- 8 Ekim 2022
- 660
- 521
- 33
İlk aşılamami? Du bakalım belki tam tersidir bende kendimi olumsuz olursa diye tutmama ihtimaline hazırlıyorum o yüzden hiç test yapmadan sabırla bekleyeceğim dedimHayır yapmadım ama pek umutlu degilim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk aşılamami? Du bakalım belki tam tersidir bende kendimi olumsuz olursa diye tutmama ihtimaline hazırlıyorum o yüzden hiç test yapmadan sabırla bekleyeceğim dedimHayır yapmadım ama pek umutlu degilim
Amin. Kardesim hepimiz icin insallah Rabbim kolaylikla hayirli evlatlar versin inşallahHakkında hayırlısı olsun canım inşallah
Benim sonucum negatif. 3.asilamaya gecildiHayır yapmadım ama pek umutlu degilim
Amin. Kardesim hepimiz icin insallah Rabbim kolaylikla hayirli evlatlar versin
Amin. Kardesim hepimiz icin insallah Rabbim kolaylikla hayirli evlatlar versin inşalla
Bende cumartesi kan verecem idrar yaptım aşırı silik çıktı ama umudum yok çünkü 14. Gün kopkoyu çıkması gerektiBenim sonucum negatif. 3.asilamaya gecildi
Idrarda belli olmaz kardesim umut Allah tan.ben şöyle düşünüyorum kesinlikle bizim stresimizle alakali..AAlla
Bende cumartesi kan verecem idrar yaptım aşırı silik çıktı ama umudum yok çünkü 14. Gün kopkoyu çıkması gerekti
Kesinlikle aynen ben tükenmiş gibi hissediyorum kendimiIdrarda belli olmaz kardesim umut Allah tan.ben şöyle düşünüyorum kesinlikle bizim stresimizle alakali..
Stres yapma canım olur inşallahMerhaba ben de dün aşılama oldum.karnim agriyo böle kutlevvar üstünde gibi...dün bugün uzanıyorum..işlem sonrası yürümem uçan etti otobüse bin eve gel derken pinpiriklendim bişe olur diye...inşallah tutar rabbim yardım etsin
İnşallah canım eve geldim bişe düşürdüm comelmek zorunda kaldım..esim iğne dahi kaldirmicaksin diyor oda pinpirikli oldu..bu tarz şeyleri düşünür oldum sizde aşılama mi oldunuz nasıl durumlarStres yapma canım olur inşallah
Evet canım benim 16. Günüm ama pek umutlu değilim yarın kan testi vereceğimİnşallah canım eve geldim bişe düşürdüm comelmek zorunda kaldım..esim iğne dahi kaldirmicaksin diyor oda pinpirikli oldu..bu tarz şeyleri düşünür oldum sizde aşılama mi oldunuz nasıl durumlar
Umutlu olmana sebep ne ki?Evet canım benim 16. Günüm ama pek umutlu değilim yarın kan testi vereceğim
Olmamana demek istedim özür dilerimUmutlu olmana sebep ne ki?
Umutlu olmana sebep ne ki?test yaptım 14. Gün negatif sonradan çok çok silik çıktı ama inanmıyorum onada
Kesinlikle stres bizi mahvediyor zatenBu forumda görmüştüm gecikmesi 5 gün olup test negatif çıkıp sonra pozitif kanda olan iyi düşün iyi olsun herşey.. hepimizin korkusu bu ben mesela hiç test yapmamayı tercih ediyorum stres de önemli bir etken diyorlar
Aynen benimde hiç geçmedi malesef o ağrıBelirtiler mi olmadı canim...bi umit dünyası karın ağrım var bı geçmedi..sonra neler olacak merakla bekliyorum
Asilma oldum canım ben doktora sordum zaten bebek yapilan anda tutuyormuş sadece agir kaldırma cok yorucu is yapma.İnşallah canım eve geldim bişe düşürdüm comelmek zorunda kaldım..esim iğne dahi kaldirmicaksin diyor oda pinpirikli oldu..bu tarz şeyleri düşünür oldum sizde aşılama mi oldunuz nasıl durumlar
O an bı çömeldim gine almadım kenara koydum.bu hareketten bişe olmaz dimi.. Hiç ağır kaldiramadim..uzaniyrm persbedn beri..yemek yemeye kalkıyorum...karnımın içi agriyo bı kütle var gibi sizdede oldumuAsilma oldum canım ben doktora sordum zaten bebek yapilan anda tutuyormuş sadece agir kaldırma cok yorucu is yapma.