- 11 Ocak 2016
- 1.271
- 1.868
- 133
- 34
- Konu Sahibi melekler-engelchen
kızlar benim bugün kasıklarımda bi ağrı var karnım şiş adet olucakmışım gibi dün pik oldu niye böyle oldum acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla canım ben de erken yumurtladım bu aysaat birde yine yapcam canım bakalım ne olacak bana da öyle gibi geliyor ama adet döngüsü 33 gün olan biri için çokta erken geliyor bana ama erken yumurtlama dedikleri şeyde böyle olsa gerek diyede düşünüyorumiyice nevrim döndü benim
Ya o agrılara bakarsak benim de düne kadar agrım vardı. Bugün yok gibi. Bilmiyorum yani gercekten vucudumuz cok ilgincbirde 10. 11. ve 12. gün ciddi ağrılarım oldu hele 12. gün oturamıyordum 13. gün ve bugün hiç bir şeyim yok
yumurta dölleniyor olmasınkızlar benim bugün kasıklarımda bi ağrı var karnım şiş adet olucakmışım gibi dün pik oldu niye böyle oldum acaba
Canim sen bosver simdilkk testi falan. Yapabildiginiz kadar degerlendirin her firsatiherkesin 14. gün kopkoyu olur benim açıldıkça açıldı
ayyy inşallahhh canım bilmiyorum ama dün yoktu bugün olmaya başladıyumurta dölleniyor olmasın
durmak yok yola devam canımCanim sen bosver simdilkk testi falan. Yapabildiginiz kadar degerlendirin her firsati
canım yeni bat veririm.şuan beklemedeyim
e yumurtlamada böyle ağrı oluyor zaten benim her ay oluyorkızlar benim bugün kasıklarımda bi ağrı var karnım şiş adet olucakmışım gibi dün pik oldu niye böyle oldum acaba
benim yumurtlamam çarşamba ve dundu canım bugun ovilasyon tesim silik yumurtlama yok görünüyore yumurtlamada böyle ağrı oluyor zaten benim her ay oluyor
bazen testler sapabiliyormuş yani günü gününe aynı göstermiyor dedi doktorum evde 20 tane falan ovulasyon testi var yapmıyorum o sebepten doktora yumurtalık takibi yaptıracağım bu ay o zaman o ağrı ne zaman oluyor bende anca anlayabileceğim:)benim yumurtlamam çarşamba ve dundu canım bugun ovilasyon tesim silik yumurtlama yok görünüyor
bilmiyorum doktora gidemiyorum her zaman ki iş yüzündenbazen testler sapabiliyormuş yani günü gününe aynı göstermiyor dedi doktorum evde 20 tane falan ovulasyon testi var yapmıyorum o sebepten doktora yumurtalık takibi yaptıracağım bu ay o zaman o ağrı ne zaman oluyor bende anca anlayabileceğim:)
ya aslında oda cok gerekli mi bilmiyorum ama doktor gel bakalım dediği için yarın gideceğim batımın 12. günü oluyor.bilmiyorum doktora gidemiyorum her zaman ki iş yüzünden
en garantisi bence canım doktor dediyse yaptır ne zaman yumurtanın çatladığını söylüyor ona göre ilişki oluyor benim bu ayda tutmazsa özele gidip yumurta takibi istediğimi söylücemya aslında oda cok gerekli mi bilmiyorum ama doktor gel bakalım dediği için yarın gideceğim batımın 12. günü oluyor.
peki ne zaman gel dedi doktorun adetin kaçıncı günü?bazen testler sapabiliyormuş yani günü gününe aynı göstermiyor dedi doktorum evde 20 tane falan ovulasyon testi var yapmıyorum o sebepten doktora yumurtalık takibi yaptıracağım bu ay o zaman o ağrı ne zaman oluyor bende anca anlayabileceğim:)
yarın gideceğim canım 12. gün oluyorpeki ne zaman gel dedi doktorun adetin kaçıncı günü?
evet kadın biraz garantici sevdim o sebepten hiç bekletmeden hormon testlerimi falan da yaptı dediki aklımızda soru işareti kalmasın sorun olmadığını bil gerekirse 1 yıl beklersin ama eşime de teste gitmesini önerdi o randevu almıştı sonra iptal etti erkekler için daha zor geliyor bu tip testler bende baskı yapmadım nasıl istersen aşkım dedim ama bir gitse ikimizin de içi rahat edeceken garantisi bence canım doktor dediyse yaptır ne zaman yumurtanın çatladığını söylüyor ona göre ilişki oluyor benim bu ayda tutmazsa özele gidip yumurta takibi istediğimi söylücem
benim eşim kendi istiyor gitmek hatta bu ay olmazsa birlikte yapalım aklımızda soru kalmasın dedi o nedenle özele gideceğim devlette pek keyfi tahlil yapmıyorlar yaevet kadın biraz garantici sevdim o sebepten hiç bekletmeden hormon testlerimi falan da yaptı dediki aklımızda soru işareti kalmasın sorun olmadığını bil gerekirse 1 yıl beklersin ama eşime de teste gitmesini önerdi o randevu almıştı sonra iptal etti erkekler için daha zor geliyor bu tip testler bende baskı yapmadım nasıl istersen aşkım dedim ama bir gitse ikimizin de içi rahat edecek