• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül Ekim arası aşılama yaptıranlar

Kıyamam canım ya rabbim hayırlısını versin inşallah stres yapma üzülme
İlginç gerçekten durup durup o günü beklemek kavga etmek için. Belki de hayırlısı böyledir bilemiyorum. Sen test yapmış miydin peki sanırım test günün geldi diye hatırlıyorum ama öyle mi

Kızlar selam
Bugün aşılamanın 6. Günü. Kasık ağrım ve bel ağrısı var. Göğüs uclarimda hassasiyet ve belirginlesme var. Ek olarak bir gaz sancım var anlatamam. Sanki rahmimle kasgim orda yığınla gaz var. O derece çok gaz sancım. Sadece progestan kullanıyorum şuan. Sizce belirtiler mi yoksa ilaç etkisi mi ? Destek olur musunuz lütfen

Kızlar selam
Bugün aşılamanın 6. Günü. Kasık ağrım ve bel ağrısı var. Göğüs uclarimda hassasiyet ve belirginlesme var. Ek olarak bir gaz sancım var anlatamam. Sanki rahmimle kasgim orda yığınla gaz var. O derece çok gaz sancım. Sadece progestan kullanıyorum şuan. Sizce belirtiler mi yoksa ilaç etkisi mi ? Destek olur musunuz lütfen
Aynısı bende de var bugün 4.gunum aşırı gaz var karnım aşırı sis hamile gibiyim. Hatta bu sabah aniden bir sancı geldi sag kasigima gaz sancısı bence. Progestan kullanıyorum ben de ondan olabilir. Bir de aşırı derecede gogus ucu hassasiyeti var ben bunların hepsini progestana bağlıyorum çünkü belirti için çok erken daha

Düşük icin cok uzuldum rabbim hayirlisini versin. Benim hic olmadi kuzum 2 senelik evliyim hic korunmadim. Hic bir problemimiz yok esiminde benimde. Allaha teslimiyetimiz bu saatten sonra
Mfk var instagramda başarısı iyi diyorlar macun gbi vitamin gibi önerileri oluyor bir araştırın 4-5 tanıdığım hamile kaldı

Herkese merhaba.. iyi haftalar dilerim benim de aşılamada bugün 10. Günüm bende öyle göğüs hassasiyeti kasıklarda ağrı gibi belirgin belirtiler yok 🤷🏼 açıkçası negatif görmekten korktuğum için bekliyorum benim gibi olan var ki?

Herkese merhaba.. iyi haftalar dilerim benim de aşılamada bugün 10. Günüm bende öyle göğüs hassasiyeti kasıklarda ağrı gibi belirgin belirtiler yok 🤷🏼 açıkçası negatif görmekten korktuğum için bekliyorum benim gibi olan var ki?
İnşallah güzel sonuçlar elde edersin 🙏

Aynısı bende de var bugün 4.gunum aşırı gaz var karnım aşırı sis hamile gibiyim. Hatta bu sabah aniden bir sancı geldi sag kasigima gaz sancısı bence. Progestan kullanıyorum ben de ondan olabilir. Bir de aşırı derecede gogus ucu hassasiyeti var ben bunların hepsini progestana bağlıyorum çünkü belirti için çok erken daha
Ya herşeyi hamileliğe yoruyorum psikolojik de olabilir. Umarım güzel haberlerimizi paylasiriz. 27 sinde kan testi yaptircam

Kızlar selam
Merhaba bende Perşembe günü aşılama oldum...aynı sizin gibi yaşadım baya ağrım sancım oldu çatlar gibi.bugun iyiyim şükür.. normal hayata döndüm.biraz dışarı çıktım ..inşallah tutar canım dua edelim .progestan kullaniyorum bende

Ya herşeyi hamileliğe yoruyorum psikolojik de olabilir. Umarım güzel haberlerimizi paylasiriz. 27 sinde kan testi yaptircam
Ben de 27sinde kan testi yaptiricam 14unde aşılama yapılmıştı. Reglime normalde 4 gün kaldı ve hafif hafif regl sancısı çekiyor gibiyim. Tatlı bi bel ağrısı falan. Ama progestan kullanırken regl olunmuyormus diye okumuştum bilmiyorum ne derece doğru. Çok ümitlenmek de istemiyorum ama olmazsa çok uzulucem kesin

Ben de 27sinde kan testi yaptiricam 14unde aşılama yapılmıştı. Reglime normalde 4 gün kaldı ve hafif hafif regl sancısı çekiyor gibiyim. Tatlı bi bel ağrısı falan. Ama progestan kullanırken regl olunmuyormus diye okumuştum bilmiyorum ne derece doğru. Çok ümitlenmek de istemiyorum ama olmazsa çok uzulucem kesin
Evet kesinlikle doğru çünkü ben oldum aşılamanın 18. Günü oldum

Kızlar bu arada sağ kasigimda adet olacakmışım gibi sanci başladı. Sag kasiktan vajinanin ustune dogru ince bi sizi oluyo arada.Tutmadı sanırım 😔

Rabbim inşallah nasip eder.tutunur.bende Perşembe günü aşılama oldum.buhune kadar çok ağrım oldu bugün ayaklandim.artik...progeston ilacı birine kadar mı icilcek yarın son hapim..tekrar mi almaliyim kan teste kadar

Back