• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül Ekim arası aşılama yaptıranlar

Biz 3 sene oldu ben 34 eşim 36. 2 senedir hep enfeksiyonla uğraştım ben normalde sıkıntı yoktu ikimizde de. Asilamadan once rahim filmi çektirdim anestezili. Sag tupum kapali cikti o esnada acilmis amaa 4 gün sonra inanılmaz yoğun bir enfeksiyon oldum. Muhtemelen hastanede aletleri hijyenik değildi çünkü filmden önce hicbiseyim yoktu. Neler çektim... 1 hafta boyunca günde 3 kez penisilin oldum kalcam mosmor ve beze oldu hep. Sonrasında doktorum şehir dışında gitti kontrolleri asistanı yaptı. İçime sinmedi hiç anlayacağın. Hatta asilamami da başka bir doktorun asistanı yaptı ☹️ kist olduğunu düşündüğüm halde kist yok dediler 26mm yumurta olmuş hala mesela wcye gittiğimde sol tarafım ağrıyor. Yani hersey çok zor ve yıpratıcı geçti. Bunca şeyden sonra bebek tutunursa gercekten mucize olacak.
Allah'ım inşallah size sağlıklı bebek nasip eder🤲🤲...hay Allah birşeyler yasamissiniz..benim hsg normal çıktı rahim şeklim biraz yana doğruymuş ama sorun değil dedi doktr..hastaneler evet kimi zan dikkatsizce oluyorlar ...benim doktorda hep vardı ...aşılamada hemşiresi yaptı ..toplantısı vardı...bı aksilik oluyor insallah hayra çıkar...

Allah'ım inşallah size sağlıklı bebek nasip eder🤲🤲...hay Allah birşeyler yasamissiniz..benim hsg normal çıktı rahim şeklim biraz yana doğruymuş ama sorun değil dedi doktr..hastaneler evet kimi zan dikkatsizce oluyorlar ...benim doktorda hep vardı ...aşılamada hemşiresi yaptı ..toplantısı vardı...bı aksilik oluyor insallah hayra çıkar...
Amin inşallah canım. Allah emeklerimizin karsiligini versin insallah. Sende kasikta yani rahimde batma yada cizlama gibi bisey oluyor mu bende bazen solda bazen sağda ama çoğu zaman sağda oluyo böyle karınca isirigindan daha hafif gibi saniyelik oluyo

Amin inşallah canım. Allah emeklerimizin karsiligini versin insallah. Sende kasikta yani rahimde batma yada cizlama gibi bisey oluyor mu bende bazen solda bazen sağda ama çoğu zaman sağda oluyo böyle karınca isirigindan daha hafif gibi saniyelik oluyo
Aynen bı hissiyat oluyo dediğiniz gibi ara ara..kasıkta ağrı var hafifçe...bu persembe değil bidaha ki Perşembe kan verecegim doktor deseki tamam tutunmuş🤭 dünyalar benim olacak..eşimde heyecanlı .ah bizi biz gibiler bilir canim🤲🤲🌺🌺

Aynen bı hissiyat oluyo dediğiniz gibi ara ara..kasıkta ağrı var hafifçe...bu persembe değil bidaha ki Perşembe kan verecegim doktor deseki tamam tutunmuş🤭 dünyalar benim olacak..eşimde heyecanlı .ah bizi biz gibiler bilir canim🤲🤲🌺🌺
Ayy ne güzel bir an olur hayali bile güzel 😍 bazen denk geliyor tüp bebek gebeligi yakalayan eşleri çekiyor doktorlar. O anki sevinçlerini gördükçe oturduğum yerde ağlamaya başlıyorum başkası için bu kadar sevinen kendisi için ne kadar sevinir dusun🤭 ayy inşallah canım gebeyizdir inşallah 🤲🤲🤲🤲

Ayy ne güzel bir an olur hayali bile güzel 😍 bazen denk geliyor tüp bebek gebeligi yakalayan eşleri çekiyor doktorlar. O anki sevinçlerini gördükçe oturduğum yerde ağlamaya başlıyorum başkası için bu kadar sevinen kendisi için ne kadar sevinir dusun🤭 ayy inşallah canım gebeyizdir inşallah 🤲🤲🤲🤲
Cook çok aminn🤗🤲 ahh bende duygulaniyorum calsitigim yere anne bebek geliyor bı garip oluyorum...tabii çokta güzel anne ler oluruzz...dua kapısı açıktır insallahh canim🤲🤲🌺🥰😇

Kızlarrr son durumlar nedir merak ediyorum sizleri? Umutsuz olmayin benimle birlikte asilama yapan arkadasin tutmus. Onun hikayesi 4.5 yasinda oglu var ve 4.5 senedir cocugu olmuyormus. Darisi bizlerin basina bende 3.asilamami olucam. Ama umutsuz degilim cunki bir diger hastanede tanistigim arkadasin 3.asilama da ikiz tutmus. Biraz cok yazdim umut olsun sizlere 😘

Kızlarrr son durumlar nedir merak ediyorum sizleri? Umutsuz olmayin benimle birlikte asilama yapan arkadasin tutmus. Onun hikayesi 4.5 yasinda oglu var ve 4.5 senedir cocugu olmuyormus. Darisi bizlerin basina bende 3.asilamami olucam. Ama umutsuz degilim cunki bir diger hastanede tanistigim arkadasin 3.asilama da ikiz tutmus. Biraz cok yazdim umut olsun sizlere 😘
Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah...karın ağrım dindi .özel bölgem hafif ağrılı.beyaz akinti geliyor ikidir...aminnn rabbim tutunma belirtileri yasayiyorfur inşallah 🤲

Ben şimdi doktordan geliyorum 1 haftadır kistten şüpheleniyordum aşılama öncesinde de vardı kist ağrım zaten. Kist varmis kendiliğinden geçer dedi doktorum. Yarın regl günüm ama olmam progestan kullandigim icin.1 hafta sonra kontrole gel dedi. Aşılama tutmamış mıdır ozaman dedim belli olmaz tutmuş da olabilir dedi. Meme ucu hassasiyetim azalmış da olsa var hala ama diğer belirtilerim bitti kasik agrisi vs dünden beri çok bisey yok. Benim umudum kalmadı kendimi hamile gibi hissetmiyorum belirtiler de gidince ve kist de olunca ihtimal kalmadı gibi geliyor.

Agzinjn duası canim 🤲🌺Regl 12 13 gün var..ayy insallahh bı tutunmadir kimyasal vs olmasın yarabbimm...inşallah sizinde sağlıcakla bebiş dünyaya getirirsiniz hep bı ümit vardır 🤲🤲
Hadi insallah olur ya daha vakit de varmış beyaz akinti genelde regl öncesi veya gebelik belirtisinde oluyor inşallah tutunmustur 🙏

Hadi insallah olur ya daha vakit de varmış beyaz akinti genelde regl öncesi veya gebelik belirtisinde oluyor inşallah tutunmustur 🙏
Aminn yarabbimm inşallah canım inşallah 🤲🤲 bir haftadır bir şeyler yaşıyorum rabbim hayırlısi ile nasip eder...bu platformda o kadar dertlestigim oldu ki.buradaki anne olmak isteyene nasip etsin 🤲🤲🌺🌺

Kızlar Selamünaleyküm ;
Bugün aşılamamın aşılama gününü saymazsak 12. Günü sizlerin kaçıncı günü ne gibi belirtileriniz oluyor
Benim belirtilerim ; Aşilamadan 2 3 gün sonra başladı
Göğüs ucu hassasiyeti göğüs damar belirginleşmesi
Adet krapları
Kasık ağrıları
Baş ağrısı
Hafif sırt ve bel ağrısı
Çok çok hafif mide bulantısı
Gaz sorunu
Vücut ısı yüksekliği
Bende 12 Ekim'de asilama oldum. İlk günden beri kasık ağrım bel ağrım var. Ve göğüs ağrılarım hala devam ediyor. Dün ağrılardan şüphelenip acile gittim. Bende pcos var geriden gelen yumurtaların büyüdüğünü onun ağrı yaptığını ve rahim duvarının kalın olduğunu söyledi. Beta HCG verdim negatif çıktı. Daha erken dediler ama moralim çok bozuk 😭 benimle aynı şeyi yaşayan var mı ?

