• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Kuzum yaaa insaAllah
Takvim çok yakışmış :) daimi olsun inşallah :)
:( hayırlısıyla nasip etsin Rabbim hepimize sağlıcakla insaAllah insaAllah kaldırmak zorunda olmam :( bu ay başta sıkı tuttumda sonra 1 hafta kadar nereye boşluk var o dönemde yumurtkadiysam gitti :( hayırlısı artık insAllah Rabbim daha fazla bekletmez bizleri :(

kızlar canlandıralım konumuzu illa bebek mi konuşmak lazım günlük hayattan da kopmayalım. topiğimiz çok güzel valla diğer topiklerin karışıklığından kalabalıklığından sıkıldım bazen konuyu yakalıyorum bazen bakıyorum 100 sayfa konuşmuşlar:KK57:
birbirimizi tanıyo gibiyiz ya daha güzel. ben başka yere gitmiyorum zaten :) kendi konum hariç :)

Oyyy kuzum Rabbim in izniyle sıkı sıkı tutunsun miniklerin inşallah. Rabbim sağlıcakla hayırla nasip etsin de biz kullara yollar aramak düşer hakkında hayırlısı olsun balım hayırlı haberlerini mujdelerini alalım inşallah beni etiketlemeyi unutma :)
İnşallah canım. Çok teşekkür ederim :) Mutlaka haber veririm canım.

:KK70:
Kurkcu dukkani misali demi insan yinede burayi ariyor.
Naptin bakalim degerlendirdin mi ovu.gunlerini....
Benim 4.gun gecikmede gelen giden yok hala.
Aynen kurkcu dukkani:KK48: benim ovu testleri bu ay kafayi yedi sanirim kimyasaldan hormonlar degisti degismez diyolar ama bir garip oldu sabah 2. Cizgi yoka yakin olanlar aksam koyulasti falan sivi aliminada cok dikkat ediyorum 3 aydir yapiyorum boyle bisiyle karsilasmadim o nedenle rastgele iliskiler oldu kismet artik... Test yapmadin mi daha

20161031_200130.jpg

Baksaniza kizlar

Aynen kurkcu dukkani:KK48: benim ovu testleri bu ay kafayi yedi sanirim kimyasaldan hormonlar degisti degismez diyolar ama bir garip oldu sabah 2. Cizgi yoka yakin olanlar aksam koyulasti falan sivi aliminada cok dikkat ediyorum 3 aydir yapiyorum boyle bisiyle karsilasmadim o nedenle rastgele iliskiler oldu kismet artik... Test yapmadin mi daha

Sen yinede degerlendirmeye calis canim...
Ben bi dun sabah test yaptim bi dahada yapmadim oda negatifti zaten..

Evet bu testlere gore bende sasardim heralde ne acik belli ne koyu o_O.
Sen yinede her ihtimale karsi gun asiri ,iki gunde bir de olsa dene canim..ne desem yalan olur su gun koyu desem olmayacak.
Dencek bisi yok koyulasmadi acaba yumurtam olgunlasmadi mi anlamadim ama 16. Gun acayip agrim vardi ve koyu kivamli beyaz akinti gordum o gun iliski oldu 18. Gun oldu olmadi yarinda olur sonra keyfi takiliriz...

Dencek bisi yok koyulasmadi acaba yumurtam olgunlasmadi mi anlamadim ama 16. Gun acayip agrim vardi ve koyu kivamli beyaz akinti gordum o gun iliski oldu 18. Gun oldu olmadi yarinda olur sonra keyfi takiliriz...
17. gün daha koyu. tek taraftan yumurtlamışta olabilirsin canım. benim genelde öyle oluyo.

@yesa1 Y yesi bir garip oblomov bir garip oblomov @kutuphanekedisi Emineeemm Emineeemm M melekler-engelchen @Cemre Yaman Kontes001 Kontes001 ve adını etiketleyemediklerim canlarımmm giremiyorum neler oluyor bitiyor hiç bilmiyorum biraz kendimi uzak tutmaya çalışıyorum bebek düşüncesinden. ..
Esimle geçen hafta bebek konusunda küçük bir tartışma yaşadık ve ben çok kırıldım anlaanlasilmadigimi düşünüyorum bu konuda kimse tarafindan..
İnsanlar senin neler yaşadığına birebir saHit olsalarda ne hissettiğini anlamıyorlar..
ama takmıyorum bunu çünkü beni benden iyi Rabbim var elhamdülillah..

Kimseyle konuşmuyorum bu konuyu tek bir arkadaşım dışında.. biraz kendimi bu konudan uzak tutsam sanırım kendimi daha iyi hissedeceğim.. ama sizler mutlaka beni gelismelwrden haberdar edin..
Kasım geldi ben bu topigi bırakamadım burası çok ayrı..
İnşallah Rabbim hepimizin yüreğinde olanı hayırlısıyla en kısa zamanda nasip eder hepinizi çok seviyorum duamdasinizEn Büyük KK:KK68::KK68:

Okula gidiyorum şimdi dolmuşda Ahmet kaya caliyor hemde "siz benim neler çektiğimi nerden bileceksiniz" diyor sanki bana gelmiş bu şarkı :KK68:
üzülme canım Allah büyük. benimde hastane randevum var bugün. kontrol için gidiyorum.

@yesa1 Y yesi bir garip oblomov bir garip oblomov @kutuphanekedisi Emineeemm Emineeemm M melekler-engelchen @Cemre Yaman Kontes001 Kontes001 ve adını etiketleyemediklerim canlarımmm giremiyorum neler oluyor bitiyor hiç bilmiyorum biraz kendimi uzak tutmaya çalışıyorum bebek düşüncesinden. ..
Esimle geçen hafta bebek konusunda küçük bir tartışma yaşadık ve ben çok kırıldım anlaanlasilmadigimi düşünüyorum bu konuda kimse tarafindan..
İnsanlar senin neler yaşadığına birebir saHit olsalarda ne hissettiğini anlamıyorlar..
ama takmıyorum bunu çünkü beni benden iyi Rabbim var elhamdülillah..

Kimseyle konuşmuyorum bu konuyu tek bir arkadaşım dışında.. biraz kendimi bu konudan uzak tutsam sanırım kendimi daha iyi hissedeceğim.. ama sizler mutlaka beni gelismelwrden haberdar edin..
Kasım geldi ben bu topigi bırakamadım burası çok ayrı..
İnşallah Rabbim hepimizin yüreğinde olanı hayırlısıyla en kısa zamanda nasip eder hepinizi çok seviyorum duamdasinizEn Büyük KK:KK68::KK68:

Okula gidiyorum şimdi dolmuşda Ahmet kaya caliyor hemde "siz benim neler çektiğimi nerden bileceksiniz" diyor sanki bana gelmiş bu şarkı :KK68:

Canım neyin sana iyi geleceğini kendinden başka kimse bilemez. Nasıl iyi hissedeceksen öyle olsun. Biraz uzaklaş bakalım. Kendini, ruhunu tamir et. İnan daha olgunlamış düşüncelerle geri geleceksin. Eşini de kendi haline bırak. O da bunalmıştır yaşananlardan. Bebek falan değil şimdi huzurunuzun peşine düşme zamanı canım.

Ben burdayım canım, yani aklıma esip ben de buraları terketmezsem :) geri döndüğünde haberleşelelim mutlaka ;)

Hakkaten canım testler çok kafa karışıtırıcı olmuş bu ay :KK64:bunlara göre en koyusu 17. gün ama. Zaten gün aşırı olabildiyse o günler sıkıntı olmaz, olur inşallah :)

Back