kızlar merhaba..
8 ekimde nişanı olcak kızım ben
yer konusunda bi salon bulmuştum ama kişi sayısı az die kafeye geçtik toplasak zorlasak 40 kişi olcaktık. Erkek taraafı ile birlikte yani.. Şimdi onların 7 kişi olacağını öğrendim bizden de 15 kesin ama kuzenim aynı hafta doğumu var gelemezse dayımlar vs de gelemicek. bu durumda kafe değile vde yapıp gece eğlenceye gitmeyi düşünüoruz.
Daha da garibi kayınvalidem aradı ve salon istemediğini masrafa gerek olmadığını vs söledi. kişi sayımız az nasılsa evde yaparız daha sıcak olur vs dedi. beni düşünüo olabilir ben ailemi karıştırmıorum kendi nişanımı kendim yapıorum her masrafına kadar o da bunu bilio.. ama annemden başka kimse dışarda olmasını istemio ben dahil . şimdi ben ne yapiim die kararsız kaldım. gerçekten anlamsız olacak 20 kişi hatta dayım gelmezse 15 kişi için bunu dışarda yapmak. en güzeli sanki ev annemde idare edicek artık bilemiorum..
bohça konusuda ayrı kargaşa oldu. ben nişan elbisemi aldım aşkım yurtdışında die. oda kendi takımlarından giyicekti zaten günü birlik olcak almayı düşünmedik. elbiseleri aldık die annesi bohça olmayacak die düşünmüş. ve anneme aaa bohça yapılcak mıydı demiş.. bende azıcık üzüldüm buna. adettir vs die ama adetleri de ben mi öğreticem dedim. içinden gelip yapcaktı onu yoksa benim yeni cicilere ihtiyacım yok yapmasınlar dedimm. bilmiorum artık neler olcak ama soğudum. yani bi nişan altı üstü onda da heves bırakmadılar el birliği ile.. neler olcağını çok merak ediorum :26: