How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Napıyosunuz kızlar :işsiz:
Benim şapşirik ovulasyon testlerim... 9. Gün sizlere ömür olmuş. Koyuluktan mürekkebi akmis. :KK12: bu testler bana göre değil. Geçen ay da 20 gün koyuydu. Gerçi o zaman hamileymisim.

Eklentiler

• 20160819_144715.jpg
    20160819_144715.jpg
    22,9 KB · Görüntüleme: 34
Evet canim aynen :) "amelie" favorim :KK66:
Aynennnnnn ben de günlerdir profiline bakıyorum :) bayılırım bende amelie ömrümde severek tekrar tekrar izledigim sayılı filmlerden. Hele müzikleri Yann tiersen bi harika :)

en garantisi bence canım doktor dediyse yaptır ne zaman yumurtanın çatladığını söylüyor ona göre ilişki oluyor benim bu ayda tutmazsa özele gidip yumurta takibi istediğimi söylücem
ben bundan önce 2 ay gittim doktorun dediğiyle ovilasyon testim aynı çünkü benim düzelli 27-28 gün adet döngüm bende bu ay olmazsa çatlatma iğnesi aşılama falan ne olursa artık :(

evet kadın biraz garantici sevdim o sebepten hiç bekletmeden hormon testlerimi falan da yaptı dediki aklımızda soru işareti kalmasın sorun olmadığını bil gerekirse 1 yıl beklersin ama eşime de teste gitmesini önerdi o randevu almıştı sonra iptal etti erkekler için daha zor geliyor bu tip testler bende baskı yapmadım nasıl istersen aşkım dedim ama bir gitse ikimizin de içi rahat edecek
Ne iyi doktormus
Ben devlete gittim zar zor binbir bahane sundum da zorla yaptirdim hormon testini
benim eşim kendi istiyor gitmek hatta bu ay olmazsa birlikte yapalım aklımızda soru kalmasın dedi o nedenle özele gideceğim devlette pek keyfi tahlil yapmıyorlar ya
Evet ya devlettekileri doktorlari bu yuzden sevmiyorum aşırı rahatlar

benim eşim kendi istiyor gitmek hatta bu ay olmazsa birlikte yapalım aklımızda soru kalmasın dedi o nedenle özele gideceğim devlette pek keyfi tahlil yapmıyorlar ya
ay maşşallah nşallah gerek kalmaz ama yine de bu konuda acık davranması güzel bir şey

ay maşşallah nşallah gerek kalmaz ama yine de bu konuda acık davranması güzel bir şey
inşallah canım:KK36: ama yaptırması onun açısından iyi olur sigara kullanıyor ve sigara bebek ihtimalini düşürüyor. ben geçen sene kasım ayında her türlü tahlilimi yaptırmıştım her şeyim normaldi yine yaptırayım bakalım vücudun ne zaman ne yapacağı belli olmaz:KK51:

Ne iyi doktormus
Ben devlete gittim zar zor binbir bahane sundum da zorla yaptirdim hormon testini

Evet ya devlettekileri doktorlari bu yuzden sevmiyorum aşırı rahatlar
uğraşmak işlerine gelmiyor birde benim gittiğim devlet hastanesinde doktorlar sürekli yer değiştiriyor bir kadın doğuma bir gebeliğe geciyorlar sürekli doktor değiştirmek işime gelmez yumurta takibi yapılırken

inşallah canım:KK36: ama yaptırması onun açısından iyi olur sigara kullanıyor ve sigara bebek ihtimalini düşürüyor. ben geçen sene kasım ayında her türlü tahlilimi yaptırmıştım her şeyim normaldi yine yaptırayım bakalım vücudun ne zaman ne yapacağı belli olmaz:KK51:
benimki de sigara içiyor bende baktım o gitmiyor bu ay badem ve polen arısütü prolpolis aldım onlar hızlandırıp cogaltıyormuş diye ekim ayına kadar sabredeceğim eğer olmaz ise artık gider diye düşünüyorum

benimki de sigara içiyor bende baktım o gitmiyor bu ay badem ve polen arısütü prolpolis aldım onlar hızlandırıp cogaltıyormuş diye ekim ayına kadar sabredeceğim eğer olmaz ise artık gider diye düşünüyorum
:KK51::KK51:inşallah ikna edersin gider canım ama çok üstüne gitme daha çok soğur. benim eşimde bana kendini kanıtlamak için gidiyor bak bende problem yok dercesine:KK70:işte kimisi kanıta gerek var kimisi yok gözüyle bakıyorlar erkeklikleri eksilecek sanki:sinirli:

Back