• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül Ekim arası aşılama yaptıranlar

O hiç belli olmaz kuzum ben ilk aşılamada öyle hissettim ve oldu bunda olmadı bugün regl oldum hayırlısı
Hayirlisi canım vardır vakti zamanı. Ben bu olaya imtihan olarak bakıyorum. Sabreden kullarından olalım ne verirse veya vermezse razı olalım. Merhameti çok rabbimin bize de merhametiyle muamele etsin 🤲

Rabbim inşallah nasip eder.tutunur.bende Perşembe günü aşılama oldum.buhune kadar çok ağrım oldu bugün ayaklandim.artik...progeston ilacı birine kadar mı icilcek yarın son hapim..tekrar mi almaliyim kan teste kadar
Almalısın bence canım yine de doktoruna danış ama bana en az 14 gün kullan demişlerdi mesela

Almalısın bence canım yine de doktoruna danış ama bana en az 14 gün kullan demişlerdi mesela
Banada dediyse o acı heyecanla unuttum sanırım...sizde aşılama oldunuz hemen hemen aynı zamanlarda ağrınız devam ediyormu..çok afedersiniz bende az önce çamaşırımda beyaz akıntı gördüm biraz katimsi böyle bir şey oldumu sizde...rabbimm insallahh gonlumuzce verir annelik duygusu yasatirr🤲🤲🤲

"Zorlayınca olmaz. Nasipse olur... Ama zorlamadan da nasip olmaz... Çünkü kader gayrete aşıktır... " A _Aysenur_ çok severim bu ayeti.. bende 2 kez doktorumla yumurta takibi yaptık ve bu ilk aşılama tutar yada tutmaz nasip ama en son aşama tüp bebek 🤷🏼
Kesinlikle canım rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah

Banada dediyse o acı heyecanla unuttum sanırım...sizde aşılama oldunuz hemen hemen aynı zamanlarda ağrınız devam ediyormu..çok afedersiniz bende az önce çamaşırımda beyaz akıntı gördüm biraz katimsi böyle bir şey oldumu sizde...rabbimm insallahh gonlumuzce verir annelik duygusu yasatirr🤲🤲🤲
Amin canim🙏 bende alt karın ve kasikta acayip bi sislik var gaz ve regl sancısı var. Gogus uçlarım aşırı hassas yürürken bile aciyo resmen. Ama hiç akintim yok

Amin canim🙏 bende alt karın ve kasikta acayip bi sislik var gaz ve regl sancısı var. Gogus uçlarım aşırı hassas yürürken bile aciyo resmen. Ama hiç akintim yok
Şuan bende de ara ara vuruyor.karin kaşık gazda var...ben ilk 3 gün çok fena yaşadım karın ağrısı...bugunde öle bı akintı geldi.hic olesine gelmezdi..progestan içiyorsunuz dimi acaba ilaç mi belirtimi tutunuyor mu...

Şuan bende de ara ara vuruyor.karin kaşık gazda var...ben ilk 3 gün çok fena yaşadım karın ağrısı...bugunde öle bı akintı geldi.hic olesine gelmezdi..progestan içiyorsunuz dimi acaba ilaç mi belirtimi tutunuyor mu...
Progestani fitil olarak kullanıyorum. Yatmadan önce. Muhtemelen onun da etkisi var hormonları etkiliyor ya ondan bu kadar hassasiyet yaşıyorum çünkü daha çok yeni bugün aşılamayla birlikte 5.gunum ama ben birkaç gündür yoğun gogus ucu hassasiyeti yaşıyorum.bugun kasik agrisi yok mesela ama gaz tam gaz devam😂

Progestani fitil olarak kullanıyorum. Yatmadan önce. Muhtemelen onun da etkisi var hormonları etkiliyor ya ondan bu kadar hassasiyet yaşıyorum çünkü daha çok yeni bugün aşılamayla birlikte 5.gunum ama ben birkaç gündür yoğun gogus ucu hassasiyeti yaşıyorum.bugun kasik agrisi yok mesela ama gaz tam gaz devam

Progestani fitil olarak kullanıyorum. Yatmadan önce. Muhtemelen onun da etkisi var hormonları etkiliyor ya ondan bu kadar hassasiyet yaşıyorum çünkü daha çok yeni bugün aşılamayla birlikte 5.gunum ama ben birkaç gündür yoğun gogus ucu hassasiyeti yaşıyorum.bugun kasik agrisi yok mesela ama gaz tam gaz devam😂
🤣🤣 Ayy sormayın olur olmadık anda🤭🤭 şimdilerde yavaş yavaş başlıyor belirtiler...bide bacak ağrısı da eklendi ...karın kasık ağrım var hafif hafif ...gigsum hafif şişti ... Rabbim yar ve yardımcımız olsun 🤲🤲🌺

🤣🤣 Ayy sormayın olur olmadık anda🤭🤭 şimdilerde yavaş yavaş başlıyor belirtiler...bide bacak ağrısı da eklendi ...karın kasık ağrım var hafif hafif ...gigsum hafif şişti ... Rabbim yar ve yardımcımız olsun 🤲🤲🌺
Sen
Aminn inşallah. Ben bugün bir umutsuzlastim ya belirtiler hafiften geçti diye sanırım. Reglime 3 gun kaldı test günüme de 9 gün var. Muhtemelen reglim de gecikecek ilaçtan dolayı. Ne bilim bi içim darlandı bugün:(

