Ben de öyleyim canım ben senden 2 gün sonra aşılama olmuşum. Regl sancisi gibi bisey yaşıyorum şuan yarın regl günüm. Göğüsler ilk günden beri ağrıyor ilk günler meme ucu çok ağrıyordu şimdi komple ağrıyor. Gaz hiç gitmedi benden. Karnım hep sis. Catlatma iğnesini geçtiğimiz çarşamba yaptım bugün 8.gun oluyor evde gebelik testi vardı yapayım dedim negatif çıktı. Ben zaten hamile gibi hissetmiyorum kendimi. Bide kist varmis zaten. Test de negatif çıkınca hepten umudum kalmadı. Sadece adet sancisi rahatsız ediyor. Haftaya kontrole gidicem. Ama benim de moralim çok bozukgbozukge
Ben de öyleyim canım ben senden 2 gün sonra aşılama olmuşum. Regl sancisi gibi bisey yaşıyorum şuan yarın regl günüm. Göğüsler ilk günden beri ağrıyor ilk günler meme ucu çok ağrıyordu şimdi komple ağrıyor. Gaz hiç gitmedi benden. Karnım hep sis. Catlatma iğnesini geçtiğimiz çarşamba yaptım bugün 8.gun oluyor evde gebelik testi vardı yapayım dedim negatif çıktı. Ben zaten hamile gibi hissetmiyorum kendimi. Bide kist varmis zaten. Test de negatif çıkınca hepten umudum kalmadı. Sadece adet sancisi rahatsız ediyor. Haftaya kontrole gidicem. Ama benim de moralim çok bozuk...
Valla benimde öyle. Ağrıdan duramıyorum ama hamile gibi de hissetmiyorum. Göğüslerim vs benimde şişti. 6 gün kaldı teste
8. Günde negatif çıkınca kan testinde umudum kayboldu. Bı de çok düşük HCG 0.411. biraz daha yüksek çıksa umutlanirfum ama