- Konu Sahibi burhaninaysesi
Kızlaaarr nişan hazırlıgı yaparken olanlara bakın
bana yardım edin bir derdim var da ki konumu okuyun yardımınıza ihtiyacım var ![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah, aramıza hoşgeldinherkese selam 7 kasımda sözleniyorum bende daha nişan mayısda ama söz merasimi bile beni çok kasıyordaha hiç bir hazırlık yapmadım bu birazda rahatlığımdan kaynaklanıyor
sözde konuklara hatıra amaçlı hediyeler vermek istiyorum...söz mendili duydum ama herkes bunu yapar oldu farklı bişeyler olsun istiyorum bakalım artık yapacağız bişeyler bu arada herkese kolay gelsin uzaktan görüldüğü gibide kolay değilmiş bu işler...
ooo hayırlı olsun civcivimiyi akşamlar kızlar
bugün nişan alışverişim vardı ve çoook güzel geçti
veeeee...nişan evde değil salonda olacak
son anda değişiklik oldu.baktık çok kalabalık olacağız eve sığacak gibi değiliz,salona karar verdiler bugün![]()
hımm ewet takvim yaprağından görmüştüm ben bitane, hoşuma gitmişti çokvalla ben davet,ye daha bakmadım ama annemlerin evlilik davetiyeleri vardı çok orjinal takvim yaprağından hep onu yapmak istemiştim. kendim tasarlayıp tekrardan yapıcam :))) anneme kalsa resimli yapın hatıra kalsın dedi ama daha karar vermedik![]()
Nişandı bohçaydı hepsi bitti Sırada evlilik hazırlıkları 26.05.2012 :)
hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah, aramıza hoşgeldin
ooo hayırlı olsun civcivimbir salon nişanı daha heee
hadi bakalım bol göbecikli bi nişan olur inşallah
hımm ewet takvim yaprağından görmüştüm ben bitane, hoşuma gitmişti çok
bide resimli vardı, 9 ayrı boz çekilmişler, birinde kızın elinde bi pankart var düğünümüz şu tarihte şurda fln die yazıo üzerinde, bi pozda erkeğin elinde pankart var, kına şu tarihte şurda fln die... sonra ikisi bi pankart tutmuş, düğünümüze bekleriz die yazıo... bütün düğün bilgileri bu şekilde 9 fotoya sığdırılmış, o 9 foto da 3*3 şeklinde sayfaya yerleştirilmiş, çok orjinal çok güzel hem de hatıra olarak kalabilecek bir davetiye olmuş. Vaktimiz olursa ben düğünde öyle yapmak istiyorum![]()
sağol tatlım
valla bayağı göbekli olacak hemde,kayınvalidem ortaığı inleteceğiz deyip duruyor
kayınvalidem iki bi zıplasa yeter zaten :86: :118: :122:
canım öncelikle hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin.. Kaç kişi gelecekler? Beni istemeye geldiklerinde evde 30-35 kişiydik galiba, zengin bir tabak yapmıştık, ama kibarlıktan çoğunu yememişlerdi bilekızlaaaarrrr
27 ekimde beni istemeye gelecekler büyük ihtimalleeeeeeeeeeee:18:
ayy heyecandan ne yapacağımı şaşırdım, bir de kalabalık gelecekler biz de kalabalık olacağız o kadar insanı nereye sığdıracağım beeenn
bir de daha babam net bişey demedi ya hayır gelmesinler derseeee
bi pasta yaptırırım diyorum, bir tuzlu kurabiye, bir de börek+ sınırsız çay...
çok mu zayıf bir menü olur. of ama çok kalabalık gelecekler :2:
onlar bana bir bilezik takacaklar biz de onlara söz tepsisi vereceğiz.
ay başka ne yapmalı akıl verin elim ayağıma dolaştıı
haa bir de gelen hanım akrabalara başörtüsü, erkek akrabalara da havlu dağıtılacak.
