EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Çay kaşığını dolduracak kadar kan canım tabi beyazla karışık geldi. Kan görüncede midem bulanıyo. Kan tutuyoda beni :)

tekrarı olmadıysa korkma bence büyük ihtimal ovulasyon kanaması tabi bunun olması için yumurtanın çatlamış olması gerekmiyor bence cünkü bende 2 aydır kahverengi akıntı görüyorum sonrasında kasık ağrılarım başlıyor

Burdan topluca Mayıs, Haziran, Temmuz annelerine geceriz insallah

ay inşallah canım inşallah bu sene hamile kalayım da başka bir şey istemiyorum valla

Vay beeee yani tutunasi varsa Rabbim nasip ettiyse her halükarda oluyor o zaman e inşallah o zaman bu ay hepimizin ayı olsun

kızlar bence tanışalım burdan konuşup kaynaştık bencede hamile kalıncada bırakmayalım bir birimizi

Ben Gamze 29 yaşındayım İzmir de yaşıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Hoppp hoppp dur daha erken...bende izmirdeyimm bi kazasında ama çok sık gidip geliyorum .annemler orda.

kızlar bence tanışalım burdan konuşup kaynaştık bencede hamile kalıncada bırakmayalım bir birimizi

Ben Gamze 29 yaşındayım İzmir de yaşıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Gamzecim ben de Hatice manisaliyim ailem Manisa da biz hakakride oturuyoruz eşim ogrt oraya atandı ben de yarından sonra kpss ye giriyorum bakalım ben atanabilecekmiyim. Şuan da tatildeyiz eşimin köyünde kafa dinliyoruz :) he 26 yaşındayım 9 gün sonrada evliligimizin 1 yılı dolacak inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…