• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Eylül,ekim,kasim,aralik :) gibi nisanlanacaklar hadi bizde burda toplanalim

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Bence de illa bekar olması gerekmez... peki sence yüzükleri kız tarafından mı erkek tarafından mı birileri takar?

Aminn hepimizin istediği gibi olur inşallah canım. Bu arada ikram menün çok güzel, çeşit çok olması iyidir. Çok kalabalık olmadığı için açık büfe şeklinde sunum yapabilirsiniz...

hayırlı olsun senin de, Allah tamamına erdirsin şekerim...

Teşekkür Ederim Hepizimin Allah Tamamına Erdirsin. :46::46:

hayırlısı olur inşallah canım:) ben ikram olarak; bir tepsi su böreği, zeytinyağlı yaprak sarma, zeytinyağlı dolma, amerikan salatası veya tavuklu makarna
salatası,mercimek köfte, kürdanda top köfteler, bayram olduğu için baklava ve tabi nişan pastası:)... bilmiyorum acaba fazla mı abartıyorum...
erkek tarafı izmir.den gelecek. o yüzden enerjileri yüksek olsun:) diye düşündüm...

Canım hayırlı olsun şimdiden.. çok az kaldı heyecan vardır mutlaka. bi ay sonra bende sizin gibi olcam..

Benim damadım ingiltereden kayınvalidem izmirden gelio :16: izmirli gelinler mi olcaz biizz :82:
Bizde evde istedik nişanı aile arasında daha sakin daha sıcak olur die. annem bi salon heyecanı yaptı ama kayınvalidem boram ve ben istemioz dışarıyı. sanırım annem bize uyacak. her dakika bi fikir değişio garip bişi :26: ev ikramı için su böreği zeytinyağlı yaprak sarma kuru pasta ve nişan pastası düşündük. akşam olacak nasılsa çok yenmez die düşünüoruz :17: bakalımm annemin eli aza giderse bu olcak.

Nişan için saat takmıorum istemem alma dio sözlüm. Sanırım ona almicam bişi. sadece alyanslarımız. O Türkiyeye geldiğinde istanbulda mola verecek ve burdan alcaz die düşündük. peki yüzükler nişana kadar bende mi kalacak? yoksa geldiğinde ver yüzüğü tepsiye koyalım mı olacak? :30: ne karışık iş he.. böle bi sürü plan yapıoz sonra gelişine güzel güzel ilerlio herşey..

inşallah hakkımızda hayırlısı olsun diyorummm

Canım hayırlı olsun şimdiden.. çok az kaldı heyecan vardır mutlaka. bi ay sonra bende sizin gibi olcam..

Benim damadım ingiltereden kayınvalidem izmirden gelio :16: izmirli gelinler mi olcaz biizz :82:
Bizde evde istedik nişanı aile arasında daha sakin daha sıcak olur die. annem bi salon heyecanı yaptı ama kayınvalidem boram ve ben istemioz dışarıyı. sanırım annem bize uyacak. her dakika bi fikir değişio garip bişi :26: ev ikramı için su böreği zeytinyağlı yaprak sarma kuru pasta ve nişan pastası düşündük. akşam olacak nasılsa çok yenmez die düşünüoruz :17: bakalımm annemin eli aza giderse bu olcak.

Nişan için saat takmıorum istemem alma dio sözlüm. Sanırım ona almicam bişi. sadece alyanslarımız. O Türkiyeye geldiğinde istanbulda mola verecek ve burdan alcaz die düşündük. peki yüzükler nişana kadar bende mi kalacak? yoksa geldiğinde ver yüzüğü tepsiye koyalım mı olacak? :30: ne karışık iş he.. böle bi sürü plan yapıoz sonra gelişine güzel güzel ilerlio herşey..

inşallah hakkımızda hayırlısı olsun diyorummm

Sen İngiltere'ye gelin gideceksin sanırım :34: Kesinlikle katılıyorum aile arasında hem daha sıcak bir ortam olur hemde fazla masraftan :1:kaçınılmış olunur. Biz(Ben ve Müstakbel
Nişanlım) bu süreçteki her masrafı kendimiz yapacağız. Ailelerimizi pek karıştırmak onlara yük olmak istemiyoruz. Nişanda ailem damat tarafına birşey takmayacak. Yani bizim adetimiz değil ama böyle olsun istedik.Ayrıca yüzükler bende ve dahası Takım elbisesi de bende:) Geldiği zaman kıyafetini giyecek... Sizin yemek menünüz bence yerinde.Ne eksik ne
fazla. Umarım herşey güzel olur senin açından. Bu arada sen izmir'demi yaşayacaksın evlendiğinde yoksa ingiltere mi yoksa başka bir yer mi:44:Herşeyin hayırlısını Allah'tan
diliyorum ve kazasız belasız kavgasız gürültüsüz atlatmayı nasip etsin bize

