- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
Burdan topluca Mayıs, Haziran, Temmuz annelerine geceriz insallahkızlar grup şenlendi maşallahinşallah eylül ekimde de böyle olur bebişlerimizi kutlarız
Gıdak gıdak.. tavuk gibiyiz yaAy geldi geldi cok ozur dilerim simdi tuvalete gittim oyle cok degil ama bir damla filan yumurta akiydi. E simdi ne oluyor yumurtladim mi yumurtlucam mi??
AynenSonra alisiyosun zaten
Çay kaşığını dolduracak kadar kan canım tabi beyazla karışık geldi. Kan görüncede midem bulanıyo. Kan tutuyoda beni :)
Burdan topluca Mayıs, Haziran, Temmuz annelerine geceriz insallah
Akşama atla kocanaYaaa yarin samsuna gidiyoruz kacircam o zaman ben yumurtlamayi@nefertiti989
Vay beeeecanım o dışarı çıkanlar gereksiz kısım meni suyuymuş onlara hiç takılma giden gidiyor kalanlar rahim duvarında dinleniyormuş 3 gün kalıyor diyoruz ya o rahim duvarına yapışan uyuşuklar 3 gün yaşayım rahme yavaş yavaş ilerliyormuş
Akşama atla kocana
InşallahVay beeeeyani tutunasi varsa Rabbim nasip ettiyse her halükarda oluyor o zaman e inşallah o zaman bu ay hepimizin ayı olsun
Burdan topluca Mayıs, Haziran, Temmuz annelerine geceriz insallah
amin canım inşallahVay beeeeyani tutunasi varsa Rabbim nasip ettiyse her halükarda oluyor o zaman e inşallah o zaman bu ay hepimizin ayı olsun
Ayyy bin milyon
n kere amiiiinnn
İnşallah gelsinnn o bebeler. Orda da birakmayalm birbirimizi.Burdan topluca Mayıs, Haziran, Temmuz annelerine geceriz insallah
Hoppp hoppp dur daha erken...bende izmirdeyimm bi kazasında ama çok sık gidip geliyorum .annemler orda.kızlar bence tanışalım burdan konuşup kaynaştık bencede hamile kalıncada bırakmayalım bir birimizi
Ben Gamze 29 yaşındayım İzmir de yaşıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Gamzecim ben de Hatice manisaliyim ailem Manisa da biz hakakride oturuyoruz eşim ogrt oraya atandı ben de yarından sonra kpss ye giriyorum bakalım ben atanabilecekmiyim. Şuan da tatildeyiz eşimin köyünde kafa dinliyoruz :) he 26 yaşındayım 9 gün sonrada evliligimizin 1 yılı dolacak inşallah :)kızlar bence tanışalım burdan konuşup kaynaştık bencede hamile kalıncada bırakmayalım bir birimizi
Ben Gamze 29 yaşındayım İzmir de yaşıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Ben döküldüm bile en hazır benmişimHoppp hoppp dur daha erken...bende izmirdeyimm bi kazasında ama çok sık gidip geliyorum .annemler orda.
AaaamiiiinnnnnnBurdan topluca Mayıs, Haziran, Temmuz annelerine geceriz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?