How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

bana 10. günü pik olmuş gibi geldi ama değerlendirdin mi 10. günü? bilinçli mi yaptın çünkü 6. gün baya koyu çıkmış
yok ya bilinçli değil. benim testler hep koyu çıkıyor zaten. 6. gün bakalım nasıl çıkacak diye merak ettim. çatlama akıntısı gelmedi daha. geçen ay 13. 14. gün gelmişti. bugün 10. gün akşam değerlendiririm belki uyuyup kalmazsam. akıntıyı bekleyeceğim. bakalım o gün test nasıl çıkacak? bu testler bende işe yaramıyor. rastgele kafama göre takılıyorum. :KK51:

yok ya bilinçli değil. benim testler hep koyu çıkıyor zaten. 6. gün bakalım nasıl çıkacak diye merak ettim. çatlama akıntısı gelmedi daha. geçen ay 13. 14. gün gelmişti. bugün 10. gün akşam değerlendiririm belki uyuyup kalmazsam. akıntıyı bekleyeceğim. bakalım o gün test nasıl çıkacak? bu testler bende işe yaramıyor. rastgele kafama göre takılıyorum. :KK51:
bende mi senin gibiyim acaba ben ilk defa bu ay yaptım 10. gün çok ağrım olmuştu ve bildiğin koyu çıktı şaşırdım sonra git gide silikleşti bugün 14. gün baya silikti fotoda atmıştım benim döngüm 33 gün yani normalde daha çok var yumurtlamama erken mi yumurtladım diye düşünüp duruyorum:KK51:

bende mi senin gibiyim acaba ben ilk defa bu ay yaptım 10. gün çok ağrım olmuştu ve bildiğin koyu çıktı şaşırdım sonra git gide silikleşti bugün 14. gün baya silikti fotoda atmıştım benim döngüm 33 gün yani normalde daha çok var yumurtlamama erken mi yumurtladım diye düşünüp duruyorum:KK51:

erken yumurtladın demek ki... benim adet döngüm 35 gün. ben hiç anlamıyorum bu işlerden. bak bu da geçen ay ki ovu testim. 11. günden itibaren başlıyor 11-12 diye devam ediyor... 1469278145791-774386750.jpg

erken yumurtladın
demek ki... benim adet döngüm 35 gün. ben hiç anlamıyorum bu işlerden. bak bu da geçen ay ki ovu testim. 11. günden itibaren başlıyor 11-12 diye devam ediyor...Eki Görüntüle 1872792
senin sürekli koyu kalmış :KK53: çok ilginç benim gittikçe silikleşti
bak bunlarda benimkiler ama ben seninkiler kadar koyu çizgi görmedim daha bakalım devam edicem nasıl çıkacak açıklık devam ederse 10. gün yumurtladım ama koyulaşırsa yeni yumurtluyom diyeceğim:mad:
20160819_130739.jpg CYMERA_20160819_121539.jpg

kızlar yarın doktora gideceğim ama sizle de payalaayım sanki normal gibi değil mi her sey

Eklentiler

• 1.JPG
    1.JPG
    45,2 KB · Görüntüleme: 42
ben hiç anlamıyorum bu işlerden de progesteron ne acaba reglimin 4. günü id o sebepten mi acaba

benimde progesteron 1,04 çıkmıştı canım doktor normal demişti senin sonuçlarında normal gibi bana kalırsa

canım seninki zaten normal o nedenle doktor normal demiştir ama gülbenin 0,05 çıkmış yanında küçük işaretide var valla progestan yumurtlama ile ilgiliydi sanırım canım ya doktor daha iyi bilgi verir sen ona göster şimdi biz ne desek boş

Kizlar herkese selamlar. Bugun asiri yogundu hic cuma gibi degildi :((

Hala sag tarafimda batma devam ediyo rahimde ara ara kramp gibi oluyo ama cok kisa bugun 2-3 sefer oldu. Kendimi dinledigimden degil is yaparken bile farkedilecek gibiydi meret. Ya regle hazirlik var ya da bebege :) Emineeemm Emineeemm in dedigi gibi %50 :D

