• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Eylül,ekim,kasim,aralik :) gibi nisanlanacaklar hadi bizde burda toplanalim

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Benimde nişanım 9 Ekim :) uzun zamandır takip ediyordum sizi yazmak bugüne kısmetmiş.

24 Temmuz'da sözlendik. Dün nişan alışverişine gittik. Her şeyimizi aldık. 2 ekimde benim bohçamı getirecekler,16 Ekimde de ben erkek tarafının bohçasını getireceğim. Elbisem de özel dikim olacak, sipariş verdik dikiliyor. Yer olarakta Bayrampaşa şehir parkını tuttuk. Açık alanda olacak İnşaallah.

Rabbim hayırlısını versin gönlümüze.

şubatta aile içerisinde bir söz kestik birgün arabada giderken nişanı hangi tarihte yapsak diye konusurken aklımıza guzel bir rakam geldi 11.11.2011
ikimizinde hoşuna gitti bu rakamlar ve birden bire nişan tarihini kesinleştirdik... çapa da güzel bir düğün salonu tuttuk nişanımızı orada yapacağız.
fatihten nişanlıklara göz attıgımda hepsinin neredeyse birbiri ile hep aynı oldugunu gordum en mantıklısı internetten bir resim begenmek ve bunu diktirmekti.
muhtesem yüzyıl daki kıyafetler cok hosuma gidiyordu bu yuzden genelde eski zaman kıyafetlerine baktık. bir tanesi cok hosumuza gitti simdi bunu diktirecegiz...

zaman kısaldıkca insanda daha bir heyecan baslıyor... nişanın hemen ardından dugun hazırlıklarına baslayıp 2012 yazında Allahım kısmet ederse dunya evine girecegim :D
simdiden kasımda nişanlanacak olan arkadaslarıma hayırlı ugurlu olsun diyorum...

birde sormak istedigim birsey var kızlar !!!
nişanda takılması için neler talep ettiniz eminim hepimizin kendine gore adetleri vardır merak ediyorum
ben set istedim... sizce set gereksiz mi ? daha baska alternatif neler olabilir ???

şubatta aile içerisinde bir söz kestik birgün arabada giderken nişanı hangi tarihte yapsak diye konusurken aklımıza guzel bir rakam geldi 11.11.2011
ikimizinde hoşuna gitti bu rakamlar ve birden bire nişan tarihini kesinleştirdik... çapa da güzel bir düğün salonu tuttuk nişanımızı orada yapacağız.
fatihten nişanlıklara göz attıgımda hepsinin neredeyse birbiri ile hep aynı oldugunu gordum en mantıklısı internetten bir resim begenmek ve bunu diktirmekti.
muhtesem yüzyıl daki kıyafetler cok hosuma gidiyordu bu yuzden genelde eski zaman kıyafetlerine baktık. bir tanesi cok hosumuza gitti simdi bunu diktirecegiz...

zaman kısaldıkca insanda daha bir heyecan baslıyor... nişanın hemen ardından dugun hazırlıklarına baslayıp 2012 yazında Allahım kısmet ederse dunya evine girecegim :D
simdiden kasımda nişanlanacak olan arkadaslarıma hayırlı ugurlu olsun diyorum...

birde sormak istedigim birsey var kızlar !!!
nişanda takılması için neler talep ettiniz eminim hepimizin kendine gore adetleri vardır merak ediyorum
ben set istedim... sizce set gereksiz mi ? daha baska alternatif neler olabilir ???

Bence gereksiz değil, bende istedim. 6 bilezik 1 set istedim. Sözlümden de nişanda takması için ve günlük kullanım için baş harflerimizden oluşan kolye istedim. Geri kalan herşeyi iki tarafta biliyor sonuçta.

Ben bişey istemedim ama kayınvalidemin dediğine göre trabzon set takacak bir de söz kelepçesi takacak. Tam hatırlamıyorum ama nişanda bukadardı galiba. belki bide beşi biyerde takar, konuşmuştuk ama tam hatırlayamadım şimdi, kasımda görcez bakalım:1::1:

Kızlar merhaba..

Hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun. izmire kayınvalide ziyaretine gittim bende bi süredir yoktum :61:

Yazılanları okudum. alıntı yapamadım ama aileler yüzünden ayrılmak ne demek? bende siz aşıksanız saygınız devam ediyorsa kopmayın. Çok büyük fedakarlıklarda bulunmanız gerekmez inşallah :25:

Nişan tarihlerinize baktım genelde eylül hepinizin hayırlı olsun şimdiden inşallah istediğiniz gibi geçer gününüz.. Benim 8 Ekim ve 9 ekimde birini gördüm sanki :16:

Kayınvalidemin nişanı evde yapalım daha sıcak daha sakin olur isteğinden bahsetmiştim. biz öyle istiyoruz demişti hatırlarsanız :18: dün bomba patladı :19: Kayınpederim aradı kızım kayınvaliden delirmiş. bizi çileden çıkardı dedi. :53: Meğer kimseye sormamış bana söylerken. hepsi dışarda istiyormuş alışveriş yapmışlar ona göre. ama kimseye sormadan biz demiş. ve bende tuttuğum salonu iptal ettim. Parasını da kullandım :17: Herkes k.valideme tepkili şimdi. Bilmiyorum nasıl olacak. üç hafta kala benden yer bulmamı beklemiosunuz dimi dedim? çok sinir olmuşlar çok.. inşallah yemezler kadını :49:

Madem evde olcak. yüzük takarsınız oyun vs olmaz biz gençler eğlenmeye dışarı gideriz demiştim. haliyle dışarda ümit edenler bunu kayınvalideden duyunca e nie gidioz o zaman 10 dk yüzük görmeyemi vs die sitem etmişler. kendi kazdığı kuyuya mı düştü yoksa bütün ailesini mi düşürdü bilemicem ama herkes ona cephe aldı.. şimdi hiç bişi belli değil.. Maltepe civarında bi yer bulamam artık. biz eğlenceye gittiğimizde :8: onlar evde sakin sakin oturmaya maruz kalıcaklar sanırım :24:

Evett :) Benim 9 Ekim Aslında benimde 8 olacaktı ama ben Cumartesi istemediğim için 9 ekim oldu :)

Hayırlı olsun tatlım. Valla biz normalde bu haftasonu nişanlanacatık ama damadım yurtdışında. Ancak gelebiliyo işte :26: Ekim ayında die uzak gibi gelio ama aslında çok da kalmadı yanii :21:

Benim 10 kasım canım.
En erken 10 eylül var galiba.
Senin 17 galiba di mi?
Hazırlıklar ne alemde?

senin daha varmış 10 kasım.. benim 17 eylül. hazırlıklar derken birşey kalmadı gibi. nişanlık için haftasonu son provaya gidicem.
saça henüz karar vermedim toplu bir model mi açık mı kararsızım saç rengim içinde öyle.. masraf çıkartmayayım diyorum ama bir ton şey çıkıyor olmadaan da olmuyor..
onun dısında bohça işide tamam gibi biz bohçayı nişandan sonra götürecekmişiz bizde aldık herşeyi haftaya götürücez diye bir takım elbisesi kaldı onu da haftaya bir gün gidip halledicez.
başka ne var..? aklıma gelmiyor su an.. :27:

senin daha varmış 10 kasım.. benim 17 eylül. hazırlıklar derken birşey kalmadı gibi. nişanlık için haftasonu son provaya gidicem.
saça henüz karar vermedim toplu bir model mi açık mı kararsızım saç rengim içinde öyle.. masraf çıkartmayayım diyorum ama bir ton şey çıkıyor olmadaan da olmuyor..
onun dısında bohça işide tamam gibi biz bohçayı nişandan sonra götürecekmişiz bizde aldık herşeyi haftaya götürücez diye bir takım elbisesi kaldı onu da haftaya bir gün gidip halledicez.
başka ne var..? aklıma gelmiyor su an.. :27:
bitmiş canım senin maşallah. zaten zaman da gelmiş. saç rengini değiştirmeyi mi düşünüyorsun, nasıl boyatacaksın?
ben de geçen gün saçımın rengini açtım, balyaj attırdım, nişana kadar 1-2 kez daha boyatırsam renk iyice oturur die düşündüm. benim saçlarım hep kızıldı, önce kahverengi, sonra karamel, şimdi de kumral üzerine balyaj yaptırdım. nişanda açık renk olcak ama düğüne tekrar kızıla döneceğim..

bitmiş canım senin maşallah. zaten zaman da gelmiş. saç rengini değiştirmeyi mi düşünüyorsun, nasıl boyatacaksın?
ben de geçen gün saçımın rengini açtım, balyaj attırdım, nişana kadar 1-2 kez daha boyatırsam renk iyice oturur die düşündüm. benim saçlarım hep kızıldı, önce kahverengi, sonra karamel, şimdi de kumral üzerine balyaj yaptırdım. nişanda açık renk olcak ama düğüne tekrar kızıla döneceğim..

bitti sayılır cnm biz konfetilerden nazar boncuklarına kadar lazım çoğu seyi ince detaylar yani.. saç rengim koyu kahve ama siyah gibi duruyor nişanlığım ise pudra pembesi kuaförüm değişme diyor beyazlarını kapatalım yeter diyor ama annem aç rengini diyor önceki rengim açık çikolata kahveydi karamel rengi gibiydi. bilmiyorum karar veremedim ne yapıyım..

bitti sayılır cnm biz konfetilerden nazar boncuklarına kadar lazım çoğu seyi ince detaylar yani.. saç rengim koyu kahve ama siyah gibi duruyor nişanlığım ise pudra pembesi kuaförüm değişme diyor beyazlarını kapatalım yeter diyor ama annem aç rengini diyor önceki rengim açık çikolata kahveydi karamel rengi gibiydi. bilmiyorum karar veremedim ne yapıyım..
eski rengine dönebiliyorsan dön canım, ama çok büyük değişiklik yapma bence, nişan öncesi süpriz yaşama yani.

eski rengine dönebiliyorsan dön canım, ama çok büyük değişiklik yapma bence, nişan öncesi süpriz yaşama yani.

aslında bende öyle istiyorum kendi renginden kendimde boyarım beyazlar kapansın yeter.. düğünde inş.. açarım o zamana kadar ya da amann diyorum kalsın kendi rengi... bana birşy sormayın diyorum herkese herseyde çok kararsızım şu aralar...

aslında bende öyle istiyorum kendi renginden kendimde boyarım beyazlar kapansın yeter.. düğünde inş.. açarım o zamana kadar ya da amann diyorum kalsın kendi rengi... bana birşy sormayın diyorum herkese herseyde çok kararsızım şu aralar...
masraf olmasın diosan beyazlarını kapatmak için kendin boya, düğüne kadar açarsın rengini

Back