- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.483
- 1.123
- Konu Sahibi melekler-engelchen
- #5.661
Çok teşekkür ederim canım. Hepimiz bu ay güzel haberler paylaşalım inşallah :)
Cnim bugün büyük gün :)
İnşallah sımsıkı tutunjrlar :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim canım. Hepimiz bu ay güzel haberler paylaşalım inşallah :)
Canim biri tutmazsa diyedir inşallah rabbim gönlüne göre versinBen bir tane istiyordum ama iki tane koyuyorlarmış :)
Evet canim ben de senin dedigini duymustum ama doktorlar her zaman en iyisini bilir10 üzeri iyi diyolar ama geçen ay 3 dü doktor yumurtlamışsın demişti. tek sağdan yumurtlama oluyo acaba ondan mı diye düşündüm bilmiyorum ama.
Dikkat et. Hem onlara hem kendineKızlar iki tane bebişim içimde
Kızlar iki tane bebişim içimde
Günaydın canım ama yarın da aydın bir gün olsun , hayırlısı olsun :)Günaydın herkese
Ay canım şaşırmış haldeyim. Ne yapsam iyi olur bilemiyorum. Sürekli yatıyorum ama iyi midir kötü müdür bilmiyorumDikkat et. Hem onlara hem kendine
İnşallah canımmm. o günleri görecek miyimm :)Ay canımm sımsıkı tutunsunlar annelerinee :)
Günaydın canımGünaydın herkese
Ilk üc ay yatış mecburiAy canım şaşırmış haldeyim. Ne yapsam iyi olur bilemiyorum. Sürekli yatıyorum ama iyi midir kötü müdür bilmiyorum
Üç ay mı ? Canım ben günde 7 saat ayakta ders anlatıyorum. Üç ay nasıl yatarımIlk üc ay yatış mecburi
Bilemiyorum. Dr sor. Ilk üc ay düşük riski var hepÜç ay mı ? Canım ben günde 7 saat ayakta ders anlatıyorum. Üç ay nasıl yatarım
Canım düşüklerin en büyük kısmı ilk 12 haftada oluyor ancak bir kanama yoksa yatılmaz ki. İkizlere hamile arkadaşım her gün 7 saat ders anlatıyor çok şükür, bir şeyi yok.Bilemiyorum. Dr sor. Ilk üc ay düşük riski var hep