- 13 Aralık 2015
- 2.813
- 2.414
- 63
- 34
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
Canim takma bu kadar akintiya. Herkesin bunyesi ayni olmuyor ki. Benim de hep akinti olur mesela. Surekli ayni akinti olunca da bisey anlamiyor insan. Sen icini ferah tutKızlar ben bu akıntıya taktım kafayı karnım taş gibi yumurtaliklarimi hissediyorum okadar sertler ama akıntı da tık yok
Uuu beybi hadi bakalımHahahhaaaa cibila ek seyler de yapmayi planliyorum valla. Niyeti bozdum ben
Ya canım akıntı her zaman gelmeyebilir. Eger tahmini yumurtlama günlerindeysen sen 2 günde 1 degerlendir kacırmıs olmazsınKızlar ben bu akıntıya taktım kafayı karnım taş gibi yumurtaliklarimi hissediyorum okadar sertler ama akıntı da tık yok
En guzeli yapmissin bana da doktor gerek yok dedi 8+1 de kurtaj oldum ama ihanet gibi geldi yeniden denemek ilk adetimi 25 gun sonra oldum ondan sonra biraksaydim korunmayi diyorum ya da en azin ilacla korunmasaydim da hayirlisi boyleymis buyukler hep dusugun kolu icinde kalir diyo :) bilimsel tarafindan bakmiyolar ama bilimsel olarak dogru aslinda temizleniyo cunku rahimBilmiyorum ki canim ama ne yalan soyleyeyim hic umitli degilim bu bel agrisindan sonra. Hayirlisi olsunda saglikla...
Yok yaa doktorum gerek yok dedi zaten, ben hala anne olmak istiyorum o yuzden korunmayi hic dusunmedim her kadar icim yansada.
Ay geldi geldi cok ozur dilerim simdi tuvalete gittim oyle cok degil ama bir damla filan yumurta akiydi. E simdi ne oluyor yumurtladim mi yumurtlucam mi??Canim takma bu kadar akintiya. Herkesin bunyesi ayni olmuyor ki. Benim de hep akinti olur mesela. Surekli ayni akinti olunca da bisey anlamiyor insan. Sen icini ferah tutherkes ayni degil.
Canim birazcik yumurta aki gibi geldi simdi yumurtlamismi oluyorum yunurtlucam mi yoksa cok heycan yaptim bak hic takip etmezdim boyle seyelriUuu beybi hadi bakalım
Ya canım akıntı her zaman gelmeyebilir. Eger tahmini yumurtlama günlerindeysen sen 2 günde 1 degerlendir kacırmıs olmazsın
Yumurtlayacaksin canim daha sivi akintim olacak catladigindaAy geldi geldi cok ozur dilerim simdi tuvalete gittim oyle cok degil ama bir damla filan yumurta akiydi. E simdi ne oluyor yumurtladim mi yumurtlucam mi??
Sonra alisiyosun zatenKızlar ven daha 3 aylik evliyim sabah sabah iyi güldüm ama ben utaniyorum hala soylediklerinizi yapmaya
Utanma utanma bi sure sonra igrenclesiyosunuz zaten :) biri dustayken digeri tuvalete falan giriyo :)Kızlar ven daha 3 aylik evliyim sabah sabah iyi güldüm ama ben utaniyorum hala soylediklerinizi yapmaya
Bu gece iliski olsun sperm kalir zaten kuzum takilma bi sey olmaz
Ay geldi geldi cok ozur dilerim simdi tuvalete gittim oyle cok degil ama bir damla filan yumurta akiydi. E simdi ne oluyor yumurtladim mi yumurtlucam mi??
Bu gece iliski olsun sperm kalir zaten kuzum takilma bi sey olmaz
Benim de renksiz oluyo ama senin beyaz dedigin bizim renksiz dedigimiz de olabilir canim o yuzden bi sey diyemiyorumKuzugiller @kutuphanekedisi ya kızlar çok sağ olun yardımcı olduğunuz için bişey daha dicem yumurta akı kıvamında ama renksiz değil beyaz İnternete baktım renksiz oluyormuş
Alısırsın alısırsınKızlar ven daha 3 aylik evliyim sabah sabah iyi güldüm ama ben utaniyorum hala soylediklerinizi yapmaya
Canım siz bugunu degerlendirin, yumurtlama yakın demek o akıntıCanim birazcik yumurta aki gibi geldi simdi yumurtlamismi oluyorum yunurtlucam mi yoksa cok heycan yaptim bak hic takip etmezdim boyle seyelri
Canım ama beyaz Di renksiz bir akinti değil yaniAlısırsın alısırsın
Canım siz bugunu degerlendirin, yumurtlama yakın demek o akıntı
Sonrasında da degerlendirebiliyorsanız devam edin degerlendirmeye. Zaten spermler 3 güne kadar canlı kalabiliyor, sen de 3 güne kadar yumurtlarsın heralde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?