- 11 Temmuz 2014
- 10.909
- 17.544
- 498
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #5.621
Canim ben bu ovulasyon testini doktora sordum. Takip ettim hep çift cizgi çıkıyordu dedim. Hatta yumurtamin hic gelismediginde koyu görmedim dedim. Doktor da cift cizgi yumurtlamayi gosterir ama döllenme icin kaliteli yumurta gerekli onu gostermez dedi. Bu ay senin de oyle olmus olabilir.Dencek bisi yok koyulasmadi acaba yumurtam olgunlasmadi mi anlamadim ama 16. Gun acayip agrim vardi ve koyu kivamli beyaz akinti gordum o gun iliski oldu 18. Gun oldu olmadi yarinda olur sonra keyfi takiliriz...
inşallah tatlım bakalım ne olacak bat gelince öğreneceğim.. zaten eşim istedi diye yaptım çokta takmıyorum kuralına uyduğum halde böyle çıktılar vardır bunda da bir hayırCanim ben bu ovulasyon testini doktora sordum. Takip ettim hep çift cizgi çıkıyordu dedim. Hatta yumurtamin hic gelismediginde koyu görmedim dedim. Doktor da cift cizgi yumurtlamayi gosterir ama döllenme icin kaliteli yumurta gerekli onu gostermez dedi. Bu ay senin de oyle olmus olabilir.
Canım kendini üzecek bir şey yok. Her kadında olan bir şey folikül kisti. Ultrasounda sürekli girmediğimiz için haberimiz olmuyor,genelde birkaç ay içinde atılıyor. Hatta kist atılmadan sonraki ay hamile kalan da var :)sağolun kızlar. gebelik, yumurtlama onlara bakacak onun dışında bişey daha yazıyodu tam bilmiyorum onu.
hadi inşallah ama çok üzüldüm ya. doktor da üzüldüğümü anladı. büyümeyen yumurtlara onlar büyüyüp hamile kalabilirsin dedi :)Canım kendini üzecek bir şey yok. Her kadında olan bir şey folikül kisti. Ultrasounda sürekli girmediğimiz için haberimiz olmuyor,genelde birkaç ay içinde atılıyor. Hatta kist atılmadan sonraki ay hamile kalan da var :)
test sonuçların çıktı mı canımhadi inşallah ama çok üzüldüm ya. doktor da üzüldüğümü anladı. büyümeyen yumurtlara onlar büyüyüp hamile kalabilirsin dedi :)
belki bebiş vardır canım bekle bi iki gün daha.@yesa1 @kutuphanekedisibir garip oblomov @mervem-metem
Kizlar benim bu halim ne olacak boyle anlamadim hala adet olmadim 4 gun gecikti ve sondurum bugunluk bu:hcg negatif ovu. Da orta halli bi cizgi
Eki Görüntüle 1906029
yok canımtest sonuçların çıktı mı canım
Canım HCG değeri dışında diğer değerlerden ben pek bir şey anlamıyorum. Hamilelik yok görünüyor yanlış görmediysem canım. Canın sağolsun, sağlık olsun, bi dahaki aya inşallah ben inanıyorum
Kızlar kızlar kızlaaar
Biraz önce aradılar. İki tane bebişimi yarın karnıma koyacaklaaaar.
İnanamıyorummm
Ayyy canım. Donduracağız dedi doktor. Aralık başında transfer olacaktı. Şimdi de arayıp yarın koyacağız dedileeerharika canım ya ay çok heyecanlıhadi inşallah sıkı sıkı tutunurlar güzel haberler verirsin
hadi inşallah tutunacaklar bebişlerin geliyoo :)Kızlar kızlar kızlaaar
Biraz önce aradılar. İki tane bebişimi yarın karnıma koyacaklaaaar.
İnanamıyorummm
yok canım yükselmez hep böyle çıkıyo :)kan değerlerin normal... hcg 1,20 çıkmış yükselir mi acaba diye düşündüm ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?