• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Eylül,ekim,kasim,aralik :) gibi nisanlanacaklar hadi bizde burda toplanalim

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Selam :) Benim nisanim 29.10 yaniiii yaklasik iki hafta kaldiii :) Elbisemi Turkiyeden getitirdim salon icin dekorasyon filan nerdeyse hersey haziiir heycanlanmaya basladim bileeee !!!:)
Allah tamamına erdirsin inşallah, az kalmış walla:1::52:

sağol deryaw yardımcı oldun sen bana en azınan sayende istanbula gelme fikri canlandı beynimde :D en iyisi böle olucak .. bende orada olmadığımdan bilemiyorum iştee :(
yardımcı olabildiysem ne mutlu bana o zaman:1:

selammmmmmmmmmmm uzun zamandır giremiyordum foruma...bizim nişan ertelendiiiiii: ekimde nişanımız vardı ama erteledik 14: kasımda söz olucak allah izin verirse mayıs gibide nişan eylül gibide evlenmeyi düşünüyoruz inşallah...

bu arada karamelcim allah tamamına erdirsin nişanı atlatmışsın :nazar: tebrik ederim canım...

diğer nişanlanan yada nişanlanacak arkadaşlarada hayırlı olsun şimdiden...

selammmmmmmmmmmm uzun zamandır giremiyordum foruma...bizim nişan ertelendiiiiii: ekimde nişanımız vardı ama erteledik 14: kasımda söz olucak allah izin verirse mayıs gibide nişan eylül gibide evlenmeyi düşünüyoruz inşallah...

bu arada karamelcim allah tamamına erdirsin nişanı atlatmışsın :nazar: tebrik ederim canım...

diğer nişanlanan yada nişanlanacak arkadaşlarada hayırlı olsun şimdiden...

teşekkür ederimmmmm :17: darısı hepinizin başına diyelim..
İnşallah aksi bişiler olmamıştır güzel sebeplerle ertelenmiştir. Baharda nişan başkadır. böle işler bahara yaza kalmalı gibi gelio bana da hep.. bizimde haziran eylül derken ekimde oldu işte :17: hayırlı olsun şimdidennn :17:

teşekkür ederimmmmm :17: darısı hepinizin başına diyelim..
İnşallah aksi bişiler olmamıştır güzel sebeplerle ertelenmiştir. Baharda nişan başkadır. böle işler bahara yaza kalmalı gibi gelio bana da hep.. bizimde haziran eylül derken ekimde oldu işte :17: hayırlı olsun şimdidennn :17:

canııım çok incesin çok mersi bazı sağlık sorunlarından dolayı ertelendi tatlım her şeyden önce sağlık önemli olduğu için ertelemek istedik hayırlısı ne ise o olsun hepimiz için...bende hep yazın istemişimdir nişanı,düğünü ama sıkışmasak bari :25:

Kizlarr geldiiiimm :)) alisveris cok zevkli gecti hersey icime sine sine alindi :)) once eminonune gittik. Direkt hurriyet carsisina girdik. Orda yaptik alisverisimizi hersey vardi zaten :)) bana aldiklarimiz sunlar :
- 6'li gecelik sabahlik takimi
- 2 adet bir ekru bir lacivert ic camasir takimi
- 1 adet ( kilot , fransiz dantelli) gecelik
- 1 adet ( pijama , gecelik ustu ) gecelik takimi
- 1 adet gundelik pijama takimi ( 4 'lu )
- 1 adet ekru tuylu terlik
- makyaj malzemeleri ( yuz temizleme tonikleri ve cilt bakim urunlerine kadar aldim herseyimi )
- makyaj sandigi ( deri kapli olandan)
- bir buyuk sandik ( makyaj sandiginin takimiydi)
- etek ceket takimi
- 2 adet basortu
- 2 tane gunluk ayakkabi
- Nisan ayakkabim
- canta
- 5'li bohca takimi ( uzeri boncuk ve inci islemeli)
- Havlular
- Corap
- Parduse
Sozlume aldiklarimiz :
- nisan icin takim elbise
- ayakkabi
- kemer cuzdan
- roptesambir takimi
- terlik
- bana alinan 5'li bohca takimi
- tras seti
- kisisel bakim malzemeleri ve sandigi
- gunluk kiyafet
- ic camasirlari
- Havlular
- gunluk ayakkabi
İste bunlari aldikk :)) cok yorulduk ama cok eglendikk :1: darisi diger arkadaslarin basina insaallah :16: :nazar:

