• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

sağolun kızlar. gebelik, yumurtlama onlara bakacak onun dışında bişey daha yazıyodu tam bilmiyorum onu.

Dencek bisi yok koyulasmadi acaba yumurtam olgunlasmadi mi anlamadim ama 16. Gun acayip agrim vardi ve koyu kivamli beyaz akinti gordum o gun iliski oldu 18. Gun oldu olmadi yarinda olur sonra keyfi takiliriz...
Canim ben bu ovulasyon testini doktora sordum. Takip ettim hep çift cizgi çıkıyordu dedim. Hatta yumurtamin hic gelismediginde koyu görmedim dedim. Doktor da cift cizgi yumurtlamayi gosterir ama döllenme icin kaliteli yumurta gerekli onu gostermez dedi. Bu ay senin de oyle olmus olabilir.

Canim ben bu ovulasyon testini doktora sordum. Takip ettim hep çift cizgi çıkıyordu dedim. Hatta yumurtamin hic gelismediginde koyu görmedim dedim. Doktor da cift cizgi yumurtlamayi gosterir ama döllenme icin kaliteli yumurta gerekli onu gostermez dedi. Bu ay senin de oyle olmus olabilir.
inşallah tatlım bakalım ne olacak bat gelince öğreneceğim.. zaten eşim istedi diye yaptım çokta takmıyorum kuralına uyduğum halde böyle çıktılar vardır bunda da bir hayır

sağolun kızlar. gebelik, yumurtlama onlara bakacak onun dışında bişey daha yazıyodu tam bilmiyorum onu.
Canım kendini üzecek bir şey yok. Her kadında olan bir şey folikül kisti. Ultrasounda sürekli girmediğimiz için haberimiz olmuyor,genelde birkaç ay içinde atılıyor. Hatta kist atılmadan sonraki ay hamile kalan da var :)

Canım kendini üzecek bir şey yok. Her kadında olan bir şey folikül kisti. Ultrasounda sürekli girmediğimiz için haberimiz olmuyor,genelde birkaç ay içinde atılıyor. Hatta kist atılmadan sonraki ay hamile kalan da var :)
hadi inşallah ama çok üzüldüm ya. doktor da üzüldüğümü anladı. büyümeyen yumurtlara onlar büyüyüp hamile kalabilirsin dedi :)

@yesa1 @kutuphanekedisi bir garip oblomov bir garip oblomov @mervem-metem
Kizlar benim bu halim ne olacak boyle anlamadim hala adet olmadim 4 gun gecikti ve sondurum bugunluk bu:hcg negatif ovu. Da orta halli bi cizgi o_O

PicsArt_11-01-02.17.25.jpg

Back