How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

saat birde yine yapcam canım bakalım ne olacak bana da öyle gibi geliyor ama adet döngüsü 33 gün olan biri için çokta erken geliyor bana ama erken yumurtlama dedikleri şeyde böyle olsa gerek diyede düşünüyorum:KK70:iyice nevrim döndü benim:confused:
Valla canım ben de erken yumurtladım bu ay
Sen bi de sogan kürü yapıyorsun belki de onun etkisidir bilemedim ki :)
birde 10. 11. ve 12. gün ciddi ağrılarım oldu hele 12. gün oturamıyordum 13. gün ve bugün hiç bir şeyim yok:KK64:
Ya o agrılara bakarsak benim de düne kadar agrım vardı. Bugün yok gibi. Bilmiyorum yani gercekten vucudumuz cok ilginc :KK53:

20160819_130739.jpg

benim yumurtlamam çarşamba ve dundu canım bugun ovilasyon tesim silik yumurtlama yok görünüyor
bazen testler sapabiliyormuş yani günü gününe aynı göstermiyor dedi doktorum evde 20 tane falan ovulasyon testi var yapmıyorum o sebepten doktora yumurtalık takibi yaptıracağım bu ay o zaman o ağrı ne zaman oluyor bende anca anlayabileceğim:)

bazen testler sapabiliyormuş yani günü gününe aynı göstermiyor dedi doktorum evde 20 tane falan ovulasyon testi var yapmıyorum o sebepten doktora yumurtalık takibi yaptıracağım bu ay o zaman o ağrı ne zaman oluyor bende anca anlayabileceğim:)
bilmiyorum doktora gidemiyorum her zaman ki iş yüzünden :(

ya aslında oda cok gerekli mi bilmiyorum ama doktor gel bakalım dediği için yarın gideceğim batımın 12. günü oluyor.
en garantisi bence canım doktor dediyse yaptır ne zaman yumurtanın çatladığını söylüyor ona göre ilişki oluyor benim bu ayda tutmazsa özele gidip yumurta takibi istediğimi söylücem

peki ne zaman gel dedi doktorun adetin kaçıncı günü?

en garantisi bence canım doktor dediyse yaptır ne zaman yumurtanın çatladığını söylüyor ona göre ilişki oluyor benim bu ayda tutmazsa özele gidip yumurta takibi istediğimi söylücem
evet kadın biraz garantici sevdim o sebepten hiç bekletmeden hormon testlerimi falan da yaptı dediki aklımızda soru işareti kalmasın sorun olmadığını bil gerekirse 1 yıl beklersin ama eşime de teste gitmesini önerdi o randevu almıştı sonra iptal etti erkekler için daha zor geliyor bu tip testler bende baskı yapmadım nasıl istersen aşkım dedim ama bir gitse ikimizin de içi rahat edecek

evet kadın biraz garantici sevdim o sebepten hiç bekletmeden hormon testlerimi falan da yaptı dediki aklımızda soru işareti kalmasın sorun olmadığını bil gerekirse 1 yıl beklersin ama eşime de teste gitmesini önerdi o randevu almıştı sonra iptal etti erkekler için daha zor geliyor bu tip testler bende baskı yapmadım nasıl istersen aşkım dedim ama bir gitse ikimizin de içi rahat edecek
benim eşim kendi istiyor gitmek hatta bu ay olmazsa birlikte yapalım aklımızda soru kalmasın dedi o nedenle özele gideceğim devlette pek keyfi tahlil yapmıyorlar ya

Back