EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

kızlar giriyorum tam cevap yazcam iş çıkıyor kapatıyorum sayfayı

ismetbeyinbiricikhanimi canım değerlendir sen içinde durur spermler merak etme

Kuzugiller aynen dediğin gibi evlilik ilerledikçe yüzsüzleşiyoruzgerçi bizde utanma hiç olmadı ama eşimde bir tek tuvaletten çıktıktan sonra girmeyeyim diye kilitleme huyu vardı kokuyor girme derdi

Y YESIMBOZ sende bendensin valla hamile kalsam uykudan anlamam hiç her akşam 9 dedim mi ben mortingen strayze yatakta buluyom kendimiz gözlerim kapanıyor

Valla canım napcam bilemedim ovu testi bana şart bidaha ki aya niyetliyim bakalım. Herşey nasip bi yerde de yaa yumurtlamadan 1 hafta önce hamile kalan varmış nette okudum demekti çok kafaya takmamak :)

Valla canım o kadar detaylı bilemiyorum ama siz degerlendirin yani ne olacak :) Bak zaten sehir dısına gidiyormussunuz bugunden sperm olsun iceride
Bide o var işte ya çıkıyorlar dışarı çıkmasınlar diye gece hiç kalkmıyorum sabah uyaninca tuvalete gidiyorum illa geri çıkıyor onu da anlamadım hadi 72 saat yaşıyordu

Bide o var işte ya çıkıyorlar dışarı çıkmasınlar diye gece hiç kalkmıyorum sabah uyaninca tuvalete gidiyorum illa geri çıkıyor onu da anlamadım hadi 72 saat yaşıyordu
Evet, cıkıyor ve sen ne yaparsan yap gene de cıkacak onlar ama gidenler de gidiyor yani iceri. Cıkanlardan kac kat fazla sperm gidiyor biliyor musun :)
Bu kadar kücük ayrıntılara takılma canım cidden sen iliskini yasamaya bak, hayırlısıyla olacagı zaman olur zaten :)

Aynen aynen kendimi yeteri kadar geriyor zaten eşimi stres yapamayım diye yok yumurtlama yok öyle filan diye hiç kafasını bulandırmiyorum canı ne zaman isterse

Hahahah simdi konustum onunla, ben hemn yemekten once olsun dedim, her dakika onemli. O da ben ac karna hic bisey yapamam dedi kismet artik canim ya. :)

Emineeemm 'in taktigi ile cıbıl karsıla adamı, belki dayanamaz

Ay bu muhabbetin uzerine artik topicteki her kadin ciplak karsilicak esini hahaha

Soyle bi taktik yapilabilir ya ben bu ay bos gecirelim diyorum biraz dinleniriz deyip yumurtlamada caktirmadan artik ne yapmaniz gerektigini eslerinize gore secerek bi seyler yapabilirsiniz :) Emineeemm daha iyi bilir tabi :)

Kızlar ven daha 3 aylik evliyim sabah sabah iyi güldüm ama ben utaniyorum hala soylediklerinizi yapmaya

Şuan yarim saattir guluyorum okudukca ....ayyy sizler cooook yasayinnn emii.
Cinsel hayat danismanj ne ya.coook utandimmm..su ikiii gundr astik baya kendimizi...hala agzim kulaklarimda. topik senlendi yaaa.. M Masal_ayaz he heyyy bunlar nekiii.utanma utanma ...ahhhh bu kizlar yokmu ayip ayip kiz hamile kalmak icin topikte dolasiyor bz neler diyoruz.sen faydali olanlari sec canimmm..
Hepinizi cooook seviyorumm gonuldostlarimm benimm.

canım o dışarı çıkanlar gereksiz kısım meni suyuymuş onlara hiç takılma giden gidiyor kalanlar rahim duvarında dinleniyormuş 3 gün kalıyor diyoruz ya o rahim duvarına yapışan uyuşuklar 3 gün yaşayım rahme yavaş yavaş ilerliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…