Sen

Aminn inşallah. Ben bugün bir umutsuzlastim ya belirtiler hafiften geçti diye sanırım. Reglime 3 gun kaldı test günüme de 9 gün var. Muhtemelen reglim de gecikecek ilaçtan dolayı. Ne bilim bi içim darlandı bugün:KK43:
Dur canimm hemen öle deme .rabbim bilir her şeyi ....benimde 12 gün felan kaldı .bilemiyorum ki ilaç mi nedir...ilk aşılama yaptım tüp bebek daha mı garanti olurdu onu düşünür oldum bende hay Allah'ım insan ne tuhaf oluyor dimi düşünceler aldı başını gitti

Dur canimm hemen öle deme .rabbim bilir her şeyi ....benimde 12 gün felan kaldı .bilemiyorum ki ilaç mi nedir...ilk aşılama yaptım tüp bebek daha mı garanti olurdu onu düşünür oldum bende hay Allah'ım insan ne tuhaf oluyor dimi düşünceler aldı başını

Dur canimm hemen öle deme .rabbim bilir her şeyi ....benimde 12 gün felan kaldı .bilemiyorum ki ilaç mi nedir...ilk aşılama yaptım tüp bebek daha mı garanti olurdu onu düşünür oldum bende hay Allah'ım insan ne tuhaf oluyor dimi düşünceler aldı başını gitti
Sorma sürekli aklımda. Bir de asilamadan beri ise gitmiyorum evdeyim sürekli. Çocuğa odaklanmak istedim bir süre. Boş boş oturunca da sürekli aklıma geliyor kendimi dinliyorum falan. Kafayı yemesem iyiydi :)

Sorma sürekli aklımda. Bir de asilamadan beri ise gitmiyorum evdeyim sürekli. Çocuğa odaklanmak istedim bir süre. Boş boş oturunca da sürekli aklıma geliyor kendimi dinliyorum falan. Kafayı yemesem iyiydi :)
Bende öyleyim rapor aldım on gün dinleniyorum..kadın giyim mağazası isim stres vs yaşamak istemedim..artık sonuç Allah ne yazdıysa ...puff aynen sürekli nolcak ne etcek düşüncesi..sizin ilk aşılamami...hayırlısı olmadı tüp bebek denemesi...4 yılda oldu evlilik zamanda geçiyor yaş hepten gidiyor 🙄🤭

Bende öyleyim rapor aldım on gün dinleniyorum..kadın giyim mağazası isim stres vs yaşamak istemedim..artık sonuç Allah ne yazdıysa ...puff aynen sürekli nolcak ne etcek düşüncesi..sizin ilk aşılamami...hayırlısı olmadı tüp bebek denemesi...4 yılda oldu evlilik zamanda geçiyor yaş hepten gidiyor 🙄🤭
Aynen benim ilk aşılama. Olmazsa biraz ara vereyim diyorum ben de cunku tedavi süreci yıprattı beni. Goguslerim çok ağrıyor kasikta yine başladı regl olcam bence ben

Aynen yaş gidiyo en çok ondan panikliyoruz zaten...

Aynen benim ilk aşılama. Olmazsa biraz ara vereyim diyorum ben de cunku tedavi süreci yıprattı beni. Goguslerim çok ağrıyor kasikta yine başladı regl olcam bence ben
Evet muayene ilaç iğne derken yorucu oluyor...bı aşılama deneyelim dedik o an ...birde benim birleşmem zordu eşimden sebeb..asilama ile sperm rahim buluştu..bı ümit dünyası🤲🤲 ...kaç yıllık evliydinz ben 36 eşim 41 zaman çok çabuk geçiyor .ben eşimi ikna edemedim ancak bu sene başladık tedavilere

Evet muayene ilaç iğne derken yorucu oluyor...bı aşılama deneyelim dedik o an ...birde benim birleşmem zordu eşimden sebeb..asilama ile sperm rahim buluştu..bı ümit dünyası🤲🤲 ...kaç yıllık evliydinz ben 36 eşim 41 zaman çok çabuk geçiyor .ben eşimi ikna edemedim ancak bu sene başladık tedavilere
Biz 3 sene oldu ben 34 eşim 36. 2 senedir hep enfeksiyonla uğraştım ben normalde sıkıntı yoktu ikimizde de. Asilamadan once rahim filmi çektirdim anestezili. Sag tupum kapali cikti o esnada acilmis amaa 4 gün sonra inanılmaz yoğun bir enfeksiyon oldum. Muhtemelen hastanede aletleri hijyenik değildi çünkü filmden önce hicbiseyim yoktu. Neler çektim... 1 hafta boyunca günde 3 kez penisilin oldum kalcam mosmor ve beze oldu hep. Sonrasında doktorum şehir dışında gitti kontrolleri asistanı yaptı. İçime sinmedi hiç anlayacağın. Hatta asilamami da başka bir doktorun asistanı yaptı ☹️ kist olduğunu düşündüğüm halde kist yok dediler 26mm yumurta olmuş hala mesela wcye gittiğimde sol tarafım ağrıyor. Yani hersey çok zor ve yıpratıcı geçti. Bunca şeyden sonra bebek tutunursa gercekten mucize olacak.

Back