- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
aman dolanırsa dolansın gizlim saklım yok burda görüştüğüm o kadar arkadaşım var ki çok güzel arkadaşlıklar kurduk 2010 senesinden beri burdayım öncesi de varda kayıt olmam 2010a kısmetmişBen size dokulurum dokulmesine de .tanidiklarimda dolaniyor burada...deşifreolsam rahat rahat yazamam..ama ozelden tanisirim ssizle .beni merak eden yazsin bana.gizemli kadinnnn.
İiii seyyyy, buralara takilan cok tanidigim var yaaaakızlar bence tanışalım burdan konuşup kaynaştık bencede hamile kalıncada bırakmayalım bir birimizi
Ben Gamze 29 yaşındayım İzmir de yaşıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Derya ben diyarbakirdan edebiyat ogretmeniym 28 yasndaym bi yillik ewliyim yarsmacilara basarilar diliyrm:)
Gamzecim ben de Hatice manisaliyim ailem Manisa da biz hakakride oturuyoruz eşim ogrt oraya atandı ben de yarından sonra kpss ye giriyorum bakalım ben atanabilecekmiyim. Şuan da tatildeyiz eşimin köyünde kafa dinliyoruz :) he 26 yaşındayım 9 gün sonrada evliligimizin 1 yılı dolacak inşallah :)
Eltimmm dolaniyorr canim burada herşeyi konusuyoruz ..yoksa aranizda ayri olarak görüştüğüm kişi var disarda.aman dolanırsa dolansın gizlim saklım yok burda görüştüğüm o kadar arkadaşım var ki çok güzel arkadaşlıklar kurduk 2010 senesinden beri burdayım öncesi de varda kayıt olmam 2010a kısmetmişbirde tanıdıklar nasıl bilecek benim kim olduğumu izmirde milyon tane 29 yaşında gamze vardır
Benim tanıdıklarımdan pek takılan yok sanırım, zaten profilimde de yazıyor her bir bilgim neredeysekızlar bence tanışalım burdan konuşup kaynaştık bencede hamile kalıncada bırakmayalım bir birimizi
Ben Gamze 29 yaşındayım İzmir de yaşıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Benim tanıdıklarımdan pek takılan yok sanırım, zaten profilimde de yazıyor her bir bilgim neredeyse
27 yaşını tamamlamak üzere olan bir araştırma görevlisiyim efenim, Ankara'dan katılıyorum aranıza :) İsmim de Şeyma. Biri tanırsa kacarım artık
Hepiciginizle tanıstıgıma memnun oldum :)
Bende Ayşenur benimde eltim her an her yerden çıkabilir Aksarayda yım bende
eltin nickini biliyorsa zaten yazdığın her şeyi okuyordur mesajlar bölümünden ama isim ve yaştan tanıyacaksa pes derim ancaEltimmm dolaniyorr canim burada herşeyi konusuyoruz ..yoksa aranizda ayri olarak görüştüğüm kişi var disarda.
bu arada sabah ki testimi atmayı unutuyordum
Seninki artık siliklesmeye baslamıs sanırım canım dunku daha koyuydu diye hatırlıyorumbu arada sabah ki testimi atmayı unutuyordum
akşam daha koyuydu canım dünü değerlendirdik bugünude değerlendiricez inşallah :)Seninki artık siliklesmeye baslamıs sanırım canım dunku daha koyuydu diye hatırlıyorum
Dün olmadıysa bugünü degerlendirin
Oo tamam o zaman gerisi Allah kerimakşam daha koyuydu canım dünü değerlendirdik bugünude değerlendiricez inşallah :)
Ben de memnun oldum canım eylül de atama yoktu bosalanlar yerine alım yapılıyor bide mülakat çıktı başımızamemnun oldum canım ay 1 yıllık evli olsam keşke bende ilk yıllar çok güzeldi
memnun oldum canım hadi inşallah atanırsın bir sürü kadro boşaldıbende düşünüyorum girmeyi bu seneki geçmedi dimi? ama hazırlanmak lazım eski bilgilerle ne kadar olacaksa
İnşallah canım ilk defa bu ay bu kadar dikkat ettim . Rabbim yüzümü kara çıkarmaz inşallahOo tamam o zaman gerisi Allah kerim
Ben de memnun oldum canım eylül de atama yoktu bosalanlar yerine alım yapılıyor bide mülakat çıktı başımızamemnun oldum canım ay 1 yıllık evli olsam keşke bende ilk yıllar çok güzeldi
memnun oldum canım hadi inşallah atanırsın bir sürü kadro boşaldıbende düşünüyorum girmeyi bu seneki geçmedi dimi? ama hazırlanmak lazım eski bilgilerle ne kadar olacaksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?