Kizlarr geldiiiimm :)) alisveris cok zevkli gecti hersey icime sine sine alindi :)) once eminonune gittik. Direkt hurriyet carsisina girdik. Orda yaptik alisverisimizi hersey vardi zaten :)) bana aldiklarimiz sunlar :
- makyaj malzemeleri ( yuz temizleme tonikleri ve cilt bakim urunlerine kadar aldim herseyimi )
- etek ceket takimi
- 2 adet basortu
- 2 tane gunluk ayakkabi
- Nisan ayakkabim
- canta
- Havlular
- Corap
- Parduse
Sozlume aldiklarimiz :
- ayakkabi
- kemer cuzdan
- roptesambir takimi
- terlik
- tras seti
- gunluk kiyafet
- ic camasirlari
- Havlular
- gunluk ayakkabi
İste bunlari aldikk :)) cok yorulduk ama cok eglendikk :1: darisi diger arkadaslarin basina insaallah :16: :nazar:

canım hayırlı olsun sen bi dertten kurtuldun :21:
bizde sanırım sitenin kafesinde yapmıcaz nişanı bizimkiler illa salon olsun diyo. bizim burda öğretmen evi var oraya bakıcaz yarın bakalım hafta sonu belli olucak. bu arada nişanda giycem elbiseyide yarın alıcaz. karar verdim :1:
eşimin takım elbisesini falan alıcaz bence en önemli bunlar fotocu falan bakıcaz bide bohça için alıcaklarımızı bir günde hallederz nasılsa :16:

canım hayırlı olsun sen bi dertten kurtuldun :21:
bizde sanırım sitenin kafesinde yapmıcaz nişanı bizimkiler illa salon olsun diyo. bizim burda öğretmen evi var oraya bakıcaz yarın bakalım hafta sonu belli olucak. bu arada nişanda giycem elbiseyide yarın alıcaz. karar verdim :1:
eşimin takım elbisesini falan alıcaz bence en önemli bunlar fotocu falan bakıcaz bide bohça için alıcaklarımızı bir günde hallederz nasılsa :16:

Tesekkur ederim kuzucuk darisi basina olsun insaallah :) bence de bohca 1 gunde halledilebilecek birsey oncelikli olanlar nisan yeri kuafor ve fotografciyi ayarlamak :)) ogretmen evleri de guzel olabilir kuzu :) insaallah hersey gonlunce diledigin gibi olurr :) tarih belli mi peki :)

Tesekkur ederim kuzucuk darisi basina olsun insaallah :) bence de bohca 1 gunde halledilebilecek birsey oncelikli olanlar nisan yeri kuafor ve fotografciyi ayarlamak :)) ogretmen evleri de guzel olabilir kuzu :) insaallah hersey gonlunce diledigin gibi olurr :) tarih belli mi peki :)

sağol canım kasım 19 bir aksilik çıkmazsa hayırlıssıyla atlatmayı nasip etsin Allah hepimizee :16:

- etek ceket takimi
- 2 adet basortu
- 2 tane gunluk ayakkabi
- Nisan ayakkabim
- canta
- Havlular
- Corap
- Parduse
Sozlume aldiklarimiz :
- ayakkabi
- kemer cuzdan
- roptesambir takimi
- terlik
- tras seti
- gunluk kiyafet
- ic camasirlari
- Havlular
- gunluk ayakkabi

Erberbozan bizimde alışveriş adresimiz eminönü olacak nişan kıyafetinide mi oradan aldın ? hepsini bulabilirmiyiz pek bilmiyorum oraları birgünde bu kadar şey almışsınız çok iyi yaa Allah nişanıda hayırlısıyla yapmayı nasip eder inşallah..

kızlarrrr son gelişmeyi söylüorum hemennnn :21:
bildiğiniz üzere bizim nişan aile arası olucaktı son bir manevrayla salona döndük ve tuttuk bile :52:
4 aralık pazar gününü aldık biraz ertelendi ama olsun daha çok eğlenicez şimdiiii ayy heyecanlandımmm :18:

kızlarrrr son gelişmeyi söylüorum hemennnn :21:
bildiğiniz üzere bizim nişan aile arası olucaktı son bir manevrayla salona döndük ve tuttuk bile :52:
4 aralık pazar gününü aldık biraz ertelendi ama olsun daha çok eğlenicez şimdiiii ayy heyecanlandımmm :18:
aaaaa hayırlı olsun canım yaa, bu ne hız walla maşallah:1::nazar:
ben aylarca salon için uğraşmıştım:1:
ewet şimdi ay onu çağırdın bunu çağırmadın da küscek darılcak muhabbeti olmaz, rahat rahat istediğini çağırabilirsin:34:
gözün aydın tekrar

aaaaa hayırlı olsun canım yaa, bu ne hız walla maşallah:1::nazar:
ben aylarca salon için uğraşmıştım:1:
ewet şimdi ay onu çağırdın bunu çağırmadın da küscek darılcak muhabbeti olmaz, rahat rahat istediğini çağırabilirsin:34:
gözün aydın tekrar

hehe çok hızlıyız dimiii :21:
valla sanırım yarım saat içerisinde falan halloldu bu iş ddiğin gibi iyide oldu. bol bol göbek atarız artık ama zaman uzadı heyecan bastı. sözlümle baktık tamı tamına 50 günümüz var dahaa :97:

hehe çok hızlıyız dimiii :21:
valla sanırım yarım saat içerisinde falan halloldu bu iş ddiğin gibi iyide oldu. bol bol göbek atarız artık ama zaman uzadı heyecan bastı. sözlümle baktık tamı tamına 50 günümüz var dahaa :97:
walla hızınıza maşallah:1::nazar:
salon olunca detaylar da çok olur, zamanın uzaması belkide iyi olur, rahat rahat hazırlanırsınız:34:

hem geç olsun da güç olmasın di mi ama:34:
ee peki davetlilere dağıtacağın mumları süsleri napıcaksın? kendim yapıcam diodun ya hani, yapabilecek misin?
salon kaç kişilik?

