EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Ben size dokulurum dokulmesine de .tanidiklarimda dolaniyor burada...deşifreolsam rahat rahat yazamam..ama ozelden tanisirim ssizle .beni merak eden yazsin bana.gizemli kadinnnn.
aman dolanırsa dolansın gizlim saklım yok burda görüştüğüm o kadar arkadaşım var ki çok güzel arkadaşlıklar kurduk 2010 senesinden beri burdayım öncesi de varda kayıt olmam 2010a kısmetmiş birde tanıdıklar nasıl bilecek benim kim olduğumu izmirde milyon tane 29 yaşında gamze vardır

kızlar bence tanışalım burdan konuşup kaynaştık bencede hamile kalıncada bırakmayalım bir birimizi

Ben Gamze 29 yaşındayım İzmir de yaşıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
İiii seyyyy, buralara takilan cok tanidigim var yaaaa simdi herseyi de acik ettik : D rezil olmayayim tanidiklara nickim de yaptigim isle alakali malum ama iste 28 yasindayim, ankaradayim siz beni kutuphanekedisi olarak sevmeye devam edinn en iyisi

ha bi de bu yola bas koymus, amaci dunyaya saglikli hayirli evlatlar getirmek olan tum anne adaylarina basarilar diliyorum . Sizinle, KK ile yol arkadasi olmak guzel...

Derya ben diyarbakirdan edebiyat ogretmeniym 28 yasndaym bi yillik ewliyim yarsmacilara basarilar diliyrm:)

memnun oldum canım ay 1 yıllık evli olsam keşke bende ilk yıllar çok güzeldi

memnun oldum canım hadi inşallah atanırsın bir sürü kadro boşaldı bende düşünüyorum girmeyi bu seneki geçmedi dimi? ama hazırlanmak lazım eski bilgilerle ne kadar olacaksa

Eltimmm dolaniyorr canim burada herşeyi konusuyoruz ..yoksa aranizda ayri olarak görüştüğüm kişi var disarda.

kızlar bence tanışalım burdan konuşup kaynaştık bencede hamile kalıncada bırakmayalım bir birimizi

Ben Gamze 29 yaşındayım İzmir de yaşıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Benim tanıdıklarımdan pek takılan yok sanırım, zaten profilimde de yazıyor her bir bilgim neredeyse
27 yaşını tamamlamak üzere olan bir araştırma görevlisiyim efenim, Ankara'dan katılıyorum aranıza :) İsmim de Şeyma. Biri tanırsa kacarım artık

Hepiciginizle tanıstıgıma memnun oldum :)

Bende Ayşenur benimde eltim her an her yerden çıkabilir Aksarayda yım bende

memnun oldum kızlar

Seninki artık siliklesmeye baslamıs sanırım canım dunku daha koyuydu diye hatırlıyorum
Dün olmadıysa bugünü degerlendirin
akşam daha koyuydu canım dünü değerlendirdik bugünude değerlendiricez inşallah :)

Eklentiler

• 14031051_10154433431672298_544654393_n 17 agustos aksam.jpg
    43,7 KB · Görüntüleme: 39
  • 20160818_130145.jpg
    35,8 KB · Görüntüleme: 30
Ben de memnun oldum canım eylül de atama yoktu bosalanlar yerine alım yapılıyor bide mülakat çıktı başımıza lisans bitti balım da o lisan si bilmiyorum o da ekimde olacak sınav başvurular ne zamandı bilmiyorum canım. İnşallah atanır atanıriz canım

Ben de memnun oldum canım eylül de atama yoktu bosalanlar yerine alım yapılıyor bide mülakat çıktı başımıza lisans bitti balım da o lisan si bilmiyorum o da ekimde olacak sınav başvurular ne zamandı bilmiyorum canım. İnşallah atanır atanıriz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…