- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi melekler-engelchen
bende 12. gün giderim o zaman aklımda olsun ama inşallah gerek kalmazyarın gideceğim canım 12. gün oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende 12. gün giderim o zaman aklımda olsun ama inşallah gerek kalmazyarın gideceğim canım 12. gün oluyor
ne kadar şanslısın eşinde razı senle doktora gitmeyebenim eşim kendi istiyor gitmek hatta bu ay olmazsa birlikte yapalım aklımızda soru kalmasın dedi o nedenle özele gideceğim devlette pek keyfi tahlil yapmıyorlar ya
Evet canim aynen :) "amelie" favorim@kutuphanekedisi profilindeki kadının cok ilginç filmleri var.
aynen canım o dedi gidelim baktıralım diye hatta ben dedim 1 sene dolmadan bakmazlar olsun 1 senedir deniyoruz deriz dedine kadar şanslısın eşinde razı senle doktora gitmeye
Napıyosunuz kızlar
Benim şapşirik ovulasyon testlerim... 9. Gün sizlere ömür olmuş. Koyuluktan mürekkebi akmis. bu testler bana göre değil. Geçen ay da 20 gün koyuydu. Gerçi o zaman hamileymisim.
Aynennnnnn ben de günlerdir profiline bakıyorum :) bayılırım bende amelie ömrümde severek tekrar tekrar izledigim sayılı filmlerden. Hele müzikleri Yann tiersen bi harika :)Evet canim aynen :) "amelie" favorim
6. gün derken reglin 6. günü mü
ben bundan önce 2 ay gittim doktorun dediğiyle ovilasyon testim aynı çünkü benim düzelli 27-28 gün adet döngüm bende bu ay olmazsa çatlatma iğnesi aşılama falan ne olursa artıken garantisi bence canım doktor dediyse yaptır ne zaman yumurtanın çatladığını söylüyor ona göre ilişki oluyor benim bu ayda tutmazsa özele gidip yumurta takibi istediğimi söylücem
Ne iyi doktormusevet kadın biraz garantici sevdim o sebepten hiç bekletmeden hormon testlerimi falan da yaptı dediki aklımızda soru işareti kalmasın sorun olmadığını bil gerekirse 1 yıl beklersin ama eşime de teste gitmesini önerdi o randevu almıştı sonra iptal etti erkekler için daha zor geliyor bu tip testler bende baskı yapmadım nasıl istersen aşkım dedim ama bir gitse ikimizin de içi rahat edecek
Evet ya devlettekileri doktorlari bu yuzden sevmiyorum aşırı rahatlarbenim eşim kendi istiyor gitmek hatta bu ay olmazsa birlikte yapalım aklımızda soru kalmasın dedi o nedenle özele gideceğim devlette pek keyfi tahlil yapmıyorlar ya
Bu ay ben de 21. gun progesteron testi yaptırayım diyorum. Ozele gidecegim ama devlette dilim yandıbenim eşimde sorun yapmıyor 25 ağustos da randevu alıcam ben 21.gün progesteron tahlili yaptırıcam oda doktorun istediği tahlillerini :)
ay maşşallah nşallah gerek kalmaz ama yine de bu konuda acık davranması güzel bir şeybenim eşim kendi istiyor gitmek hatta bu ay olmazsa birlikte yapalım aklımızda soru kalmasın dedi o nedenle özele gideceğim devlette pek keyfi tahlil yapmıyorlar ya
bana 10. günü pik olmuş gibi geldi ama değerlendirdin mi 10. günü? bilinçli mi yaptın çünkü 6. gün baya koyu çıkmışevet reglin 6. günü başladım. bugün 10. gün. pik olmadı belki de daha bilmiyorum ki.
inşallah canım ama yaptırması onun açısından iyi olur sigara kullanıyor ve sigara bebek ihtimalini düşürüyor. ben geçen sene kasım ayında her türlü tahlilimi yaptırmıştım her şeyim normaldi yine yaptırayım bakalım vücudun ne zaman ne yapacağı belli olmazay maşşallah nşallah gerek kalmaz ama yine de bu konuda acık davranması güzel bir şey
uğraşmak işlerine gelmiyor birde benim gittiğim devlet hastanesinde doktorlar sürekli yer değiştiriyor bir kadın doğuma bir gebeliğe geciyorlar sürekli doktor değiştirmek işime gelmez yumurta takibi yapılırkenNe iyi doktormus
Ben devlete gittim zar zor binbir bahane sundum da zorla yaptirdim hormon testini
Evet ya devlettekileri doktorlari bu yuzden sevmiyorum aşırı rahatlar
Aynen canim ayni duygulari paylasiyoruzAynennnnnn ben de günlerdir profiline bakıyorum :) bayılırım bende amelie ömrümde severek tekrar tekrar izledigim sayılı filmlerden. Hele müzikleri Yann tiersen bi harika :)
benimki de sigara içiyor bende baktım o gitmiyor bu ay badem ve polen arısütü prolpolis aldım onlar hızlandırıp cogaltıyormuş diye ekim ayına kadar sabredeceğim eğer olmaz ise artık gider diye düşünüyoruminşallah canım ama yaptırması onun açısından iyi olur sigara kullanıyor ve sigara bebek ihtimalini düşürüyor. ben geçen sene kasım ayında her türlü tahlilimi yaptırmıştım her şeyim normaldi yine yaptırayım bakalım vücudun ne zaman ne yapacağı belli olmaz
özelde çok bahalı ya 70 tl dedi bizim buradaki özelBu ay ben de 21. gun progesteron testi yaptırayım diyorum. Ozele gidecegim ama devlette dilim yandı
inşallah ikna edersin gider canım ama çok üstüne gitme daha çok soğur. benim eşimde bana kendini kanıtlamak için gidiyor bak bende problem yok dercesineişte kimisi kanıta gerek var kimisi yok gözüyle bakıyorlar erkeklikleri eksilecek sankibenimki de sigara içiyor bende baktım o gitmiyor bu ay badem ve polen arısütü prolpolis aldım onlar hızlandırıp cogaltıyormuş diye ekim ayına kadar sabredeceğim eğer olmaz ise artık gider diye düşünüyorum