EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

ismetbeyinbiricikhanimi Canim hakkinda hayirlisi olsun biz buralardayiz bende bir ara burdan uzak kalcam dedim kafami bosalttim hamile oldugumu ogrendim kisa surdu kismet ama oldu yani insallah sende guzel haberlerle gelirsin esinide kendi haline birak herkes icinde birseyler yasiyor boyle durumlarda uzmemek kirmamak adina biz cok konusmuyorduk esimle bence konusmamak degilde konusmak bu isin cozumu ama kafalari topladiktan sonra

Canimmmm dualasalim beni duana kat emi. seviyorum seni

Kontes001 @kutuphanekedisi Kizlar bir tek 17sinde olmadi iliski 16 ve 18.de oldu artik kismer nasiplenir belki 17 16.gunden gerci bu sefer hemen yikandim cok ozenmedim bu ay boyle gecsin aralikta belki siki tutarim
olacak olduktan sonra her şekilde oluyo canım. korunurken tek gecede hamile kalan çok var. bi bize denk gelmiyo :)

Kontes001 @kutuphanekedisi Kizlar bir tek 17sinde olmadi iliski 16 ve 18.de oldu artik kismer nasiplenir belki 17 16.gunden gerci bu sefer hemen yikandim cok ozenmedim bu ay boyle gecsin aralikta belki siki tutarim
Hiç belli olmaz canım :) Benim arkadaşımın eşi korunuyordu. İlişki sırasında malum malzeme yırtılmış. Çok çok az sperm gitmiştir yani gittiyse. Arkadaşım da hemen kalkmış duş almış. Bebek istemiyorladı. Ama bu iş işte senin isteyip istememene bakmıyor. Ve sürpriz, hamileydi :)

Hayırlısı bakalım :)

Haklısın canım insaAllah biraz kendimi dinleyeyim sonra eşimle konuşacağım inşallah. şimdilik bebek hakkında konuşmama kararı aldık benim üzülmem gerçekten onu çok yordu yıprattı. şimdilik içimde yaşamaya çalışıyorum. .
Hayırlısı inşallah Rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin

canımm malesef o sıkıntıyı ben çok çektim. hem eşimden hem çevreden. nefret etmiştim en çokta 'çok kafana takıyorsun ondan olmuyor' lafı ve bir çoğundan. kimse seni anlamayacak o yüzden sende anlaşılma beklentisi içine girme ki üzülme. bir imtihan bu ama Allah sonunu güzel yazdıysa geçecek. bu topik bende de çok başka hepinizi bende özlüyorum inanın. hepinize çook alışığım. umarım senin de tüm arkadaşların da kalbinden geçen ne varsa gerçekleşir. AMİN.

Bizi bizden iyi bilen Rabbim iz var yüzümüzü güldürecek ben inaniyorum hakkımızda en hayırlısı olsun insaAllah

olacak olduktan sonra her şekilde oluyo canım. korunurken tek gecede hamile kalan çok var. bi bize denk gelmiyo :)

Aynen kizlr rabbim hayirlisini nasip etmistir insallah... Bakalim yazilani yasayip gorecegiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…