• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül Ekim arası aşılama yaptıranlar

Merhaba bende yarın aşılama olucam...duygularım karıştı nasıl olcak ne etcek ..rabbim inşallah anne olmayı nasip eder🙏🌺

AAlla
Amin. Kardesim hepimiz icin insallah Rabbim kolaylikla hayirli evlatlar versin

Amin. Kardesim hepimiz icin insallah Rabbim kolaylikla hayirli evlatlar versin inşalla

Benim sonucum negatif. 3.asilamaya gecildi
Bende cumartesi kan verecem idrar yaptım aşırı silik çıktı ama umudum yok çünkü 14. Gün kopkoyu çıkması gerekti

Merhaba ben de dün aşılama oldum.karnim agriyo böle kutlevvar üstünde gibi...dün bugün uzanıyorum..işlem sonrası yürümem uçan etti otobüse bin eve gel derken pinpiriklendim bişe olur diye...inşallah tutar rabbim yardım etsin

Merhaba ben de dün aşılama oldum.karnim agriyo böle kutlevvar üstünde gibi...dün bugün uzanıyorum..işlem sonrası yürümem uçan etti otobüse bin eve gel derken pinpiriklendim bişe olur diye...inşallah tutar rabbim yardım etsin
Stres yapma canım olur inşallah

Stres yapma canım olur inşallah
İnşallah canım🤲 eve geldim bişe düşürdüm comelmek zorunda kaldım..esim iğne dahi kaldirmicaksin diyor oda pinpirikli oldu..bu tarz şeyleri düşünür oldum 🙄 sizde aşılama mi oldunuz nasıl durumlar

İnşallah canım🤲 eve geldim bişe düşürdüm comelmek zorunda kaldım..esim iğne dahi kaldirmicaksin diyor oda pinpirikli oldu..bu tarz şeyleri düşünür oldum 🙄 sizde aşılama mi oldunuz nasıl durumlar
Evet canım benim 16. Günüm ama pek umutlu değilim yarın kan testi vereceğim

Belirtiler mi olmadı canim...bi umit dünyası karın ağrım var bı geçmedi..sonra neler olacak merakla bekliyorum

Bu forumda görmüştüm gecikmesi 5 gün olup test negatif çıkıp sonra pozitif kanda olan 🤷🏼 iyi düşün iyi olsun herşey.. hepimizin korkusu bu ben mesela hiç test yapmamayı tercih ediyorum stres de önemli bir etken diyorlar 🤷🏼

Bu forumda görmüştüm gecikmesi 5 gün olup test negatif çıkıp sonra pozitif kanda olan 🤷🏼 iyi düşün iyi olsun herşey.. hepimizin korkusu bu ben mesela hiç test yapmamayı tercih ediyorum stres de önemli bir etken diyorlar 🤷🏼
Kesinlikle stres bizi mahvediyor zaten

Asilma oldum canım ben doktora sordum zaten bebek yapilan anda tutuyormuş sadece agir kaldırma cok yorucu is yapma.

Asilma oldum canım ben doktora sordum zaten bebek yapilan anda tutuyormuş sadece agir kaldırma cok yorucu is yapma.
O an bı çömeldim gine almadım kenara koydum.bu hareketten bişe olmaz dimi.. Hiç ağır kaldiramadim..uzaniyrm persbedn beri..yemek yemeye kalkıyorum...karnımın içi agriyo bı kütle var gibi sizdede oldumu

Back