- 13 Mart 2019
- 985
- 367
- 103
Siz ne zaman asilama oldunuz..var mı bı gelişme canimAynen benimde hiç geçmedi malesef o ağrı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz ne zaman asilama oldunuz..var mı bı gelişme canimAynen benimde hiç geçmedi malesef o ağrı
Yok canım pazartesi kan vereceğim ama benim pembe lekelenmem var progestan kullanıyorumSiz ne zaman asilama oldunuz..var mı bı gelişme canim
Yerleşme kanamasi olabilir .. hadi inşallah canim...bende karın ağrısı ile uğraşıyorum...inşallah tutunmustur ...yasda var önce aşılama olduk bakalimBenim bugün 17. Günüm
Bisey olmaz canim tutacağı varsa her türlü tutar. Sen rahat olmaya bak. Agri olur normal. 14.gün olmadan bisi belli olmaz.O an bı çömeldim gine almadım kenara koydum.bu hareketten bişe olmaz dimi.. Hiç ağır kaldiramadim..uzaniyrm persbedn beri..yemek yemeye kalkıyorum...karnımın içi agriyo bı kütle var gibi sizdede oldumu
Canim 2 kere oldum olmadi 3.olucam hakkimizda hayirlisi olsun.Siz ne zaman asilama oldunuz..var mı bı gelişme canim
İnşallah canım ...aynen ağrım var bı üşüme hapsirtiyor beni... sizde aşılama oldunuz ne gibi belirtiler var pekiBisey olmaz canim tutacağı varsa her türlü tutar. Sen rahat olmaya bak. Agri olur normal. 14.gün olmadan bisi belli olmaz.
İnşallah 3.te olur tup bebek denemeniz ne diyor doktorCanim 2 kere oldum olmadi 3.olucam hakkimizda hayirlisi olsun.
Benim de bugün asilamanin 2.gunu ve kaşıkla vajina üzerinde batma gibi sizlama gibi bisey oluyo arada. Bur de gogus hassasiyeti var. Reglime 6 gün var. Sizin de 2.gun belirtiler bu şekilde miydiBenim bugün 17. Günüm
Merhaba benimde 3.gun perşembeye beri yatiyrm karnım ağrısı bı kütle var gibi..yatakta döndürüyor resmen..normal diyorlar bakalım inşallah tutar canımBenim de bugün asilamanin 2.gunu ve kaşıkla vajina üzerinde batma gibi sizlama gibi bisey oluyo arada. Bur de gogus hassasiyeti var. Reglime 6 gün var. Sizin de 2.gun belirtiler bu şekilde miydi
İnşallah benim durumum biraz karışık ama gonal f kullandım ben 8 gün kadar. Sol kasigimda hep agri vardı hatta doktora kist mi var öyle ağrıyor dediğimde yok demişti. Sonra doktorum şehir dışına çıkmış asistanı baktı hep 26mm solda sağda 19 falan dediğini duydum doktora. Yani yumurta çok büyümüş ve muhtemelen kist oldu orda. Aşılama yapıldı hala orda ağrım var. En kötüsü de dün asilamadan sonra eve gelirken eşimle kavga ettik çok ağladım tutamadım kendimi. Stres varsa zaten tutmaz cocuk. Canim okadar sıkıldı ki aşırı duygusal oldum herseye ağlar oldum okadar uğraştım çabaladım boşa gitti gibi hissediyorum. Eşime de çok kızgınım ve kırgınım. Bilemiyorum belki de olmaması hayırlı belki de bu evliliğin sonu kötüye gidiyor hicbirsey bilmiyorum...Merhaba benimde 3.gun perşembeye beri yatiyrm karnım ağrısı bı kütle var gibi..yatakta döndürüyor resmen..normal diyorlar bakalım inşallah tutar canım
Canim yediğimiz haplar ve kullandigimiz ignelerden dolayi bir cok belirti oluyor.herkeste farkli olabilir.usume bende de oldu.vucut isisinda artis.vs vs. Bunlarin cok bir onemi yok.sen sadece kafani rahatlatacak seyler yap.gerisi Allaha kalmis.İnşallah canım ...aynen ağrım var bı üşüme hapsirtiyor beni... sizde aşılama oldunuz ne gibi belirtiler var peki
İnsallah canim.asilama hakki 4 de cikmis.doktor ne derse onu yapiyoruz.hersey cok iyi ama olmayinca olmuyor tek sebebi stres bence.İnşallah 3.te olur tup bebek denemeniz ne diyor doktor
İlk kez yaşayınca her bı seyi olduya bağlıyorum .. karın ağrım devam ediyor ..birde hapşırık tuttu ani hareket oluuo haliyle.endiseleniuorum...insallh Rabbimin izniyle hayırlısı olurCanim yediğimiz haplar ve kullandigimiz ignelerden dolayi bir cok belirti oluyor.herkeste farkli olabilir.usume bende de oldu.vucut isisinda artis.vs vs. Bunlarin cok bir onemi yok.sen sadece kafani rahatlatacak seyler yap.gerisi Allaha kalmis.
Amin canim ınsallahİlk kez yaşayınca her bı seyi olduya bağlıyorum .. karın ağrım devam ediyor ..birde hapşırık tuttu ani hareket oluuo haliyle.endiseleniuorum...insallh Rabbimin izniyle hayırlısı olur
İnşallah canım hakkımızda hayırlısı olsunYerleşme kanamasi olabilir .. hadi inşallah canim...bende karın ağrısı ile uğraşıyorum...inşallah tutunmustur ...yasda var önce aşılama olduk bakalim
Benim hala var canım aynı belirtiler ama progestandan dolayıda öyle oluyor progestan kullanıyor musunBenim de bugün asilamanin 2.gunu ve kaşıkla vajina üzerinde batma gibi sizlama gibi bisey oluyo arada. Bur de gogus hassasiyeti var. Reglime 6 gün var. Sizin de 2.gun belirtiler bu şekilde miydi
Kıyamam canım ya rabbim hayırlısını versin inşallah stres yapma üzülmeİnşallah benim durumum biraz karışık ama gonal f kullandım ben 8 gün kadar. Sol kasigimda hep agri vardı hatta doktora kist mi var öyle ağrıyor dediğimde yok demişti. Sonra doktorum şehir dışına çıkmış asistanı baktı hep 26mm solda sağda 19 falan dediğini duydum doktora. Yani yumurta çok büyümüş ve muhtemelen kist oldu orda. Aşılama yapıldı hala orda ağrım var. En kötüsü de dün asilamadan sonra eve gelirken eşimle kavga ettik çok ağladım tutamadım kendimi. Stres varsa zaten tutmaz cocuk. Canim okadar sıkıldı ki aşırı duygusal oldum herseye ağlar oldum okadar uğraştım çabaladım boşa gitti gibi hissediyorum. Eşime de çok kızgınım ve kırgınım. Bilemiyorum belki de olmaması hayırlı belki de bu evliliğin sonu kötüye gidiyor hicbirsey bilmiyorum...
Dr verdi progestan ilacı içiyorum oda mi etkiliyor...Hay Allah her şey birbirine girdi.ilac mi tutunma miBenim hala var canım aynı belirtiler ama progestandan dolayıda öyle oluyor progestan kullanıyor musun
Evet dün kullanmaya başladm günde 1 kez fitil olarak. Pek umudum yok olacağı varsa da olmamıştır kesinBenim hala var canım aynı belirtiler ama progestandan dolayıda öyle oluyor progestan kullanıyor musun