• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Eylül,ekim,kasim,aralik :) gibi nisanlanacaklar hadi bizde burda toplanalim

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
kızlaaarrr benimde nişanım 29 ekimde :1: cumhuriyet bayramında unutulmaz olucak :9:

elbisemi aldım saks mavisi straplez uzun bi elbise öle çok abartılı değil sözlümede networkten siyah takım elbise aldık
yüzüklerimizi beğendik assosun men woman modelinin sarı olanını yaptırıyoruz bu hafta onlarında siparişini veriyoruz
önümüzdeki günlerde nişan alışverişine çıkıcaz ben çok bişey aldırmak istemiyorum karşı tarafta öle ztn sadece ben ve sözlüme alınıcak
nişanım evde olucak ama baya kalabalık olcaz arkadaşlarım akrabalar falan
pastamı yakın zamanda ayarlıcam ayrı olarakta netten nişan kurabiyesi siparişi vericem
nişan kesilirkende yüzükleri koymak için nişan yastığı alıcam
şimdilik aklıma gelenler bunlar ama bende çoooooookkk heyecanlıyım :nazar::nazar::nazar:

hayırlısı olsun canım elbisenin fotosu varmı? sende karamel gibi ayrıntılı anlatsana yaaa. bnimde evde gibi bişey olucak. sitenin kafesinde orasıda evimiz kadar zaten. ama ayrıntıılara çok önem veriyorum maalesef herşeyi düşünmekten kafayı yicem :86:

hayırlısı olsun canım elbisenin fotosu varmı? sende karamel gibi ayrıntılı anlatsana yaaa. bnimde evde gibi bişey olucak. sitenin kafesinde orasıda evimiz kadar zaten. ama ayrıntıılara çok önem veriyorum maalesef herşeyi düşünmekten kafayı yicem :86:

canım elbisemin fotosu yok malesef ama öle çok abartılı kabarık bişey değil sevmem ztn
straplez belinden aşşası bol böle uçuş uçuş bişey
koluma gülben ergenin klibinde taktığı omuz aparatından arıyorum şimdi tam benim elbiseme uygun :)
bizimde evde olucak evimiz büyük ama yinede kalabalık olucağımız için nası sığışcaz derdi sardı benide
yakınlarım arkadaşlarım sen dert etme sığışılır bi şekilde kalabalık olması güzel diyolar :)) bencede çok güzel
daha cd hazırlıcam karamel listeyi yazarsa iyi olur bende ordan bikaç şarkı beğenicem
evde olucak ama oynamalı falan ztn bütün arkadaşlarım başta ben olmak üzere oynamayı çok severiz :)
dediğim gibi dilek pastanesinden katlı pasta yaptırıcak babam ben nişan kurabiyesi yaptırıcam
bu haftasonu yüzükleri ısmarlıcaz ayrıca sözlüm set takıcaklarını söledi onun için model beğenmemi istedi
bakalım yavaş yavaş oluyo herşey
bohçalarada öle çok şey alınmıcak sadece içimizde kalmasın diye çıkıyoruz aslında alışverişe
iki tarafta öle aman bizim adetlerimiz böle şöle diyen insanlar olmadığı için rahatız
bide bize hiç karışmıyolar biz ayarlıyoruz onlar bize uyuyolar :1:
böle işte aklıma başka bişeyler gelirse yazarım
ama sizde yazın burdan baya fikir edindim ben:3:

Hayırlı olsun canım benim, Allah tamamına erdirsin:nazar:
Benimki de unutulmaz bir tarihte, 10 kasım'da:1:

özellikle seçiyoruz sanırım unutulmaz tarihleri seninki biraz hüzünlü bir tarihmiş :9:

seninkide hayırlı olsun canımcım inşallah herkesinki çok güzel sorunsuz bir şekilde geçer :nazar:

canım elbisemin fotosu yok malesef ama öle çok abartılı kabarık bişey değil sevmem ztn
straplez belinden aşşası bol böle uçuş uçuş bişey
koluma gülben ergenin klibinde taktığı omuz aparatından arıyorum şimdi tam benim elbiseme uygun :)
bizimde evde olucak evimiz büyük ama yinede kalabalık olucağımız için nası sığışcaz derdi sardı benide
yakınlarım arkadaşlarım sen dert etme sığışılır bi şekilde kalabalık olması güzel diyolar :)) bencede çok güzel
daha cd hazırlıcam karamel listeyi yazarsa iyi olur bende ordan bikaç şarkı beğenicem
evde olucak ama oynamalı falan ztn bütün arkadaşlarım başta ben olmak üzere oynamayı çok severiz :)
dediğim gibi dilek pastanesinden katlı pasta yaptırıcak babam ben nişan kurabiyesi yaptırıcam
bu haftasonu yüzükleri ısmarlıcaz ayrıca sözlüm set takıcaklarını söledi onun için model beğenmemi istedi
bakalım yavaş yavaş oluyo herşey
bohçalarada öle çok şey alınmıcak sadece içimizde kalmasın diye çıkıyoruz aslında alışverişe
iki tarafta öle aman bizim adetlerimiz böle şöle diyen insanlar olmadığı için rahatız
bide bize hiç karışmıyolar biz ayarlıyoruz onlar bize uyuyolar :1:
böle işte aklıma başka bişeyler gelirse yazarım
ama sizde yazın burdan baya fikir edindim ben:3:

valla bizde bohçaları sırf yapmak için yapıcaz adet yerini bulsun diye aileler heves ediyo çünkü. bende bi cd hazırlamak istiyorum aslında kıyafetimi burda da göstermiştim arkadaşlara ama internetten başka modellerde buldum daha zamanım olduğu için terzilere de sorucam eğer öyle olursa daha iyi olur gibime geliyo. ben nişan kurabiyesi yerne daha kalıcı bişeyler arıyorum. haftasonu ist gecicez sözlümle orda çokfazla çeşit varmış. bakalım hayırlısı :82:

aslıdna sizinlede paylaşıyım yaa sizde bişeyler diyin arkadşlar. altın sarısı olan elbisede karar kılmıştım ama bugün internette bikaç model gördüm sizce hangisi daha güzel fikilrinizi almak istiorumm

$1.png $2.png $3.jpg $4.png $5.jpg $Screen shot 2011-10-11 at 12.22.11 PM.jpg

valla bizde bohçaları sırf yapmak için yapıcaz adet yerini bulsun diye aileler heves ediyo çünkü. bende bi cd hazırlamak istiyorum aslında kıyafetimi burda da göstermiştim arkadaşlara ama internetten başka modellerde buldum daha zamanım olduğu için terzilere de sorucam eğer öyle olursa daha iyi olur gibime geliyo. ben nişan kurabiyesi yerne daha kalıcı bişeyler arıyorum. haftasonu ist gecicez sözlümle orda çokfazla çeşit varmış. bakalım hayırlısı :82:

ne gibi kalıcı birşey arıyosun aslında bende öle kalıcı bişey olsun istedim ama maliyet çok fazla artıyo
ben istanbuldayım sen nerdesin istda nerelere bakıcaksın
bide kıyafet için nası bişey istiyosun bilmiyorum ama bakırköyde sahil yoluna giderken aşkın göksu diye bir mağaza var ben kıyafetimi ordan aldım çok güzel modeller var mutlaka bak derim diktirme çok pahalı oluyo
bende diktiricektim ama oraya gittim ( daha önce balo elbisemide ordan almıştım ) kız bi model çıkardı giydim işte bu dedim aldım ve çıktım ilk giydiğim modeli aldım :))
evde olcuağı için çok kabarık bi model olmazdı ztn benim tarzımada uymuyo ama dediğim yere mutlaka bak:69:

aslıdna sizinlede paylaşıyım yaa sizde bişeyler diyin arkadşlar. altın sarısı olan elbisede karar kılmıştım ama bugün internette bikaç model gördüm sizce hangisi daha güzel fikilrinizi almak istiorumm

Eki Görüntüle 271059 Eki Görüntüle 271060 Eki Görüntüle 271061 Eki Görüntüle 271062 Eki Görüntüle 271063 Eki Görüntüle 271064

teninin rengi ne renk bilmiyorum ama altın sarısı soluk gibi geldi bana
mavi ve yeşil olanı beğendim şahsen model olarakta onlar güzel diğerleri çok klasik biraz farklı bi model olmalı :1:

ne gibi kalıcı birşey arıyosun aslında bende öle kalıcı bişey olsun istedim ama maliyet çok fazla artıyo
ben istanbuldayım sen nerdesin istda nerelere bakıcaksın
bide kıyafet için nası bişey istiyosun bilmiyorum ama bakırköyde sahil yoluna giderken aşkın göksu diye bir mağaza var ben kıyafetimi ordan aldım çok güzel modeller var mutlaka bak derim diktirme çok pahalı oluyo
bende diktiricektim ama oraya gittim ( daha önce balo elbisemide ordan almıştım ) kız bi model çıkardı giydim işte bu dedim aldım ve çıktım ilk giydiğim modeli aldım :))
evde olcuağı için çok kabarık bi model olmazdı ztn benim tarzımada uymuyo ama dediğim yere mutlaka bak:69:

ben kocaelindeyim canım ablam var ist oturuyo oda bakalım falan deyince bu hafta sonu bakıcaz dediğin yerede bi gidip bakıyım ben aslında diktirmekte istemiyorum.
şeker içinde ne biliyim küçük aynalardan olabilir yada çerçeve gibi daha kalıcı bişeyler ama gezmedende aklımda kesin bşey olmadığı için bişey diyemicem...

