• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Kızlar ben bu akıntıya taktım kafayı karnım taş gibi yumurtaliklarimi hissediyorum okadar sertler ama akıntı da tık yok :KK43:
Canim takma bu kadar akintiya. Herkesin bunyesi ayni olmuyor ki. Benim de hep akinti olur mesela. Surekli ayni akinti olunca da bisey anlamiyor insan. Sen icini ferah tut ;) herkes ayni degil.

Bilmiyorum ki canim ama ne yalan soyleyeyim hic umitli degilim bu bel agrisindan sonra. Hayirlisi olsunda saglikla...
Yok yaa doktorum gerek yok dedi zaten, ben hala anne olmak istiyorum o yuzden korunmayi hic dusunmedim her kadar icim yansada.
En guzeli yapmissin bana da doktor gerek yok dedi 8+1 de kurtaj oldum ama ihanet gibi geldi yeniden denemek ilk adetimi 25 gun sonra oldum ondan sonra biraksaydim korunmayi diyorum ya da en azin ilacla korunmasaydim da hayirlisi boyleymis buyukler hep dusugun kolu icinde kalir diyo :) bilimsel tarafindan bakmiyolar ama bilimsel olarak dogru aslinda temizleniyo cunku rahim

Canim takma bu kadar akintiya. Herkesin bunyesi ayni olmuyor ki. Benim de hep akinti olur mesela. Surekli ayni akinti olunca da bisey anlamiyor insan. Sen icini ferah tut :KK66: herkes ayni degil.
Ay geldi geldi cok ozur dilerim simdi tuvalete gittim oyle cok degil ama bir damla filan yumurta akiydi. E simdi ne oluyor yumurtladim mi yumurtlucam mi??

Uuu beybi hadi bakalım :KK8:

Ya canım akıntı her zaman gelmeyebilir. Eger tahmini yumurtlama günlerindeysen sen 2 günde 1 degerlendir kacırmıs olmazsın :KK66:
Canim birazcik yumurta aki gibi geldi simdi yumurtlamismi oluyorum yunurtlucam mi yoksa cok heycan yaptim bak hic takip etmezdim boyle seyelri

Kızlar ven daha 3 aylik evliyim sabah sabah iyi güldüm ama ben utaniyorum hala soylediklerinizi yapmaya :KK45:
Alısırsın alısırsın :D
Canim birazcik yumurta aki gibi geldi simdi yumurtlamismi oluyorum yunurtlucam mi yoksa cok heycan yaptim bak hic takip etmezdim boyle seyelri
Canım siz bugunu degerlendirin, yumurtlama yakın demek o akıntı
Sonrasında da degerlendirebiliyorsanız devam edin degerlendirmeye. Zaten spermler 3 güne kadar canlı kalabiliyor, sen de 3 güne kadar yumurtlarsın heralde :)

Alısırsın alısırsın :KK70:

Canım siz bugunu degerlendirin, yumurtlama yakın demek o akıntı
Sonrasında da degerlendirebiliyorsanız devam edin degerlendirmeye. Zaten spermler 3 güne kadar canlı kalabiliyor, sen de 3 güne kadar yumurtlarsın heralde :)
Canım ama beyaz Di renksiz bir akinti değil yani

Back