- 11 Temmuz 2014
- 10.909
- 17.544
- 498
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #5.641
inşallah canım bi daha ki aya :)Canım HCG değeri dışında diğer değerlerden ben pek bir şey anlamıyorum. Hamilelik yok görünüyor yanlış görmediysem canım. Canın sağolsun, sağlık olsun, bi dahaki aya inşallah ben inanıyorum
ben hep 0,1 gördüğüm için bu değer bile yüksek geldi birde yükselenleri duydukçayok canım yükselmez hep böyle çıkıyo :)
progesteron 7 çıkmış ilk defa :)
yok kuzum hastanenin genel değeri bu kimsede 0 çıkmıyo.ben hep 0,1 gördüğüm için bu değer bile yüksek geldi birde yükselenleri duydukça
İnşallah ikisi de tutunsun ve ikiz annesi ol canimKızlar kızlar kızlaaar
Biraz önce aradılar. İki tane bebişimi yarın karnıma koyacaklaaaar.
İnanamıyorummm
Canim kan degerlerinden birisi sadece biraz yüksek digerleri iyi. Onun disinda progestan düşük geldi bana düşük oldugunda kaliteli yumurta olmuyormus yanlis biliyorsam düzeltsin kızlar...
Hayırlısıyla tutunsun bebisleriniz inşallah canim dualarimiz sizinletopiğimizin ilk tüp annesi inşallah @nisandeniz ve sonrada ben Allah ın izniyle
aramızda beş gün olacak.
dualarınızı bekliyoruz.
Kızlar kızlar kızlaaar
İnanamıyorummm
@yesa1 @kutuphanekedisibir garip oblomov @mervem-metem
Kizlar benim bu halim ne olacak boyle anlamadim hala adet olmadim 4 gun gecikti ve sondurum bugunluk bu:hcg negatif ovu. Da orta halli bi cizgi
Eki Görüntüle 1906029
İnşallah canımmm.Sağ ol :)Ayyy çok sevindim canım yaaa bugün kuzenim doğdu kasım bereketiyle geldi inşallah böyle mutlu haberler duyarız hep maşallah
Ben bir tane istiyordum ama iki tane koyuyorlarmış :)İnşallah ikisi de tutunsun ve ikiz annesi ol canim
ay hadi inşallah canım ya kasım bereketiyle gelsin ekimin acısını çıkaralımtopiğimizin ilk tüp annesi inşallah @nisandeniz ve sonrada ben Allah ın izniyle
aramızda beş gün olacak.
dualarınızı bekliyoruz.
10 üzeri iyi diyolar ama geçen ay 3 dü doktor yumurtlamışsın demişti. tek sağdan yumurtlama oluyo acaba ondan mı diye düşündüm bilmiyorum ama.Canim kan degerlerinden birisi sadece biraz yüksek digerleri iyi. Onun disinda progestan düşük geldi bana düşük oldugunda kaliteli yumurta olmuyormus yanlis biliyorsam düzeltsin kızlar...
Kızlar kızlar kızlaaar
İnanamıyorummm
Çok teşekkür ederim canım. Hepimiz bu ay güzel haberler paylaşalım inşallah :)Canimmm benimm cook mutlu oldumm insallahh saglikla tutunur yawrucaklarr cifter cifter gelsin kuzular.
Kontes001 canimmm insallah kasim umut dolu bebe dolu gecerr.
ayy supermis ne cabuk ilerledi bu surec :) masallah, bundan sonra da bir cirpida saglikla bebislerini kucagina al canim insallah :)Kızlar kızlar kızlaaar
İnanamıyorummm
Canım ben de bu kadar çabuk olmasını beklemiyordum. Tedaviye başlayalı iki hafta bile olmadan bebişlerim karnımda olacak. Allah'ın izniyle tutunurlar, Allah bize de nasip eder inşallah :)ayy supermis ne cabuk ilerledi bu surec :) masallah, bundan sonra da bir cirpida saglikla bebislerini kucagina al canim insallah :)
inşallah canım ama ümidimi yavaş yavaş kaybediyorum. eşimde çok üzüldüCanimmm benimm cook mutlu oldumm insallahh saglikla tutunur yawrucaklarr cifter cifter gelsin kuzular.
Kontes001 canimmm insallah kasim umut dolu bebe dolu gecerr.
Süper. Hayırlı olsunKızlar kızlar kızlaaar
İnanamıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?