- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.483
- 1.123
- Konu Sahibi melekler-engelchen
- #5.661
Çok teşekkür ederim canım. Hepimiz bu ay güzel haberler paylaşalım inşallah :)
Cnim bugün büyük gün :)
İnşallah sımsıkı tutunjrlar :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim canım. Hepimiz bu ay güzel haberler paylaşalım inşallah :)
Canim biri tutmazsa diyedir inşallah rabbim gönlüne göre versinBen bir tane istiyordum ama iki tane koyuyorlarmış :)
Evet canim ben de senin dedigini duymustum ama doktorlar her zaman en iyisini bilir10 üzeri iyi diyolar ama geçen ay 3 dü doktor yumurtlamışsın demişti. tek sağdan yumurtlama oluyo acaba ondan mı diye düşündüm bilmiyorum ama.
Dikkat et. Hem onlara hem kendineKızlar iki tane bebişim içimde![]()
Kızlar iki tane bebişim içimde![]()
Günaydın canım ama yarın da aydın bir gün olsunGünaydın herkese![]()
Ay canım şaşırmış haldeyim. Ne yapsam iyi olur bilemiyorum. Sürekli yatıyorum ama iyi midir kötü müdür bilmiyorumDikkat et. Hem onlara hem kendine
İnşallah canımmm. o günleri görecek miyimm :)Ay canımm sımsıkı tutunsunlar annelerinee :)
Günaydın canımGünaydın herkese![]()
Ilk üc ay yatış mecburiAy canım şaşırmış haldeyim. Ne yapsam iyi olur bilemiyorum. Sürekli yatıyorum ama iyi midir kötü müdür bilmiyorum
Üç ay mı ? Canım ben günde 7 saat ayakta ders anlatıyorum. Üç ay nasıl yatarımIlk üc ay yatış mecburi
Bilemiyorum. Dr sor. Ilk üc ay düşük riski var hepÜç ay mı ? Canım ben günde 7 saat ayakta ders anlatıyorum. Üç ay nasıl yatarım![]()
Canım düşüklerin en büyük kısmı ilk 12 haftada oluyor ancak bir kanama yoksa yatılmaz ki. İkizlere hamile arkadaşım her gün 7 saat ders anlatıyor çok şükür, bir şeyi yok.Bilemiyorum. Dr sor. Ilk üc ay düşük riski var hep