Kizlar herkese selamlar. Bugun asiri yogundu hic cuma gibi degildi :KK43:(

Hala sag tarafimda batma devam ediyo rahimde ara ara kramp gibi oluyo ama cok kisa bugun 2-3 sefer oldu. Kendimi dinledigimden degil is yaparken bile farkedilecek gibiydi meret. Ya regle hazirlik var ya da bebege :) Emineeemm Emineeemm in dedigi gibi %50 :KK70:
inşallah bebektir :KK36: benimde bugün sol göğüsümün ucuna iğne batırdılar sanki ama önemsemedim kolum seğirdi göğüsüm pırtladı midem yandı oram o oldu buram bu oldu demicem bu ay:KK70: sadece ovuda koyu gördüğüm 3 gün kasık ağrım vardı şu an rahatım çok şükür:KK36:

inşallah bebektir :KK36: benimde bugün sol göğüsümün ucuna iğne batırdılar sanki ama önemsemedim kolum seğirdi göğüsüm pırtladı midem yandı oram o oldu buram bu oldu demicem bu ay:KK70: sadece ovuda koyu gördüğüm 3 gün kasık ağrım vardı şu an rahatım çok şükür:KK36:
Hahahaha :D insallah hepimizin yuzu guler bu ay :KK200::anneadayı: Aynen bende dinlememe taraftariyim. Anneme gidiyorum haftasonu icin hem kafa dagitmis olurum hemde onlari gorurum iyi olur :) Sonra zaten normal sartlarda bata 1 hafta kalmis olcak :)

Hahahaha :KK70: insallah hepimizin yuzu guler bu ay :KK200::anneadayı: Aynen bende dinlememe taraftariyim. Anneme gidiyorum haftasonu icin hem kafa dagitmis olurum hemde onlari gorurum iyi olur :) Sonra zaten normal sartlarda bata 1 hafta kalmis olcak :)

Ay ne guzel benimde annem olaydida doya doya sarilaydim :KK51:kafa dagit tabi canim ya surekli dusunmekten helak oluyoz alnimiza ne yazildiysa yasiyoruz ustumuze duseni yapalimda gerisi Allaha kaliyor

canım seninki zaten normal o nedenle doktor normal demiştir ama gülbenin 0,05 çıkmış yanında küçük işaretide var valla progestan yumurtlama ile ilgiliydi sanırım canım ya doktor daha iyi bilgi verir sen ona göster şimdi biz ne desek boş
ay fark etmemişim 0,5 zannettim anladım doktora bir sorarsın inşallah bir sorun olmaz

Hep tamam vakmayacam diorm ama merak ediyrm elim hep foruma gelio resmn tum gun bu sayfadaym:) aa hastalil gibi biseymis. Bakaym son kik ne yazmis . Bakaym kiminki pozitf belirtileri nelermis:) okul acilsada geecek hayata donsek. Boyle bebek de olsa anne saglkli olmayacak haha:)

senin sürekli koyu kalmış :KK53: çok ilginç benim gittikçe silikleşti
bak bunlarda benimkiler ama ben seninkiler kadar koyu çizgi görmedim daha bakalım devam edicem nasıl çıkacak açıklık devam ederse 10. gün yumurtladım ama koyulaşırsa yeni yumurtluyom diyeceğim:mad:
Eki Görüntüle 1872799 Eki Görüntüle 1872800
ne güzel testleriniz var yaa. çok net yumurtlamışsın. ben bu testlerle günü tutturamıyorum. ama olsun geçen ay kimyasal da olsa hamile kaldım. :KK51:kaçıncı günler ilişki oldu onu bile bilmiyorum. bu ay hiç olmazsa dikkat ederdim. 27 aylık kızım var. onu uyutmaya çalışırken hep ben uyuya kalıyorum. bizim iş yaş. :anne:

Back