sağol canım benim,seninkide hayırlı olsun
benim sözlüm erzurumda çalışıyor,bense ankaradayım.kıyafeti nasıl alacağım bilmiyorum
diktirmeyeceğim,hazır beğeneceğim fakat henüz karşı taraftan böyle bi teklif gelmedi,nişanlık bak ya da alalım diye :26:
e haliyle bende diyemiyorum :78:
nişan laışverişi ne zaman olacak belli değil fakat sözlüm bayram iznine geldiğinde arife günü yapalım diyor annem fakat o zamanda geç olmaz mı
nişan elbisemi nişan alışverişinden önce alacağız ama ne zaman alacağımız belli değil,nasıl olacak bilmiyorum.
bide okulum var bi yandan umarım dersler yoğunlaşmadan teklif ederlerde alırım biran önce
bohçaya gelince...
sözlüm yozgatlı onlarda nişanda bohça götürme yokmuş onun yerine kıza fazladan takı takılırmış.o yüzden bizde yapmayacağız.
iki tarafta düğünde verecek bohçaları.
ben biraz dışında kaldım bu işlerin: ( daha nişan adetlerini bile bilmiyorum,hep annem ilgileniyor,elim ayağım oldu zavallım :90:
nişanı evde mi dışardı mı yapsak diye çok düşündük çünkü onun tarafta benim tarafta çok kalabalık.
bide samimi arkadaşlarımızda gelecek.fakat sonra evde yapmak daha samimi bi ortam oluşmasına vesile olur,herkes kaynaşır diye evde yapmaya karar verdik.
fakat evi bayağı dizayn edeceğiz bunun için.salondaki masa ve sehpaları komşuya bırakacağız,odaları genişletmek için.
bayanlar bizim evde olacak erkeklerde komşumuzda.nişan merasiminden sonra erkekleri yollayıp oynayacağız
peki siz nasıl yaptınız bu bohçayı?nişan nasıl olacak?
bide sizde erkeğe nişanda bişey takılırmı?
ben hiç bilmiyorumda