- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.165
- 498
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
Valla canım o kadar detaylı bilemiyorum ama siz degerlendirin yani ne olacak :) Bak zaten sehir dısına gidiyormussunuz bugunden sperm olsun icerideCanım ama beyaz Di renksiz bir akinti değil yani
Canim bende beyaz akinti (seffaf degil) adete yakin oluyor. Ama dedigim gibiherkes farkli, sende bu sekilde oldu bu ay demek ki. Takilma canim ya bosverKuzugiller @kutuphanekedisi ya kızlar çok sağ olun yardımcı olduğunuz için bişey daha dicem yumurta akı kıvamında ama renksiz değil beyaz İnternete baktım renksiz oluyormuş
Valla canım napcam bilemedim ovu testi bana şart bidaha ki aya niyetliyim bakalım. Herşey nasip bi yerde de yaa yumurtlamadan 1 hafta önce hamile kalan varmış nette okudum demekti çok kafaya takmamak :)kızlar giriyorum tam cevap yazcam iş çıkıyor kapatıyorum sayfayı
ismetbeyinbiricikhanimi canım değerlendir sen içinde durur spermler merak etme
Kuzugiller aynen dediğin gibi evlilik ilerledikçe yüzsüzleşiyoruz gerçi bizde utanma hiç olmadı ama eşimde bir tek tuvaletten çıktıktan sonra girmeyeyim diye kilitleme huyu vardı kokuyor girme derdi
Y YESIMBOZ sende bendensin valla hamile kalsam uykudan anlamam hiç her akşam 9 dedim mi ben mortingen strayze yatakta buluyom kendimiz gözlerim kapanıyor
Canim bende beyaz akinti (seffaf degil) adete yakin oluyor. Ama dedigim gibiherkes farkli, sende bu sekilde oldu bu ay demek ki. Takilma canim ya bosver
Bide o var işte ya çıkıyorlar dışarıValla canım o kadar detaylı bilemiyorum ama siz degerlendirin yani ne olacak :) Bak zaten sehir dısına gidiyormussunuz bugunden sperm olsun iceride
Evet, cıkıyor ve sen ne yaparsan yap gene de cıkacak onlar ama gidenler de gidiyor yani iceri. Cıkanlardan kac kat fazla sperm gidiyor biliyor musun :)Bide o var işte ya çıkıyorlar dışarıçıkmasınlar diye gece hiç kalkmıyorum sabah uyaninca tuvalete gidiyorum illa geri çıkıyor onu da anlamadım hadi 72 saat yaşıyordu
Aynen aynen kendimi yeteri kadar geriyor zaten eşimi stres yapamayım diye yok yumurtlama yok öyle filan diye hiç kafasını bulandırmiyorum canı ne zaman isterseEvet, cıkıyor ve sen ne yaparsan yap gene de cıkacak onlar ama gidenler de gidiyor yani iceri. Cıkanlardan kac kat fazla sperm gidiyor biliyor musun :)
Bu kadar kücük ayrıntılara takılma canım cidden sen iliskini yasamaya bak, hayırlısıyla olacagı zaman olur zaten :)
Bence ev içerisinde askili ve şortla yada mini etekli olmali bayanlar. Nasıl olsa helalin yanında hertürlü giyim serbestGunaydin canimm..napalim devlet meselesine donduu olay..Naza çekilmiş kocalara çözüm uretiyoruz
At canım foto heyecanla bekliyoruz
KK'nın aile cinsel hayat danısmanı Eminem
Ya valla benimki de öyle. İnat ve cok bilmis. Tam aslan burcu, ille onun dedigi olacak
Valla aslında ben de dogal olmasından yanayım ama gecen hafta sonu iste ovu testi siliklestigini görünce yani o günü degerlendirmek zorundayım ne yapayım bu ay da mı bos gecsin. Artık hadi gel dedim yani mecburenÖnce bi sinir etti beni ama gec de olsa mutlu son Bakalım insallah tutar da musmutlu son olur
Hahahahsimdi konustum onunla, ben hemn yemekten once olsun dedim, her dakika onemli. O da ben ac karna hic bisey yapamam dedi kismet artik canim ya. :)
Canim benim oyle cok agrim olmaz zaten ama dun hafif hafif vardi. Bugun bellli belirsiz daha hafif (kendimi dinlersem) agri var.
Bence seninki henuz catlamadi. Ya da catladi da testlerde mi bi sikinti oldu acaba? Agrin gecmis cunku. Sen yine de degerlendir ve test yapmaya devam et canim. Bakalim gidisat nasil olacak.
Ay bu muhabbetin uzerine artik topicteki her kadin ciplak karsilicak esini hahaha
Soyle bi taktik yapilabilir ya ben bu ay bos gecirelim diyorum biraz dinleniriz deyip yumurtlamada caktirmadan artik ne yapmaniz gerektigini eslerinize gore secerek bi seyler yapabilirsiniz :)Emineeemm daha iyi bilir tabi :)
Kızlar ven daha 3 aylik evliyim sabah sabah iyi güldüm ama ben utaniyorum hala soylediklerinizi yapmaya
Şuan yarim saattir guluyorum okudukca ....ayyy sizler cooook yasayinnn emii.kızlar giriyorum tam cevap yazcam iş çıkıyor kapatıyorum sayfayı
ismetbeyinbiricikhanimi canım değerlendir sen içinde durur spermler merak etme
Kuzugiller aynen dediğin gibi evlilik ilerledikçe yüzsüzleşiyoruz gerçi bizde utanma hiç olmadı ama eşimde bir tek tuvaletten çıktıktan sonra girmeyeyim diye kilitleme huyu vardı kokuyor girme derdi
Y YESIMBOZ sende bendensin valla hamile kalsam uykudan anlamam hiç her akşam 9 dedim mi ben mortingen strayze yatakta buluyom kendimiz gözlerim kapanıyor
Yumurtlamadan olabilir kuzuKızlar ya adetimin 12. günü azıcık kan geldiçok moralim bozuluyo.
Yok canım test yaptım hiç belli bile değil çizgi. Bu ayda olmayacak. Geçen aylarda da hep kan gelmişti.Yumurtlamadan olabilir kuzu
canım o dışarı çıkanlar gereksiz kısım meni suyuymuş onlara hiç takılma giden gidiyor kalanlar rahim duvarında dinleniyormuş 3 gün kalıyor diyoruz ya o rahim duvarına yapışan uyuşuklar 3 gün yaşayım rahme yavaş yavaş ilerliyormuşBide o var işte ya çıkıyorlar dışarıçıkmasınlar diye gece hiç kalkmıyorum sabah uyaninca tuvalete gidiyorum illa geri çıkıyor onu da anlamadım hadi 72 saat yaşıyordu
12. gün daha erken ovulasyon için canım kan dediğin kahverengi mi pembe mi üşütmüş olabilir misin acaba?Yok canım test yaptım hiç belli bile değil çizgi. Bu ayda olmayacak. Geçen aylarda da hep kan gelmişti.
Hahahahsimdi konustum onunla, ben hemn yemekten once olsun dedim, her dakika onemli. O da ben ac karna hic bisey yapamam dedi kismet artik canim ya. :)
Çay kaşığını dolduracak kadar kan canım tabi beyazla karışık geldi. Kan görüncede midem bulanıyo. Kan tutuyoda beni :)12. gün daha erken ovulasyon için canım kan dediğin kahverengi mi pembe mi üşütmüş olabilir misin acaba?
Ay sorma canim yaoyle yapcaz artik ama bu aksam benden kacari yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?