walla hızınıza maşallah:1::nazar:
salon olunca detaylar da çok olur, zamanın uzaması belkide iyi olur, rahat rahat hazırlanırsınız:34:

hem geç olsun da güç olmasın di mi ama:34:
ee peki davetlilere dağıtacağın mumları süsleri napıcaksın? kendim yapıcam diodun ya hani, yapabilecek misin?
salon kaç kişilik?

aile arası olsaydı yapıcaktım salon 150 kişilik o kadar yapamam :27:
maalesef onu iptal ettim belki bi 50 tane falan yapar çok yakınlarıma veririm.
şimdi davetiye işi çıktı başıma yarın onlara falan bakarız :21:

ewet canım zor, ben de düşünüyorum hala napayım die, ama hatıra bişiler dağıtmak da istiyorum.. çok pahalı olmasın da istiyorum... hala bulamadım walla..
davetiyeleri hemen 1-2 günde teslim ediyolar, çok iyi bişi bu ama beğenmek o kadar da kolay olmuyor tabi:1:
ben de bir yandan davetiyeleri dağıtıyorum şimdi

ewet canım zor, ben de düşünüyorum hala napayım die, ama hatıra bişiler dağıtmak da istiyorum.. çok pahalı olmasın da istiyorum... hala bulamadım walla..
davetiyeleri hemen 1-2 günde teslim ediyolar, çok iyi bişi bu ama beğenmek o kadar da kolay olmuyor tabi:1:

herkese selam 7 kasımda sözleniyorum bende daha nişan mayısda ama söz merasimi bile beni çok kasıyor :14: daha hiç bir hazırlık yapmadım bu birazda rahatlığımdan kaynaklanıyor:1: sözde konuklara hatıra amaçlı hediyeler vermek istiyorum...söz mendili duydum ama herkes bunu yapar oldu farklı bişeyler olsun istiyorum bakalım artık yapacağız bişeyler bu arada herkese kolay gelsin uzaktan görüldüğü gibide kolay değilmiş bu işler...

iyi akşamlar kızlar :16:
bugün nişan alışverişim vardı ve çoook güzel geçti :nazar:
veeeee...nişan evde değil salonda olacak :52:
son anda değişiklik oldu.baktık çok kalabalık olacağız eve sığacak gibi değiliz,salona karar verdiler bugün :8:

valla ben davet,ye daha bakmadım ama annemlerin evlilik davetiyeleri vardı çok orjinal takvim yaprağından hep onu yapmak istemiştim. kendim tasarlayıp tekrardan yapıcam :))) anneme kalsa resimli yapın hatıra kalsın dedi ama daha karar vermedik:1:

iyi akşamlar kızlar :16:
bugün nişan alışverişim vardı ve çoook güzel geçti :nazar:
veeeee...nişan evde değil salonda olacak :52:
son anda değişiklik oldu.baktık çok kalabalık olacağız eve sığacak gibi değiliz,salona karar verdiler bugün :8:

canım sende bendensin salon tutabildinmi tarih belli oldumu sırf salonda olucak diye benim tarih 15 gün ileri gitti :14:
ama napalım şimdide bol göbekli kalabalık bi nişanım olucak :32:

valla ben davet,ye daha bakmadım ama annemlerin evlilik davetiyeleri vardı çok orjinal takvim yaprağından hep onu yapmak istemiştim. kendim tasarlayıp tekrardan yapıcam :))) anneme kalsa resimli yapın hatıra kalsın dedi ama daha karar vermedik:1:

canım sende bendensin salon tutabildinmi tarih belli oldumu sırf salonda olucak diye benim tarih 15 gün ileri gitti :14:
ama napalım şimdide bol göbekli kalabalık bi nişanım olucak :32:

canım zaten salon tutulma meselesi sürekli gündemdeydi,hatta annemler bi yer tutacakken arayıp tutmamalılarını söylemiştim zamnında.
muhtemelen o yer tutulacak,tarihin değişieceğini sanmıyorum.
bizim oturduğumuz yer hep site halinde ve sitelerde kına,nişan,sünnet organizasyonları için halihazırda bulununan,düğün salonu kadar büyük olmayan ama gayet güzel yerler var.öyle tutacağız Allah nasip derse :nazar:
inşallah benimki ileri atılmaz: ( öyle bi durum olursa bu sefer salondan vazgeçilir,çünkü sözlüm bayram vesilesiyle aradan çıkaracak,bi daha gelmesi zor olur :50:

Back