Sen İngiltere'ye gelin gideceksin sanırım :34: Kesinlikle katılıyorum aile arasında hem daha sıcak bir ortam olur hemde fazla masraftan :1:kaçınılmış olunur. Biz(Ben ve Müstakbel
Nişanlım) bu süreçteki her masrafı kendimiz yapacağız. Ailelerimizi pek karıştırmak onlara yük olmak istemiyoruz. Nişanda ailem damat tarafına birşey takmayacak. Yani bizim adetimiz değil ama böyle olsun istedik.Ayrıca yüzükler bende ve dahası Takım elbisesi de bende:) Geldiği zaman kıyafetini giyecek... Sizin yemek menünüz bence yerinde.Ne eksik ne
fazla. Umarım herşey güzel olur senin açından. Bu arada sen izmir'demi yaşayacaksın evlendiğinde yoksa ingiltere mi yoksa başka bir yer mi:44:Herşeyin hayırlısını Allah'tan
diliyorum ve kazasız belasız kavgasız gürültüsüz atlatmayı nasip etsin bize

inşallah önce ingiltere olacak bu yüzden çeyiz telaşım yok henüz. iki sene orda evimizde olcam burdaki ev için hazırlık yapmıorum o yüzden. nişanımızı aynı sizin gibi biz üstlendik. aileleri karıştırmadık zaten ben 16 yaşından beri karıştırmıorum onlarda bi el atalım demediler o yüzden :1: O uzakta die bohçada istemedim süpriz de yapmazlar die düşünüyorum. O kendi elbisesini ayarladı ben kendi elbisemi aldım. Yüzükleri geldiğinde alıcaz ve bende kalacak gibi :82: ben takarım gezerim he dayanamam :78:

İki yıl sonra vatandaşlığını alacak nasipse, o zaman izmir diyorum ama beyimiz daha gezme hevesinde bakalım nasip Türkiyeye dönersek yerimiz izmir olacak kesinlikle aşığım ben izmire :16:

inşallah çok güzel gönlümüze göre geçer nişanımız . izmirli birini bulmuş gibi sevindim he sanki gurbet ellerdeyim böle :80:

inşallah önce ingiltere olacak bu yüzden çeyiz telaşım yok henüz. iki sene orda evimizde olcam burdaki ev için hazırlık yapmıorum o yüzden. nişanımızı aynı sizin gibi biz üstlendik. aileleri karıştırmadık zaten ben 16 yaşından beri karıştırmıorum onlarda bi el atalım demediler o yüzden :1: O uzakta die bohçada istemedim süpriz de yapmazlar die düşünüyorum. O kendi elbisesini ayarladı ben kendi elbisemi aldım. Yüzükleri geldiğinde alıcaz ve bende kalacak gibi :82: ben takarım gezerim he dayanamam :78:

İki yıl sonra vatandaşlığını alacak nasipse, o zaman izmir diyorum ama beyimiz daha gezme hevesinde bakalım nasip Türkiyeye dönersek yerimiz izmir olacak kesinlikle aşığım ben izmire :16:

inşallah çok güzel gönlümüze göre geçer nişanımız . izmirli birini bulmuş gibi sevindim he sanki gurbet ellerdeyim böle :80:

Canım benim herşeyin hayırlısı olsun. Gurbetlikte zor. Ben yüzüğü takmamak için tutuyorum kendimi. Çünkü gününden önce takarsam büyüsü bozulacakmış gibi hissediyorum.:nazar: Ahhh ahh sende uzaktasın sevdiğinden. bende uzağım öyle sadece izmir gibi bir uçağa binip gidebileceğim gibi de değil. Açık denizlerde. Ama son kez ayrı kalacağız inş. Allah sevdiğinden ayrıolan herkese sabır versin.

Canım benim herşeyin hayırlısı olsun. Gurbetlikte zor. Ben yüzüğü takmamak için tutuyorum kendimi. Çünkü gününden önce takarsam büyüsü bozulacakmış gibi hissediyorum.:nazar: Ahhh ahh sende uzaktasın sevdiğinden. bende uzağım öyle sadece izmir gibi bir uçağa binip gidebileceğim gibi de değil. Açık denizlerde. Ama son kez ayrı kalacağız inş. Allah sevdiğinden ayrıolan herkese sabır versin.
Aminnnnn.... benim sevdiceğim askerde:59::59::59:

canım bende ondan korkuyorum yaa
saç falan öle yada böle halloluyor ama
kuaförün eli tesettüre yatkınmı yamuk mu yapar nasıl yapar bilemiyoruz
bende şimdiden onun derdine düştüm
ben bi toik açtım nişanlanacak tesettürlü kızlar diye orada bikaç tesettür nişan başı var muhteşem
gel bak oraya
beğenirsen yazıcıdan çıkar aynen bunu istiyorum de
çünkü hedef kafada belli olunca kuaföründe işi kolaylaşır ben öle düşünüyorum canım

kızlar ben bi tane kuaför buldum haftasonu gidip görüşücem yağtığı tesettür modellerine bakılırsa süper... fiyatıda iyiyse hiç düşünmeden rezervasyon yaptırıcam :46:

kızlarr bende nişanlanıyorumm :)
ama benim tarih belli değil,bizde herşey acele karar verilir,en son 11 eylül diye konuşmıştuk ama babmın iş gezisi çıktı ileri bir tarihe ertelendi,en geç eylül sonunda olur gibi,kasım sonuda düğün...size bakıyorumda hepinizinde ne güzel tarihleri belli,hazırlıklar daha rahat olur..
bende araştırma yapıyırum kıyafet,mekan için fln ama daha icraat yok yani :S üstelikte tesettürlüyüm,nişan kıyafeti konusunda seçeneğim çok yok napıcam bilmiyorum ama burası bana fikir açısından çok yardımcı oluyor..Hepinizi iyi ki varsınız ;)

Kızlar bende Eylül'ün 10 nunda nişanlanıyorum inşallah.Çok uzun zaman sonra sonunda ailemi razı etmeyi başardık ve sonunda amacımıza ulaştık.Ben nişanımda fazla birşey almayı düşünmüyorum aile arasında bi nişan olcağı için ama kıyafet konusunda tam karar veremedim.Nişanım bi bahçede olucak kır düğünü gibi ve akşam.Abiye tarzı birşey mi alsam ( ki hiç tarzım değil) yoksa daha sade zarif bi kıyafet mi alsam.Cumartesi günü alışverişe gidicez ve ben hala karar veremedim yardım edin bana ..:97:

Back