Bende 12 Ekim'de asilama oldum. İlk günden beri kasık ağrım bel ağrım var. Ve göğüs ağrılarım hala devam ediyor. Dün ağrılardan şüphelenip acile gittim. Bende pcos var geriden gelen yumurtaların büyüdüğünü onun ağrı yaptığını ve rahim duvarının kalın olduğunu söyledi. Beta HCG verdim negatif çıktı. Daha erken dediler ama moralim çok bozuk 😭 benimle aynı şeyi yaşayan var mı ?
Ben de öyleyim canım ben senden 2 gün sonra aşılama olmuşum. Regl sancisi gibi bisey yaşıyorum şuan yarın regl günüm. Göğüsler ilk günden beri ağrıyor ilk günler meme ucu çok ağrıyordu şimdi komple ağrıyor. Gaz hiç gitmedi benden. Karnım hep sis. Catlatma iğnesini geçtiğimiz çarşamba yaptım bugün 8.gun oluyor evde gebelik testi vardı yapayım dedim negatif çıktı. Ben zaten hamile gibi hissetmiyorum kendimi. Bide kist varmis zaten. Test de negatif çıkınca hepten umudum kalmadı. Sadece adet sancisi rahatsız ediyor. Haftaya kontrole gidicem. Ama benim de moralim çok bozuk...

Ben şimdi doktordan geliyorum 1 haftadır kistten şüpheleniyordum aşılama öncesinde de vardı kist ağrım zaten. Kist varmis kendiliğinden geçer dedi doktorum. Yarın regl günüm ama olmam progestan kullandigim icin.1 hafta sonra kontrole gel dedi. Aşılama tutmamış mıdır ozaman dedim belli olmaz tutmuş da olabilir dedi. Meme ucu hassasiyetim azalmış da olsa var hala ama diğer belirtilerim bitti kasik agrisi vs dünden beri çok bisey yok. Benim umudum kalmadı kendimi hamile gibi hissetmiyorum belirtiler de gidince ve kist de olunca ihtimal kalmadı gibi geliyor.
Canim kan testi yapmadi mi doktor. Bende progestan kullandim ama günümde adet oldum. Umudunu kesme

Canim kan testi yapmadi mi doktor. Bende progestan kullandim ama günümde adet oldum. Umudunu kesme
Aa öyle mi ama ben progestan kullanirken afet olunmuyor geciktiriyor diye biliyordum çok şaşırdım şuan. Ben ozaman yarın regl olurum. Ben kist agrisi olduğundan suphelendip doktorumu aradım normalde kan testine daha çok var yani 1 hafta sonra test yapmam lazım aşılama yapalı daha 6 gün falan oldu çünkü

Ben de öyleyim canım ben senden 2 gün sonra aşılama olmuşum. Regl sancisi gibi bisey yaşıyorum şuan yarın regl günüm. Göğüsler ilk günden beri ağrıyor ilk günler meme ucu çok ağrıyordu şimdi komple ağrıyor. Gaz hiç gitmedi benden. Karnım hep sis. Catlatma iğnesini geçtiğimiz çarşamba yaptım bugün 8.gun oluyor evde gebelik testi vardı yapayım dedim negatif çıktı. Ben zaten hamile gibi hissetmiyorum kendimi. Bide kist varmis zaten. Test de negatif çıkınca hepten umudum kalmadı. Sadece adet sancisi rahatsız ediyor. Haftaya kontrole gidicem. Ama benim de moralim çok bozukgbozukge
Ben de öyleyim canım ben senden 2 gün sonra aşılama olmuşum. Regl sancisi gibi bisey yaşıyorum şuan yarın regl günüm. Göğüsler ilk günden beri ağrıyor ilk günler meme ucu çok ağrıyordu şimdi komple ağrıyor. Gaz hiç gitmedi benden. Karnım hep sis. Catlatma iğnesini geçtiğimiz çarşamba yaptım bugün 8.gun oluyor evde gebelik testi vardı yapayım dedim negatif çıktı. Ben zaten hamile gibi hissetmiyorum kendimi. Bide kist varmis zaten. Test de negatif çıkınca hepten umudum kalmadı. Sadece adet sancisi rahatsız ediyor. Haftaya kontrole gidicem. Ama benim de moralim çok bozuk...
Valla benimde öyle. Ağrıdan duramıyorum ama hamile gibi de hissetmiyorum. Göğüslerim vs benimde şişti. 6 gün kaldı teste 😭 8. Günde negatif çıkınca kan testinde umudum kayboldu. Bı de çok düşük HCG 0.411. biraz daha yüksek çıksa umutlanirfum ama

Back