya çalışıyoruz. Bide şimdi davetiye dağıtmaya başlayacağım.
Sonra askerim gelince yüzükler ve onun bohçalıkları alınacak...:31:
Sizin ne zamandı?

aslında bizde o tarihte istemiştik ama sözlümün kuzeninin düğünü var 11 inde :9: o yüzden bizimki 1 hafta sonraya kaldı 18 i oluyo sanırım tam bakmadım kiii dha zaman var diye :69:
senin nişanlığın nasıl bu arada fotosu falan yokmuuu :)

Son düzenleme:
aslında bizde o tarihte istemiştik ama sözlümün kuzeninin düğünü var 11 inde :9: o yüzden bizimki 1 hafta sonraya kaldı 18 i oluyo sanırım tam bakmadım kiii dha zaman var diye :69:
senin nişanlığın nasıl bu arada fotosu falan yokmuuu :)
olsun, geç olsun da güç olmasın..:1: foto var ama usb girişi olmadığı için atamıyorum canım yaa:26:

geldim geldim geldimmmmmmm :3:

8 ekim akşamı nişanlandım :16:

Sabah uyandım kahvaltı sonra kuaföre geçtim. on bir gibi başladı işimiz 12:30da aşkım geldi inanamadı gözlerinee :1: Ordan fotoğrafçıya geçtik ve stüdyo fotoları için çekim başladı. Çok komikti ama şahane pozlar çıktı. inanamadım gözlerime. Stüdyo fotolarına bayılacaksınız benceee :31: Hem açık hava hem kapalı stüdyo fotoları var. bugün cd alıcam inşallah :17:
Beni eve bıraktı ve hazırlanmaya oteline gitti. Ailesi izmirden gelecekti. onları karşıladı hazırlanmaları vs 7 yi buldu gelmeleri. :18: onları beklerken dudağımda uçuk çıktı :26: neyseki acil müdahale kremim var o gecelik sakinleştirdim :78:

sonra geldiler.. Gümüş tepside çikolata. Değişik böle geniş bi cam içinde mini mini fındıklı lokumlar (çok severim bilirlerrr) saksısında sanırım bi metre boyunda beyaz orkide iki de çanta ile giriş yaptılar eve :1: Kapıda karşıladım annem kuzenimle. sonra içerde de bi daha sarıldık öpüştük.
Çok değişik şöle oturalım bu yana geçelim şurda sandalye dursun die plan yapıosun, kayınpeder e biz beyler şöle geçelim dio ve herşey değişio :1:

Oturduk sohbet muhabbet kayınvalidem oynayalım hadi dedi :53: eve kadar nasıl dayandın dicektim ama demedim tabiiiii :1: o anda ezan okundu. e açamayız tabi. Odaya geçtim ben bilgisayarı alim die. O arada gelen iki çanta benimmiş :1: merak ettik kızlarla açalım dedik. Yetişkin bi ablaya sordum ayıp olmaz herhalde dedim. içerde açılcak bişi olsa sana vermezlerdi aç dedi :1: bi trençkot kumtaşı renginde bi de ayakkabı almışlar. Biz bohça yapmadık ingilterede naapcam geceliği die artık düğün zamanı bohçamız olcak. ölesine hediye almışlar işte. biz onları kurcalarken kayınvalidem odaya giriş yaptı suçüstü basıldık :63: beğendim dedimt şk ettim sarıldık felan :70: yüzüklerinizi merak ettim dedi, malum onlar yoktu biz alırken. gözterdim ezan okunurken dua etti hayırlı olsun dedi .. ezan üstüne önce yüzükleri takalım dediler. Yüzük faslı eğlenceli ama hemen bitio ya çok güzeldi :1: Dayım kesti kurdelemizi, sağdan soldan gelen yutmak için kurdele siparişlerine kesip teslim ettik kurdeleden. Sonra tebrikleri almak için el öpme ve foto faslı.. Kayınvalidem bi altın kolye taktı çok zarif bişi. hava burcunu temsilen yuvarlak halka ve sevdiğin için kelebek dedi fotosu gelir birazdan :1: bi de günlük bile kullanabileceğim çok şık bi kelepçe, işte çeyrekler vs vs :32: foto kısmı eğlenceliydi. Uçuğumu hissettikçe ruj tazeledim :77:

Pasta gelirken got to love you çalmaya başladı.. severin sean paul zibidisini :1: pastamızı kestik masada bıraktık dileyen kendisi alır dediler. biz müzik açtık ve oynamaya başladık :24: :66: :64: Bütün gece hiç oturmadım kayınvalidemle oynadık annem hiç oynamadı :19: eşim pek bilmio oynamayı yine de yaptı bişiler canım benimmmm :1: kayınbiraderlerim ikiz. bi ara herkes etrafımızda alkış yapıodu biz ikimiz oynuoduk. ikizlerden biri ile yani. arada ben dönerken eş mi değiştiler anlamadım kıllanıorum :D ama yine de ben yendim .. yorulan o oldu :1: baya oynadım ben yaa :21: elbisem ayağıma dolanıo die diz hizasından düğüm attım bi ara öle devam ettim :6:

böyle işte.. ya çok foto var ama hepsi farklı makinelerde farklı illerde. fotoğrafçıyı beklicem sizi de bekleticem sanırım :78:

Darısı sıradaki tüüüüm gelinlerimizin başınaa :78:

canım anladığım kadarıyla çok güzel geçmiş :64:
çok sevindim :66:
Allah mesut etsin :nazar:
Rabbim tamamına erdirir inşallah,darısıda başımızaaaa :69:

eveeeeet :97:
karamelide nişanladık,şimdi sırada kim var :44:
en yakın nişan tarihi kimin acaba :52:
bu arada vuma günü bitanem geliyor,cumartesi nişan alışverişi olacak,nişan kıyafetimide o gün alacağız,bana dua edinde zevkime uygun şeyler beğeneyim,su gibi akıp geçsin alışveriş :59:

eveeeeet :97:
karamelide nişanladık,şimdi sırada kim var :44:
en yakın nişan tarihi kimin acaba :52:
bu arada vuma günü bitanem geliyor,cumartesi nişan alışverişi olacak,nişan kıyafetimide o gün alacağız,bana dua edinde zevkime uygun şeyler beğeneyim,su gibi akıp geçsin alışveriş :59:

benimki sonlara doğru sanırım :9: seninki ne zaman canım sıradaki gelsinnn:66:
umarım çok zevkli bir alışveriş olur :34:

benimki sonlara doğru sanırım :9: seninki ne zaman canım sıradaki gelsinnn:66:
umarım çok zevkli bir alışveriş olur :34:

benimki 9 kasım canım,yaklaştı sayılır :18:
heyecan dorukta :52:
iyi dileklerin için çok teşekkürler canım :29:
umarım güzel geçer :98:
sen aralık nişanlısıydın değil mi canım?nişan alışverişin falan oldu mu?

benimki 9 kasım canım,yaklaştı sayılır :18:
heyecan dorukta :52:
iyi dileklerin için çok teşekkürler canım :29:
umarım güzel geçer :98:
sen aralık nişanlısıydın değil mi canım?nişan alışverişin falan oldu mu?

kasım 19 da benim canım senden 10 gün sonra daha almaya başlamadık ama alıcaklarımıza bakmaya başladık beğendiklerimizi önümüzdeki hafta almaya başlıcaz inşşş :97:

kasım 19 da benim canım senden 10 gün sonra daha almaya başlamadık ama alıcaklarımıza bakmaya başladık beğendiklerimizi önümüzdeki hafta almaya başlıcaz inşşş :97:

bende aynı durumdayım canım,yavaş yavaş bakıyorum nerden ne alacağıma :31:
senin nişanınada az kalmış :69:
ben paçalarım tutuşmaya başladı ya,çok heyecanlıyım :52:

9.10.11 'de nişanlandıkkk :) açık hava salonunu iptal edip kapalı bir yere geçtik. ama harika bir nişan oldu.

$rsm.jpg

Şöyle bi resim atım :P

kızlaaarrr benimde nişanım 29 ekimde :1: cumhuriyet bayramında unutulmaz olucak :9:

elbisemi aldım saks mavisi straplez uzun bi elbise öle çok abartılı değil sözlümede networkten siyah takım elbise aldık
yüzüklerimizi beğendik assosun men woman modelinin sarı olanını yaptırıyoruz bu hafta onlarında siparişini veriyoruz
önümüzdeki günlerde nişan alışverişine çıkıcaz ben çok bişey aldırmak istemiyorum karşı tarafta öle ztn sadece ben ve sözlüme alınıcak
nişanım evde olucak ama baya kalabalık olcaz arkadaşlarım akrabalar falan
pastamı yakın zamanda ayarlıcam ayrı olarakta netten nişan kurabiyesi siparişi vericem
nişan kesilirkende yüzükleri koymak için nişan yastığı alıcam
şimdilik aklıma gelenler bunlar ama bende çoooooookkk heyecanlıyım :nazar::nazar::nazar:

kızlaaarrr benimde nişanım 29 ekimde :1: cumhuriyet bayramında unutulmaz olucak :9:

elbisemi aldım saks mavisi straplez uzun bi elbise öle çok abartılı değil sözlümede networkten siyah takım elbise aldık
yüzüklerimizi beğendik assosun men woman modelinin sarı olanını yaptırıyoruz bu hafta onlarında siparişini veriyoruz
önümüzdeki günlerde nişan alışverişine çıkıcaz ben çok bişey aldırmak istemiyorum karşı tarafta öle ztn sadece ben ve sözlüme alınıcak
nişanım evde olucak ama baya kalabalık olcaz arkadaşlarım akrabalar falan
pastamı yakın zamanda ayarlıcam ayrı olarakta netten nişan kurabiyesi siparişi vericem
nişan kesilirkende yüzükleri koymak için nişan yastığı alıcam
şimdilik aklıma gelenler bunlar ama bende çoooooookkk heyecanlıyım :nazar::nazar::nazar:
Hayırlı olsun canım benim, Allah tamamına erdirsin:nazar:
Benimki de unutulmaz bir tarihte, 10 kasım'da:1:

Back