How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

canım seninki zaten normal o nedenle doktor normal demiştir ama gülbenin 0,05 çıkmış yanında küçük işaretide var valla progestan yumurtlama ile ilgiliydi sanırım canım ya doktor daha iyi bilgi verir sen ona göster şimdi biz ne desek boş
Yarın sabah onu bir sorayım muhtemelen reglin 4. Günü diye o kadar düşüktür die tahmin ediyorum normalde ne zaman bakılıyor acaba çok saol seker

Ay ne guzel benimde annem olaydida doya doya sarilaydim :KK51:kafa dagit tabi canim ya surekli dusunmekten helak oluyoz alnimiza ne yazildiysa yasiyoruz ustumuze duseni yapalimda
Canim yaa deme oyle :(
Aynen oyle ben zaten duzenli iliskiye girmisim o gunlerde olmus. Gerisi tamamen kader kismet sans. Ne yaparsak yapalim dedigin gibi ne yazildiysa onu yasiyoruz o yuzden daha cesurum artik. Basima ne gelirse gelsin... Ben elimden geleni yapiyorum gerisine mudahale edemiyorum.

Kızlar ben doktordan çıktım prolaktin zamanlama itibari ile doğru sonuç vermez telaslanacak bir şey yok dedi dün ovulasyon testi yapmıştım yine silik çıkmıştı ve yumurtam bu gece çatlamış zerre ağrım vs olmadı bugün yarın ve salı günü ilişki olmalı dedi henüz reglim in 12. Gunundeyim ve dongum uzun olduğu halde erken yumurtluyorum demekki

Aslında o zaman ovu testi yerine doktor kontrolü yumurta takibi daha mantıklı sanki
Evet bende çok sasirdim nede olsa yumurtlama dönemine daha çok var die rahat davranıyordum ki dün çatlamış inşallah kacirmamisimdir belki her marka öyle değildir ama ben Laboquick kullanıyorum belki daha kaliteli bir şey doğru sonuç verebilir

Evet bende çok sasirdim nede olsa yumurtlama dönemine daha çok var die rahat davranıyordum ki dün çatlamış inşallah kacirmamisimdir belki her marka öyle değildir ama ben Laboquick kullanıyorum belki daha kaliteli bir şey doğru sonuç verebilir

Valla benim de laboquick... neyse bakalım hayırlısı :)

Kızlar ben doktordan çıktım prolaktin zamanlama itibari ile doğru sonuç vermez telaslanacak bir şey yok dedi dün ovulasyon testi yapmıştım yine silik çıkmıştı ve yumurtam bu gece çatlamış zerre ağrım vs olmadı bugün yarın ve salı günü ilişki olmalı dedi henüz reglim in 12. Gunundeyim ve dongum uzun olduğu halde erken yumurtluyorum demekki

aa prolaktini zamansız yaptı heralde neyse diğerleri güzeldi zaten onlar için bir şey demedi dimi. ya bu yumurtlama işini anlamadım ben adetten sonra gün aşırı değerlendiriyorum canım bu ay kaçırdıysan bile diğer ay aklında olsun. yaptığım ovulasyonları ovulasyon forumuna attım daha çatlama olmamış dediler onlar daha deneyimli ya bakalım başladım bu ay sonunu getircem belki yakalarım yakalayamazsamda canım sağolsun gün aşırı yapıyom nasıl olsa:KK48: bende Laboquick kullanıyorum daha kalitelisine para veremem valla

Günaydın kizlar gulbensworld gulbensworld canim ben bi ay yapmistim ovulasyon testi diger gunlere göre daha koyu olusuna bakmistim benimki de hic tam koyu olmamisti sadece hamileyken asiri koyuydu Emineeemm Emineeemm dikkat et kendine buyuklerin ellerinden kucuklerin gozlerinden operim :) bir garip oblomov bir garip oblomov bu ay senden cok umutluyum bekliyorum:) bende daha adet olmadim bugun de olmasam keske pazara gidecegiz rahat rahat alayim meyvemi sebzemi agrisiz sizisiz :) hayatimda ilk kez gecikiyorum ilaclardan sanirim

Günaydın kizlar gulbensworld gulbensworld canim ben bi ay yapmistim ovulasyon testi diger gunlere göre daha koyu olusuna bakmistim benimki de hic tam koyu olmamisti sadece hamileyken asiri koyuydu Emineeemm Emineeemm dikkat et kendine buyuklerin ellerinden kucuklerin gozlerinden operim :) bir garip oblomov bir garip oblomov bu ay senden cok umutluyum bekliyorum:) bende daha adet olmadim bugun de olmasam keske pazara gidecegiz rahat rahat alayim meyvemi sebzemi agrisiz sizisiz :) hayatimda ilk kez gecikiyorum ilaclardan sanirim
ay canım keşke bu ay tutsa hepimiz güzel haberler versek benim daha çok çalışmam lazım ovu testlerim bizim yorumladığımız gibi değilmiş daha çatlamamış bakalım devma edicem eylülde sonuç belli olcak:KK48:

Bu ay ovulasyon testim hiç koyulasmadi bu arada
Off ovu testine de guvenemezsek neye guvenicez ya. Akıntı da yakalamadim bu ay. Doktor kontrolu sart desene :işsiz:
Allahim hamile kalmak ne zormus meger, millet patır patır nasil doguruyor anlamiyorum :işsiz:
ay canım keşke bu ay tutsa hepimiz güzel haberler versek benim daha çok çalışmam lazım ovu testlerim bizim yorumladığımız gibi değilmiş daha çatlamamış bakalım devma edicem eylülde sonuç belli olcak:KK48:
O zaman calismalara devam canim :KK48:
Kizlar nasilsinizz?

Ben bugun sogan kurunu biraktim. 10 gun icmis oldum boylelikle :KK66: hayirlisi bakalim...
Ben senden de umutluyum bu ay canim hadi hayırlısı olsun :)

kızlar saat 11de ovu testi yaptım yine koyulaşmaya başladı bence 10. gün olan yanılttı beni bakalım inşallah haftaya tam koyu çizgiyi görürüm:KK68:foto atamıyorum iş yeri baya kalabalık:KK51:sakinleyince atarım :KK48:
Ayy hadi bakalim, su aralar koyulasmasi bat tarihine gore en mantiklsi zatenn ;)

Back