How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Allahım yarabbim ya çok istediğimizden olmuyor bilmiyorum ya valla böyle duydukca bana geliyorlar arkadaşım korunmayı bıraktığı 2 ay gelmeden hamile kaldı biz yıllarca uğraşalım tık yok :KK43:
Ama dusunsene ne guzel bi gidiyosun 16 haftalik olmus :) bi de ilac icmis kucuk 3 yasinda falan cocugu varmis o surekli kucagindaymis falan :)

Ama dusunsene ne guzel bi gidiyosun 16 haftalik olmus :) bi de ilac icmis kucuk 3 yasinda falan cocugu varmis o surekli kucagindaymis falan :)
ya benim dayımın gelinide aynı oldu oda aynı bu kadarlık falan öğrendi hatta öğrendi bi hafta sonra falan cinsiyetini öğrendi o her ay adet olmuş ondan anlamamış ay insan anlamazmı bilmiyorum yaşamadığımız için bu duyguyu :KK61::cry:

Kizlar bunlar da bugun yaptigim testle son lh testlerim. Boylelikle yumurtanin catladiginda tamamen emin olmus oldum : ) 7., 9. 11. 13. 15. Gunler degerlendirildi :) bundan sonra spontane takilacagim :D cift cizgili testi, 2 hafta sonra da gostermek istiyorum kizlar allah nasip ederse ;) KK' daki isteyen herkes elbet bir gun cift cizgiyi gorecekkkkkk insallahhhhh :) amin allahimmmmm...
IMG_20160819_112129-1.jpg

ya benim dayımın gelinide aynı oldu oda aynı bu kadarlık falan öğrendi hatta öğrendi bi hafta sonra falan cinsiyetini öğrendi o her ay adet olmuş ondan anlamamış ay insan anlamazmı bilmiyorum yaşamadığımız için bu duyguyu :KK61::cry:
Benim bi kurtajim var ben ogrenmeden once hamileyim diyodum :) onlar beklemiyo ya dinlemiyolar kendilerini ondan bence

Kizlar bunlar da bugun yaptigim testle son lh testlerim. Boylelikle yumurtanin catladiginda tamamen emin olmus oldum : ) 7., 9. 11. 13. 15. Gunler degerlendirildi :) bundan sonra spontane takilacagim :KK70: cift cizgili testi, 2 hafta sonra da gostermek istiyorum kizlar allah nasip ederse :KK66: KK' daki isteyen herkes elbet bir gun cift cizgiyi gorecekkkkkk insallahhhhh :) amin allahimmmmm...
Eki Görüntüle 1872648
Sunlardan herhangi biri lh yerine hcg yazilariyla gelsiiinnnn :)

Hmm tamam o zaman bende cok inanmam boyle seylere de denersem de bi sey kaybetmem deneyecegim bu ay zaten dogum kontrol hapindan sonra kistim oluyo benim hep ona da iyi gelir :)
aynen canım kistin oluştuysa ona etki eder en azından
10. Gun canim benim de :KK66:

BU AYLIK OVİLASYONUMU BU SON TESTLE TAMAMLAMIŞ BULUNUYORUM 15 GÜN SONRA BELİR NASİP BAKALIM :KK43:

Kizlar bunlar da bugun yaptigim testle son lh testlerim. Boylelikle yumurtanin catladiginda tamamen emin olmus oldum : ) 7., 9. 11. 13. 15. Gunler degerlendirildi :) bundan sonra spontane takilacagim :KK70: cift cizgili testi, 2 hafta sonra da gostermek istiyorum kizlar allah nasip ederse :KK66: KK' daki isteyen herkes elbet bir gun cift cizgiyi gorecekkkkkk insallahhhhh :) amin allahimmmmm...
Eki Görüntüle 1872648

ay kızlar maşallahınız var bende hepsini atayım ama benimkinin sizinkiyle uzaktan yakından alakası yok kafam karışıyor 10. gün nasıl koyu çıktı diye. hadi inşallah güzel haberlerinizi alalım bu ay :KK36:

Eki Görüntüle 1872648
aramızda 1 gün var sanırım ay batlarımız yakın inşallah 2 hafta sonra güzel haberler alırız :(:dua::dua:

ay kızlar maşallahınız var bende hepsini atayım ama benimkinin sizinkiyle uzaktan yakından alakası yok kafam karışıyor 10. gün nasıl koyu çıktı diye. hadi inşallah güzel haberlerinizi alalım bu ay :KK36:
Amin canimmm insallahhhhh :)

Olsun sen at yine de canim hepsini alt alta koyup cek gonder . Burda ne kadar cok cift cizgi gorursek sans getirir belki :D totem yapalim... Herkes cift cizgili lh testlerini atsin :) HCG'lerin provasi olsun :D

Eki Görüntüle 1872648
Oh ne güzel degerlendirerek gecirilmis yumurtlama günleri
Artık darısı HCG testine :)

Ya senin de sanki giderek acılıyor. Galiba 10. gün catlama olmus o_O
saat birde yine yapcam canım bakalım ne olacak bana da öyle gibi geliyor ama adet döngüsü 33 gün olan biri için çokta erken geliyor bana ama erken yumurtlama dedikleri şeyde böyle olsa gerek diyede düşünüyorum:KK70:iyice nevrim döndü benim:confused:

Merhaba Arkadaşlar.

Eylül yada ekimde hamile olmayı planlayan arkadaşlar nasıl tedavi uyguladiniz? Neler yaptınız hamile kalmak için tecrübelerinizi yazarsaniz daha faydalı ve bereketli olur bu grup.

Herkese sevgiler, saygılar. ..

BAT TARİHLERI VE UYGULAMALAR

@Masal_ayaz 1 Eylül

@Emineeemm 1 Eylül (soğan kürü uygulayacak )

@Gazel2110 1 Eylül (Soğan kürü uygulayacak )

@kutuphanekedisi 3 Eylül ( soğan kürü ve ovulasyon test uygulayacak)

M melekler-engelchen 3 Eylül ( ovulasyon test)

@titiz gelin 3 Eylül

ayavuz18 ayavuz18 3 Eylül

@ismetbeyinbiricikhanimi 5 Eylül

@YESIMBOZ 5 Eylül

@Asuszooad 6 Eylül

bir garip oblomov bir garip oblomov 8 Eylül (soğan kürü uygulayacak )

@birdgirl 8 Eylül

@i006 8 Eylül

@dimaam 9 Eylül

@maya_gallo 11 Eylül (Klomen kullanacak doktor kontrolünde)

@LadeyNa 12 Eylül

@mtkt 15 Eylül

@yeni_ay 15 Eylül (ovulasyon test uygulayacak)

@yagmur0790 18 Eylül

@Ayla ak 20 Eylül

diğer gruptan hop buraya inşallah burası uğurlu gelir bat 16 eylül

Back