ekstra bişey yapmam gerekiyor mu
tecrübeli arkadaşlar yardım etsin nolluuurrr
telaştan bişeyleri atlamak istemiyorum :18:
ohh ohh yandan yandansağol tatlım
valla bayağı göbekli olacak hemde,kayınvalidem ortaığı inleteceğiz deyip duruyor
kayınvalidem iki bi zıplasa yeter zaten :86: :118: :122:
boşver yaa, sen nişanının tadını çıkar, kaynanayı takma kafana tatlımayy ne güzel yaa benim annem kvalideyi aradı dün bana demedi bile salonu tutmuşunuz söyle yaparız böyle yaparız diye özeniyorum vallaa
insan hiçmi heveslenmez çok enteresan çoooookkkk![]()
boşver yaa, sen nişanının tadını çıkar, kaynanayı takma kafana tatlım![]()
Aynen öyle tatlım, gönlünüzce eğlenin wallataksam zaten gider saçını başını yolardım
şaka bi yana sözlümde durumun farkında oda bana hak veriyo bu konuda ama onunda yapıcağı bişey yok oda tek başına kaldı kıyamıyorum ona da amaannn biz mutluyuz gerisini sallamıyorum artık nişanım olsun bende gözünün içine baka baka atıcam göbecikleriiii![]()
canım öncelikle hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin.. Kaç kişi gelecekler? Beni istemeye geldiklerinde evde 30-35 kişiydik galiba, zengin bir tabak yapmıştık, ama kibarlıktan çoğunu yememişlerdi bile
Bizde yüzük bilezik fln takılmadı, sadece biz söz mendili verdik tülle süslenmiş gümüş bir kutu içinde...
Başka da bişey olmadı işte, yaklaşık 24 gün sonrada nişanımız var Allah'ın izniyle![]()
Biz damadıma, kayınvalide-kayınpederime, görümceme, 2 amcaya, anneanne-dedeye, teyze ve dayıya bohça hazırladık, onlar da aynı şekilde benim teyze ve dayıma hazırladılar...canımm sağoll
bende o kadar söylüyorum ama emin ol aradan ne sarmalar ne dolmalar çıkarırım benn
yüzüklerimizde hazır bizim canım, kasımın 15 inden sonra da nişan olur diyoruz o zamana kadar yüzüksüz gezmek istemiyorummm
nişan hazırlıklarında neler yaptın sen, bikaç yazı okudum 15 kişiye bohça yapılmışşş, bende o kadar olmayacak ya sadece sevgilimle bana;
ya da onun annesi babasına bi bohça, abisi yengesine bi bohça, bir de sevgilime bir bohça olacak
fazlasına gerek yok![]()
Biz damadıma, kayınvalide-kayınpederime, görümceme, 2 amcaya, anneanne-dedeye, teyze ve dayıya bohça hazırladık, onlar da aynı şekilde benim teyze ve dayıma hazırladılar...
Bizde bu akraba bohçaları düğünden sonra el öpmeye giderken götürülüyor, şimdi düğüne kadar kayınvalidemde kalacak...![]()
ohhooo düğüne kadar zamanı varsa ne diye şimdi yaptınız kiii
ya bu arada erkek bohçası nişandan sonramı gidiyo. annem seninkileri getirdikleri zaman biz veririz onlara götürürler dedi öyle olurmu bilemedim. nasılsa nişan salonda olucka tekrar tekrar gelip gitmeye gerek yok dedi. sizinkiler nasıl olucak kızlar...
Canim benim bohcam da birazdan gelecek bana evde bekliyoruz suan :) damadiminkini de nisandan sonra verecegiz insaallah. Bizim nisan da salonda olacak cunku. Hatta 3 gun kaldi nisanimiza :)) heyecan doruktaaaaaa :18:
Aldik takim elbisemizi gomlegimizi ama dedigin gibi biz bohcamizi nisandan sonra verecegimiz icin takimi dun teslim ettik :)ayyy ne güzel fotolarını bekliyorummmm
bu arada sen eşine takım elbise falan almadınmı biz aldık ve nişanda giyeceği için önceden vermemiz lazım diye düşünüyoruz. napcam bilemedim kiii :26:
bizde nişan ya da düğün bohçası yapılıp götürülür. Düğünde zaten fazlasıyla masraf ve telaşımız olacağı için en azından bohça işlerini nişanda bitirelim dedik, kolaylık sağlamak amaçlıohhooo düğüne kadar zamanı varsa ne diye şimdi yaptınız kiii
ya bu arada erkek bohçası nişandan sonramı gidiyo. annem seninkileri getirdikleri zaman biz veririz onlara götürürler dedi öyle olurmu bilemedim. nasılsa nişan salonda olucka tekrar tekrar gelip gitmeye gerek yok dedi. sizinkiler nasıl olucak kızlar...
Biz nişandan 6gün önce götüreceğiz bohçaları, o yüzden takımını vermedik önceden.. Hatta annem takım elbisesine ve ayakkabılarına organzeden kılıflar dikti, fransız danteli,çiçek ve taşlarla süsledi, acayip bişi oldu, öyle götürcezAldik takim elbisemizi gomlegimizi ama dedigin gibi biz bohcamizi nisandan sonra verecegimiz icin takimi dun teslim ettik :)
ayy ne güzel yaa benim annem kvalideyi aradı dün bana demedi bile salonu tutmuşunuz söyle yaparız böyle yaparız diye özeniyorum vallaa
insan hiçmi heveslenmez çok enteresan çoooookkkk![]()