teninin rengi ne renk bilmiyorum ama altın sarısı soluk gibi geldi bana
mavi ve yeşil olanı beğendim şahsen model olarakta onlar güzel diğerleri çok klasik biraz farklı bi model olmalı :1:

esmer tenliyim canım renk gitti aslında öbür modelleri yapan yerle görüştüm fiyatları çok uçuk vazgeçtim :33:

esmer tenliyim canım renk gitti aslında öbür modelleri yapan yerle görüştüm fiyatları çok uçuk vazgeçtim :33:

hadi ya ne kadar dediler mesela
benim elbisem nakitte 500 dü ben nakit verdim 450 ye bıraktılar ya sonuçta çok giyemicez
en fazla birinin düğününde falan giyersin yazık yani o paraya
erkekler aldıkları takım elbiseyi işte falan kullanabiliyolar ama aynı durum bizim için söz konusu değil malesef o yüzden modeli güzel içine sinen ama fiyatıda çok uçuk olmayan bişeye bak cnm:54:

hadi ya ne kadar dediler mesela
benim elbisem nakitte 500 dü ben nakit verdim 450 ye bıraktılar ya sonuçta çok giyemicez
en fazla birinin düğününde falan giyersin yazık yani o paraya
erkekler aldıkları takım elbiseyi işte falan kullanabiliyolar ama aynı durum bizim için söz konusu değil malesef o yüzden modeli güzel içine sinen ama fiyatıda çok uçuk olmayan bişeye bak cnm:54:

benim beğendiğim elbise 750 tl ama %25 indirim varmış 500 e geliyor. öbür modellerde diktirme olan kadına mail attım gözlerim çıktı yerinden cvp gelince. 1500 den başlıyo 3000 tl ye kadar bide kıytırık modeller yani. aman dedim boşver 500 bana da uygun geldi fazlasını vermem zaten :9:

özellikle seçiyoruz sanırım unutulmaz tarihleri seninki biraz hüzünlü bir tarihmiş :9:

seninkide hayırlı olsun canımcım inşallah herkesinki çok güzel sorunsuz bir şekilde geçer :nazar:
walla ben ancak o gün boş salon bulabildim o yüzden,:1: yoksa cuma ya da cumartesi olsun istiyordum.. Cuma günü olsaydı da özel bi tarih olacaktı 11.11.2011:69:
inşallah o hüzünlü gün bizim için harika geçer:31::nazar::69::64:

Yaa kızlar bende göstereyim bari aklımdakileri :21: Renklere takılmayın değişiklik yapılabilir hani en azından model olarak nasıllar benim nişanım salonda olacak :16:

Eki Görüntüle 271295 Eki Görüntüle 271296 Eki Görüntüle 271297 Eki Görüntüle 271298 Eki Görüntüle 271299

sanki bence çok sadeler.. sade derken taşlı işli felan ama dümdüz klasik kesiim etek gibi.. belki aklına fikirler gelir bak bende gönderim sana.. $acik_mavi_abiye.png $35867_135415323147319_126577327364452_239902_3895964_n.jpg $148829_1654123028871_1110906458_31718126_2379607_n.jpg Eki Görüntüle 271311

kızlaaarrrrr :52: konu almış başını gitmiş
ama bende varım
henüz tarih yok
biz hazırlanıyoruz onlar hazır olamıyorlar, onlar hazır oluyor biz olamıyoruz
allahım ne olacak yaa :31:

canım fotolar öyle dağınık ki herkeste biraz biraz var. stüdyo fotolarını bugün yarın alırım o zaman yükleyecektim ama siz sevgili takipçilerimi daha fazla bekletmemek adına bi kaç tanecik yükledim. Profilimde albümde.. sanırım linki doğru verebilmişimdir.. :26:

http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=22555

Eveeettt dogruu vermişsin canımmm çok güzel olmuşsun :16: inşallah en kısa zamanda düğün resimlerinizide görürüz :71: :69: hee bizim nişan resimlerimizi sen görürsün artık :46:

Back