- 11 Temmuz 2014
- 10.909
- 17.544
- 498
- Konu Sahibi melekler-engelchen
- #5.601
inşallah canım :) hamile olmadığımı biliyorum ama olsun :)Hayırlı sonuçlar la gel inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canım :) hamile olmadığımı biliyorum ama olsun :)Hayırlı sonuçlar la gel inşallah
Canimmmm dualasalim beni duana kat emi. seviyorum seniCanım neyin sana iyi geleceğini kendinden başka kimse bilemez. Nasıl iyi hissedeceksen öyle olsun. Biraz uzaklaş bakalım. Kendini, ruhunu tamir et. İnan daha olgunlamış düşüncelerle geri geleceksin. Eşini de kendi haline bırak. O da bunalmıştır yaşananlardan. Bebek falan değil şimdi huzurunuzun peşine düşme zamanı canım.
Ben burdayım canım, yani aklıma esip ben de buraları terketmezsem :) geri döndüğünde haberleşelelim mutlaka
olacak olduktan sonra her şekilde oluyo canım. korunurken tek gecede hamile kalan çok var. bi bize denk gelmiyo :)Kontes001 @kutuphanekedisi Kizlar bir tek 17sinde olmadi iliski 16 ve 18.de oldu artik kismer nasiplenir belki 17 16.gunden gerci bu sefer hemen yikandim cok ozenmedim bu ay boyle gecsin aralikta belki siki tutarim
Hiç belli olmaz canım :) Benim arkadaşımın eşi korunuyordu. İlişki sırasında malum malzeme yırtılmış. Çok çok az sperm gitmiştir yani gittiyse. Arkadaşım da hemen kalkmış duş almış. Bebek istemiyorladı. Ama bu iş işte senin isteyip istememene bakmıyor. Ve sürpriz, hamileydi :)Kontes001 @kutuphanekedisi Kizlar bir tek 17sinde olmadi iliski 16 ve 18.de oldu artik kismer nasiplenir belki 17 16.gunden gerci bu sefer hemen yikandim cok ozenmedim bu ay boyle gecsin aralikta belki siki tutarim
Canım benim, etmem mi... önce sağlık, sonra huzur, sonra bebek :) Hepimiz için hayırlısı...Canimmmm dualasalim beni duana kat emi. seviyorum seni
Haklısın canım insaAllah biraz kendimi dinleyeyim sonra eşimle konuşacağım inşallah. şimdilik bebek hakkında konuşmama kararı aldık benim üzülmem gerçekten onu çok yordu yıprattı. şimdilik içimde yaşamaya çalışıyorum. .ismetbeyinbiricikhanimi Canim hakkinda hayirlisi olsun biz buralardayiz bende bir ara burdan uzak kalcam dedim kafami bosalttim hamile oldugumu ogrendim kisa surdu kismet ama oldu yani insallah sende guzel haberlerle gelirsin esinide kendi haline birak herkes icinde birseyler yasiyor boyle durumlarda uzmemek kirmamak adina biz cok konusmuyorduk esimle bence konusmamak degilde konusmak bu isin cozumu ama kafalari topladiktan sonra
Amiiiinnn balım inşallahCanım benim, etmem mi... önce sağlık, sonra huzur, sonra bebek :) Hepimiz için hayırlısı...
@yesa1 @yesi bir garip oblomov @kutuphanekedisi Emineeemm M melekler-engelchen BirAsilAnnesi Kontes001 ve adını etiketleyemediklerim canlarımmm giremiyorum neler oluyor bitiyor hiç bilmiyorum biraz kendimi uzak tutmaya çalışıyorum bebek düşüncesinden. ..
Esimle geçen hafta bebek konusunda küçük bir tartışma yaşadık ve ben çok kırıldım anlaanlasilmadigimi düşünüyorum bu konuda kimse tarafindan..
İnsanlar senin neler yaşadığına birebir saHit olsalarda ne hissettiğini anlamıyorlar..
ama takmıyorum bunu çünkü beni benden iyi Rabbim var elhamdülillah..
Kimseyle konuşmuyorum bu konuyu tek bir arkadaşım dışında.. biraz kendimi bu konudan uzak tutsam sanırım kendimi daha iyi hissedeceğim.. ama sizler mutlaka beni gelismelwrden haberdar edin..
Kasım geldi ben bu topigi bırakamadım burası çok ayrı..
İnşallah Rabbim hepimizin yüreğinde olanı hayırlısıyla en kısa zamanda nasip eder hepinizi çok seviyorum duamdasiniz
Allah büyüktürinşallah canım :) hamile olmadığımı biliyorum ama olsun :)
Bizi bizden iyi bilen Rabbim iz var yüzümüzü güldürecek ben inaniyorum hakkımızda en hayırlısı olsun insaAllahcanımm malesef o sıkıntıyı ben çok çektim. hem eşimden hem çevreden. nefret etmiştim en çokta 'çok kafana takıyorsun ondan olmuyor' lafı ve bir çoğundan. kimse seni anlamayacak o yüzden sende anlaşılma beklentisi içine girme ki üzülme. bir imtihan bu ama Allah sonunu güzel yazdıysa geçecek. bu topik bende de çok başka hepinizi bende özlüyorum inanın. hepinize çook alışığım. umarım senin de tüm arkadaşların da kalbinden geçen ne varsa gerçekleşir. AMİN.
olacak olduktan sonra her şekilde oluyo canım. korunurken tek gecede hamile kalan çok var. bi bize denk gelmiyo :)
Aynen kizlr rabbim hayirlisini nasip etmistir insallah... Bakalim yazilani yasayip gorecegizHiç belli olmaz canım :) Benim arkadaşımın eşi korunuyordu. İlişki sırasında malum malzeme yırtılmış. Çok çok az sperm gitmiştir yani gittiyse. Arkadaşım da hemen kalkmış duş almış. Bebek istemiyorladı. Ama bu iş işte senin isteyip istememene bakmıyor. Ve sürpriz, hamileydi :)
Hayırlısı bakalım :)
Ne dedi Drkızlar doktordan geliyorum şimdi hiç iyi haberler yok
geçen gittiğimde sağ yumurtam büyümüştü. çatlamadı mı artık bilmiyorum kan da belli olacak. 4 cm kist oluşmuş adetle atılan dedi.Ne dedi Dr
geçmiş olsun canım kan sonucun da neye bakacak gebelik var mı yok mu diye mi?geçen gittiğimde sağ yumurtam büyümüştü. çatlamadı mı artık bilmiyorum kan da belli olacak. 4 cm kist oluşmuş adetle atılan dedi.